Kesinlikle eşi bir borca sokmazsan gereksiz harcamasına engel olamazsın... Eşimin anne babasının emekliliği yok ben gönül rahatlığıyla bakıyorum her ay market alışverişini biz yapıyoruz her şey var içinde o yüzden 400 tl cüvarı tutuyor.. Kredi borcuna sokmamış olsam daha ileri giderdi... Muhakkak bir borca yatırım için girmek lazım
bizim kocalar aynı kafaymış canım.balayı paramızı kardeşine yollamıştık eşim yüzünden.gezdi geldi bi güzel.4 sene geçti hala kavga nedeniben sıktıkca o sanki inadına harcıyor canım...ailesi de cabası...hep bi beklenti içindeler...onlara ne kadar harcıyor bilmiyorum bile...gecen gene bunun kavgası oldu...neymiş kardeşini tatile göndercekmiş...kendisi atanamayn öğrt...ben karsı cıktım küstük kavga ettik...sonuçta 750 lira verdi...beni sürekli cimri olmakla sucluyor...ben de ona benim sayemde böle rahat olduğunu ben calışmasam anca gecnineceğini yüzüne vuruyorum ...sonuç küslük oluyor...en yakın zamanda borca sokmalıyım da o nasıl olcak....
şimdi sana diyecekler ki
kredi çek ev al
sakın dostum sakın paranı çöpe at ama çocuğun adına bunu sakın yapma
ön ödemeli evlere girebilirsiniz faizsiz olanlara ya da toki gibi evlere girin
bizde de hemen hemen gelir sizin gibi ama gider de çok çocuğun kreşi maaş falan derken
çok da takmıyorum artık
apart aldım 60.000 geçen yıl 725 kiraya verdim bu yılı bilmiyorum
bu tarz küçük yatırımlar yap
ama sakın ola sakın faizin grsmını çocuğuna verme
annemlerden biliyorum krediyle alınan ev mal getiriyor da mutluluk huzur asla
eee zaten geriye kalanda anca mutfak gezme eğlence aktivite oda yetmez bile.
kendi evinin muhasebesini tut. gelirleri ve giderleri yaz. geri kalanı ise biriktir. ya da evinize 6000 değil de 4000 giriyormuş gibi düşün her ay 2000tl kenara at. şuan üniversite öğrencisiyim ama ileride eviim kira olmayacak gelirim 1,500 bile olsa altımda 80.000 tllık arabayla gezerim. nasıl geçinemiyorsunuz anlamıyorum. allah aşkına gelirimiz 1.500 annemler hem bana gönderiyorlar hem borç ödeyip hem de istanbulda geçiniyorlar. Ya 6000 tl her ay bizim eve girecek annem sayesinde her sene 3 daire alırız. napıyorsunuz bu parayı anlamıyorum ki nasıl geçinemiyorsunuz. aksine sorsanız gene paramız yok derler. Allah'ım yarabbim..
Yoo bence 19 bin hiç fena bir rakam değil. Biriktirmeye devam edin, sizin kara gün paranız olsun. Evlenince dokundurtmayın eşinize debende bir gariplik var sanırım ya. 5 bine yakın tek başıma kazanıyorum. ama bi sene de19 bin ancak biriktirdim. sizin hesaba göre 36 bin en az biriktirmeliyiim :/ çok savurganım sanırım. bundan sonra bende maaşı alır almaz altın alayım bari :/
Yoo bence 19 bin hiç fena bir rakam değil. Biriktirmeye devam edin, sizin kara gün paranız olsun. Evlenince dokundurtmayın eşinize deBelki kendinize ufak bir daire alırsınız, ihtiyacınız yoksa birikir durur.
Genç ve bekar kadınsınız, yıllık 20 bin birikim yapabilmişseniz bence çok da kısmanıza gerek yok. Hem marka alıp hem 20 bin biriktirebiliyorsanız bence gayet iyi idarenizi biliyorsunuz. 2 yıl sonra olsun, bankada en az 35 bin civarı nakitiniz olacak, işiniz olacak ve hala genç olacaksınızsağol canım. aynen biriksin ileride belki kullanılır bir işe yarar. ama daha çok biriktirebilirim burda yazılanları görünce biraz savurganım galiba. marka almayı ve kredi kartı kullanmayı seviyorum. takıya tokaya da meraklıyım. kıyafete gidiyo benim. ev geçindirmiyorum o yüzden daha fazla arttırırm umarım bundan sonra
Genç ve bekar kadınsınız, yıllık 20 bin birikim yapabilmişseniz bence çok da kısmanıza gerek yok. Hem marka alıp hem 20 bin biriktirebiliyorsanız bence gayet iyi idarenizi biliyorsunuz. 2 yıl sonra olsun, bankada en az 35 bin civarı nakitiniz olacak, işiniz olacak ve hala genç olacaksınızAz para değil valla... O yüzden savurganım demeyin bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?