satmayın yemek arasına çıkıp gelyom grşrz
canım satmam ama gerçekten olmaz kötü durur yerlere kadar olunca güzel böyle elbiseler. Bende yazın sırf bu elbiseleri giyiyorum dün denedim bi tane kısa durdu bilekten biraz yukarda kötü görünüyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
satmayın yemek arasına çıkıp gelyom grşrz
canım satmam ama gerçekten olmaz kötü durur yerlere kadar olunca güzel böyle elbiseler. Bende yazın sırf bu elbiseleri giyiyorum dün denedim bi tane kısa durdu bilekten biraz yukarda kötü görünüyor
Kızlar bana hediye geldi mac marka iki katlı 12 renk far.Fakat orjinalmi bilemiyorum. Çok denedim fakat far bana yakışmıyor bir türlü.
Eki Görüntüle 1121510 Eki Görüntüle 1121509 Eki Görüntüle 1121508
Çok sevdiğim ralph lauren orjinal parfümüm artık hep bu kokuyu kullandığım için eşimde sıkıldı o yüzden elimden çıkartmak istiyorum fotoğrafta mavi çizgisine kadar olan kısmı kullandım üstteki far ve bu parfümü 50 tlye veriyorum.
Eki Görüntüle 1121513 Eki Görüntüle 1121512
Kızlar bana hediye geldi mac marka iki katlı 12 renk far.Fakat orjinalmi bilemiyorum. Çok denedim fakat far bana yakışmıyor bir türlü.
Eki Görüntüle 1121510 Eki Görüntüle 1121509 Eki Görüntüle 1121508
Çok sevdiğim ralph lauren orjinal parfümüm artık hep bu kokuyu kullandığım için eşimde sıkıldı o yüzden elimden çıkartmak istiyorum fotoğrafta mavi çizgisine kadar olan kısmı kullandım üstteki far ve bu parfümü 50 tlye veriyorum.
Eki Görüntüle 1121513 Eki Görüntüle 1121512
ben lancome la vie est belle kullanıyom ondan vazgeç.mem artık ama farı ayrı satarsan fiyat varsa ama ikisini satcam dersen sen bilirsin arkadaşım ama elbiseyi sat gelsen bana hangi şehirdesin
ya ben uzun converse ile giyiyom sen sat bana anneme veririm ama ödeme nasıl olcak birde farlar ne kadar
36 numara hiç giyilmemiş ayakkabı 50 tl
Eki Görüntüle 1116635 Eki Görüntüle 1116636 Eki Görüntüle 1116637
ayakkabı teslim edildi :)
teşekkür ederim canım çok güzel gerçekten, çok beğenerek aldım![]()
çıtçıtlarla takas dşünürseniz sayfama beklerim :)