Çok mantıklı düşünüyorsunEvet sonuçta erkekler yapıyor böyle şeyler ve ona anlattım kendimi korkuyorum kırılmaktan dedim kendimi korumak zorundayım dedim yakınız her şey çok iyi ama duyguların kesin değil o zaman ben neyim herhangi birisi miyim senin için dedim her hangi birisi olsan bu kadar zamandır konuşur muyum dedi güvenmiyosan konuşmayalım dedi bunlar beni ikna etmedi huzursuzluğum geçmedi maalesef ve 24 yaşındayım artık böyle şeylere zaman ayıramam.
Sonunda beni anlayan birisi çıktı genelde arkadaşlarım zamana bıraksaydın işte normal şeyler vs dedi ama çocuk gayet rahat ve bu konularda aşırı istekli rahatsız edecek kadar hemde ben idare etmeye çalıştım zaten onu sevdiğim için ve hiç hoşlanmam böyle konulardan. Bütün bunlara rağmen üste çıktı onu aşağıladığımı söyledi güya anlamadı derdimi bende hata ettiğimi düşünüp özürler diledim tamam anlaşalım dedim yok dedi bahane miydi bilmiyorum ama öyle hissettimÇok mantıklı düşünüyorsun
Ilk basta seni seviyorjm vs demiyor pek bşy de yapmıyor deseydin Çekingen falan derdim ama öpmeye Çalışıyor vs diyorsun o zaman bunun adını sorman hakkın. O da seni tatmin edici açıklana yapamıyorsa vakit kaybetmemek en iyisi.
Çok ilginç bi hikayeniz var. Nasibe inandım bir kez daha.. Ve bütün bunlara rağmen bir araya gelip mutlu olmayı başarmak büyük meziyet helal olsun sizeBen varim:)
eşimle 3 sene dolu dizgin sevgililik donemimizden sonra tam 2 sene ayrildik.
bu surecte ben baskasiyla nisanlandim nisan attim.
esimin hayatina biri girdi yapamadi ayrildi.
esim hic vazgecmedi benden uzun sure hep barismak istedi.
sonra bi sekilde tekrar baristik ve 1 yil sonra evlendik.
suan 5 yillik evlievliyiz bi kizimiz var:)
sukur mutluyuz.
oda bizim sinavimiz oldu
oyle,uzun uzun yazsam eminimki kitaplara konu olur:)Çok ilginç bi hikayeniz var. Nasibe inandım bir kez daha.. Ve bütün bunlara rağmen bir araya gelip mutlu olmayı başarmak büyük meziyet helal olsun size
Kesinlikle ayrılıklar hatta başkasıyla olmak bile kıymetini ortaya koyuyor. Allah daim etsin ama mesele şey galiba beklememek.. Yani ummadığın anda gelip kendini hatırlattı eşiniz galibaoyle,uzun uzun yazsam eminimki kitaplara konu olur:)
biz tekrar baristigimizda tum arkadas cevremiz bomba haber diye yaymişti ve bi suru tebrik almistik.
barismamizi isteyen bizi bizsiz dusunmeyen bi cevremiz vardi.
en yakin arkadasim bile seni ondan baskasiyla ayni karede gorunce gile tuhaf oluyorum demisti.
nitekim hissetmislerki baristik:)
ama o ayriligi yasamamiz gerekiyomus.
bazi seylerin kiymetini daha iyi anladik belkidr o yuzden mutlu olduk
O zaman hiç geri adım atmana gerek yok bence.Sonunda beni anlayan birisi çıktı genelde arkadaşlarım zamana bıraksaydın işte normal şeyler vs dedi ama çocuk gayet rahat ve bu konularda aşırı istekli rahatsız edecek kadar hemde ben idare etmeye çalıştım zaten onu sevdiğim için ve hiç hoşlanmam böyle konulardan. Bütün bunlara rağmen üste çıktı onu aşağıladığımı söyledi güya anlamadı derdimi bende hata ettiğimi düşünüp özürler diledim tamam anlaşalım dedim yok dedi bahane miydi bilmiyorum ama öyle hissettim
Bilmiyorum emin olamıyorum hata mı yaptım doğru mu yaptım aylarca uğraşmıştı bu çocuk öyle sürekli sevgili yapan birisi de değil acaba suyuna gitseydim güzel devam eder miydik hiç bilmiyorum öyle çevresi olan ortamı olan biirisi değil balık burcu erkeği onlar biraz kararsız olurmuş üzerine gidince kaçarmış vs çok kafam karıştı. Ama şuna inanıyorum bi gün yazıcak bana..O zaman hiç geri adım atmana gerek yok bence.
benim de sizin gibi yanımda huzur bulduğunu konuşunca mutlu olduğunu söyleyen bir düzenbaz vardı bir engelledi gidiş o gidişYoğun sanıyordum sürekli çok mutluyum diyordu senin yanında huzur buluyorum diyordu samimi gelmişti ama sonuç ufacık bi şeyle bitti ben bir daha kabul etmem ben çünkü zamana inanmıyorum ortada sevgi varsa konuşularak halledilmeli ama erkekler geç anlıyor bi şeyleri
Durup dururken mi ?benim de sizin gibi yanımda huzur bulduğunu konuşunca mutlu olduğunu söyleyen bir düzenbaz vardı bir engelledi gidiş o gidiş
Seni seviyorum bile demeyen ama öpüşeme sırnasmaya çalışan biri için huyuna gitseydim diyorsun. Huyuna gitsen de fazlasını yasamak isteyecekti belki de. Seni seviyorum bile demeden fazlasını Yaşar'ım bu uygun benim için diyorsan buyur git huyuna gelmiş zaten.Bilmiyorum emin olamıyorum hata mı yaptım doğru mu yaptım aylarca uğraşmıştı bu çocuk öyle sürekli sevgili yapan birisi de değil acaba suyuna gitseydim güzel devam eder miydik hiç bilmiyorum öyle çevresi olan ortamı olan biirisi değil balık burcu erkeği onlar biraz kararsız olurmuş üzerine gidince kaçarmış vs çok kafam karıştı. Ama şuna inanıyorum bi gün yazıcak bana..
Haklısın.. Kapattım konuyu yapacak bir şey yokSeni seviyorum bile demeyen ama öpüşeme sırnasmaya çalışan biri için huyuna gitseydim diyorsun. Huyuna gitsen de fazlasını yasamak isteyecekti belki de. Seni seviyorum bile demeden fazlasını Yaşar'ım bu uygun benim için diyorsan buyur git huyuna gelmiş zaten.
elektron dizilimi gibi maşallah4 yıl sevgılı olup 1 yıl ayrı kalıp sonra evlenıp 2 yıl sonra bosanıp 3 yıl ayrı kalıp tekrar evlenen eltımle kaynım var
olmaz olmaz dememek lazım bazı ınsanlar sever atraksıyonu
mesela ben ayrılsam sogurum zaten ayrılmam gerekıyorsa ayrılırım halıyle bırdaha barısmam
ayriligimizi hic kabullenmemisti..heo takip etti beni cok ugrasti ama ben kararliydim o zamanlar.sonra mezun oldum ailemin yanina baska sehre gectim.Kesinlikle ayrılıklar hatta başkasıyla olmak bile kıymetini ortaya koyuyor. Allah daim etsin ama mesele şey galiba beklememek.. Yani ummadığın anda gelip kendini hatırlattı eşiniz galiba
4 yıl oldu kapım da yatıyor desem yeridir ama asla barışmayı düşünmüyorum o gelir de sen istemezsin zamanın neleri getireceği belli olmuyorSevgilinizle aylarcs ayrı kalıp tekrar barıştınız mı? Zaman öfkeyi kini unutturup özletir mi sevgiliyi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?