ayla'nın baba evine serilen çeyizleri:-)buyrun resimlere

icequen

annesinin fındığı:)))
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2010
751
1
296
İzmir
istemeyerek serdiğim fakat sonradan hoşuma giden çeyizlerimin resimlerini çektim kızlar bakalım beğenecek misiniz?
aynı başlığı tekrar açtım resimleri düzeltemeyince umarım sorun olmaz:44:
$Fotoğraf0593.webp $Fotoğraf0586.webp
$Fotoğraf0584.webp $Fotoğraf0585.webp
$Fotoğraf0594.webp $Fotoğraf0568.webp
$Fotoğraf0569.webp $Fotoğraf0570.webp
$Fotoğraf0595.webp $Fotoğraf0573.webp
$Fotoğraf0574.webp $Fotoğraf0589.webp
$Fotoğraf0571.webp $Fotoğraf0572.webp
$Fotoğraf0575.webp $Fotoğraf0576.webp
$Fotoğraf0577.webp $Fotoğraf0578.webp
$Fotoğraf0583.webp $Fotoğraf0579.webp
$Fotoğraf0580.webp $Fotoğraf0582.webp
$Fotoğraf0581.webp $Fotoğraf0624.webp
$Fotoğraf0623.webp $Fotoğraf0622.webp
$Fotoğraf0625.webp $Fotoğraf0605.webp
$Fotoğraf0606.webp $Fotoğraf0607.webp
$Fotoğraf0609.webp $Fotoğraf0610.webp
$Fotoğraf0613.webp $Fotoğraf0615.webp
$Fotoğraf0616.webp $Fotoğraf0618.webp
$Fotoğraf0619.webp $Fotoğraf0621.webp
$Fotoğraf0611.webp $Fotoğraf0614.webp
$Fotoğraf0617.webp $Fotoğraf0612.webp

Canım ilk yorum benden hayırlı uğurlu olsun kendi evinde çok mutlu kullan inşş. Bende sermicem diyorum ama annem diyo illa serilecek bakalım ben nasıl yapcam. :16:

Canım ilk yorum benden hayırlı uğurlu olsun kendi evinde çok mutlu kullan inşş. Bende sermicem diyorum ama annem diyo illa serilecek bakalım ben nasıl yapcam. :16:

çok teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun inş.lah bende hiç istemedim annem serdi ama bakmaya gelenler çok beğendi açıkçası inanılmaz hoşuma gitti öyle olunca şimdi iyiki sermiş diyorum sende ser bir kere oluyor zaten belki serilince seninde benim gibi fikrin değişir cnm:1:

Maşallah canım:nazar: çeyizinde yok yok:nazar: en ince ayrıntısına kadar almışsın. Allah ağız tadıyla, bir ömür kullandırmayı nasip etsin:29:

Son düzenleyen: Moderatör:
hepsı cok guseller allah huzurla kullanmayı nasıp etsın.allah nazarlardan korusun hersey gonlunce olsun

Maşallah canım:nazar: çeyizinde yok yok:nazar: en ince ayrıntısına kadar almışsın. Allah ağız tadıyla, bir ömür kullandırmayı nasip etsin:29:

çok tşk.kür ederim tatlım elimizden geldiği kadar almaya çalıştık allah herkese nasip etsin almak nasip oldu inş.lah ağız tadıyla kullanmakta nasip olur

MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin, ay gördüm heyecan yaptım ay ırtasında da benimki serilecek, bende istemiyordum şimdi hoşuma gitti, güzel ve mutlu günlerde kullan canım...

MaşaAllah diyeyimde nazar değmesin, ay gördüm heyecan yaptım ay ırtasında da benimki serilecek, bende istemiyordum şimdi hoşuma gitti, güzel ve mutlu günlerde kullan canım...

şimdi görmek hoşuna gitti sonra gelip görenlerin söyledikleri hoşuna gider ben baya bi kabardım kaç gündür darısı seninde başına cnm allah hepimize ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inş.lah

Allah mutlu etsin de bu kadar çok şeyi kim kullanacak, çok fazla...

:1:hepsi ihtiyaç diye alındı aslında ama serilince bende düşünmeye başladım nasıl kullancam + bide nereye sığdırcam diye allah eksik etmesin evimde kutu gibi ana baba meraklı olunca kimse düşünmüyor çok olduğunu ama bundan fazla yapanda çok gördüğüm için biliyorum allah huzur versin az çok o önemli değil

Back
X