Dügün konusunda ailesi ile anlasamadik ayrildik... nasil barisdik hatirlamiyorum bileMaşallah mutluluklar dilerim neden ayrılmıştınız ve nasıl barıştınız ya o 3 ay nasıl geçti sabırlı olmak çok zor
Daha önce flört etmiştik erkek arkadaşım daha önce ilişki olmuş birisi değil çok muhabet edebilen birisi de değil. Aşırı temkinli titiz davranan bi tip. Benimle görüşüyordu ama çok az konuşuyordu uzun zamana yaymak istiyormuş meğer ben bunu anlayamadım ısrar ettim biz görüşmeyelim artık senin ilgin yok oyalama beni dedim 1 ay boyunca hayır öyle değil dedi bi şey diyemedi defalarca bunu söyleyince konuşmayalım dedi. Üzerine bi kaç ay geçti yazmaya başladı 1 yıl boyunca şans istedi ama ben istemedim derken ikna oldum görüştük artık çok kararlı yaklaştı çok ilgili oldu her şey çok güzel gitti 2.5 ay ama bi sorun vardı seni seviyorum demiyordu daha önce de yaşadığımız şeyden dolayı içim rahat etmedi ona yansıttım bunu oda beni aşağılıyosun konuşmak istemiyorum dedi ben çok şaşırdımAyrılık sebebiniz neydi ?
Neden ayrılmıştınız pekiUzun süredir sevgili olduğum adamla 3 aydan biraz fazla bi sure ayrı kaldık sonra barıştık simdi kaldığımız yerden devam ediyoruz
Sizinle ilgili bi konu değilmişDügün konusunda ailesi ile anlasamadik ayrildik... nasil barisdik hatirlamiyorum bile
Defalarca hemde ama öyle bir durum yaşıyorsan ayrıldıysan eğer asla geri başlama her seferinde daha derinden yaralanıyorsun.. Ve asla bir sonu olmuyor bununSevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
Garip bi ayrılık oldu ama ve bi gün önce çok güzel gün geçirdik hani mutsuz bi ilişki değildi kısa süreliydi ama çok heyecanlıydı. Balık burcu erkeği yaa aşırı bi kararsız garip bi tipDefalarca hemde ama öyle bir durum yaşıyorsan ayrıldıysan eğer asla geri başlama her seferinde daha derinden yaralanıyorsun.. Ve asla bir sonu olmuyor bunun
Neden ayrılmıştınız peki sizBir süre sevgili kaldıktan sonra 3 ay ayrı kaldık, daha sonra o döndü ama bizden olmaz :) Olmayacakta.
Sevgiliyken ki muhabbetinize bağlı o biraz da, aranızda paylaşımları olan 2 sevgiliyseniz kolay kolay unutulmazsınız.
Son zamanlarımızda Beni çok fazla üzdüğü ve kötü bir insan olduğunu düşündüğüm için ayrılmıştım.Neden ayrılmıştınız peki siz
İçindeb geldiği zaman der.Daha önce flört etmiştik erkek arkadaşım daha önce ilişki olmuş birisi değil çok muhabet edebilen birisi de değil. Aşırı temkinli titiz davranan bi tip. Benimle görüşüyordu ama çok az konuşuyordu uzun zamana yaymak istiyormuş meğer ben bunu anlayamadım ısrar ettim biz görüşmeyelim artık senin ilgin yok oyalama beni dedim 1 ay boyunca hayır öyle değil dedi bi şey diyemedi defalarca bunu söyleyince konuşmayalım dedi. Üzerine bi kaç ay geçti yazmaya başladı 1 yıl boyunca şans istedi ama ben istemedim derken ikna oldum görüştük artık çok kararlı yaklaştı çok ilgili oldu her şey çok güzel gitti 2.5 ay ama bi sorun vardı seni seviyorum demiyordu daha önce de yaşadığımız şeyden dolayı içim rahat etmedi ona yansıttım bunu oda beni aşağılıyosun konuşmak istemiyorum dedi ben çok şaşırdım
Evet ben tezcanlıyım sabrettim bekledim içinden gelince söyler diye ama biz yakınlaşıyoduk öpme sarılma vs bu tarz şeyler olunca seviyorum demiyor diye korkmaya başladım hatalıyım evet düzeltmek istedim seni olduğun gibi kabul edicem halledebilirz dedim ama istemediİçindeb geldiği zaman der.
Sen biraz tezcanlı Biri misin ?
Hemen hersey olmaz ki
Öpüp sarılıp seviyorum demese bende rahatsız olurdum. Haklısın.Evet ben tezcanlıyım sabrettim bekledim içinden gelince söyler diye ama biz yakınlaşıyoduk öpme sarılma vs bu tarz şeyler olunca seviyorum demiyor diye korkmaya başladım hatalıyım evet düzeltmek istedim seni olduğun gibi kabul edicem halledebilirz dedim ama istemedi
Evet sonuçta erkekler yapıyor böyle şeyler ve ona anlattım kendimi korkuyorum kırılmaktan dedim kendimi korumak zorundayım dedim yakınız her şey çok iyi ama duyguların kesin değil o zaman ben neyim herhangi birisi miyim senin için dedim her hangi birisi olsan bu kadar zamandır konuşur muyum dedi güvenmiyosan konuşmayalım dedi bunlar beni ikna etmedi huzursuzluğum geçmedi maalesef ve 24 yaşındayım artık böyle şeylere zaman ayıramam.Öpüp sarılıp seviyorum demese bende rahatsız olurdum. Haklısın.
Amaç ne diye sorgular insan.
Evet sonuçta erkekler yapıyor böyle şeyler ve ona anlattım kendimi korkuyorum kırılmaktan dedim kendimi korumak zorundayım dedim yakınız her şey çok iyi ama duyguların kesin değil o zaman ben neyim herhangi birisi miyim senin için dedim her hangi birisi olsan bu kadar zamandır konuşur muyum dedi güvenmiyosan konuşmayalım dedi bunlar beni ikna etmedi huzursuzluğum geçmedi maalesef ve 24 yaşındayım artık böyle şeylere zaman ayıramam.
Mutluluklar Dilerim1,5 sene ayrı kaldık suan evliyiz
Teşekkür ederim beni üzdüğü icin ayrılmıstım oda hayır dememisti şimdi cok mutluyuz eşimle hiç sorunum yokMutluluklar Dilerimneden ayrılmıştınız peki kim ayrılmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?