- 12 Haziran 2019
- 18.958
- 115.897
- 598
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba, çok teşekkür ederim ilginize . Hala hastanedeyim. Şu an gece 02.48 Nst ye bağlıyım. Kanamam durdu. Yarın öğleden sonra akibetimiz belli olacakMerhabacikibum nasıl oldunuz merak ettim.
Merhaba, çok teşekkür ederim ilginize . Hala hastanedeyim. Şu an gece 02.48 Nst ye bağlıyım. Kanamam durdu. Yarın öğleden sonra akibetimiz belli olacak![]()
Taburcu olduk, ama iyi hal demek için 1 hafta kanama olmaması lazımmış. Evime geldim, yatıyoruz. Sanırım iyiyimİyi misiniz?
Taburcu olduk, ama iyi hal demek için 1 hafta kanama olmaması lazımmış. Evime geldim, yatıyoruz. Sanırım iyiyim![]()
Çok teşekkür ederim . Güzel gönlünüz gibi bir hayatınız olsunBen İstanbul'dayım, aynı şehirdeysek ve ihtiyacınız olursa gelirim, haber vermeniz yeterli. Hasta, yaşlı, özellikle bebe bakımı konusunda maharetliyimdir. Yalnız hissetmeyin.
Taburcu olduk, ama iyi hal demek için 1 hafta kanama olmaması lazımmış. Evime geldim, yatıyoruz. Sanırım iyiyim![]()
Doğumda yanımda sadece eşimin olmasına karar verdim bu olay sayesindeHem hormonel etki hem de ailevi sorunlar.
Siz ilk başta eşinize öyle hastane hali görünmemek istemişsiniz, gece de refakatçi değişimi kaçınılmaz olmuş.
Umarım iyisinizdir, yakın takip gerektiren bir durum.
Ayıp etmemişsin tabiki. Ne biçim insan yahu. Ben de samimi olmadığım biri bile çağırsa başka kimse yok demekki diye gider beklerim uyumadan. Gamsızlığa bak. Az bile yapmışsınız. Şimdi lütfen bunları düşünmeyin. Kendinize bebeğinize odaklanın stres yapmayın. Sağlıkla gelsin inş31+3 te siddetli kanama, plasentanın bebekten erken ayrılması (dekolman) ile hastaneye yatirildim .
Annemi istedim refekatci olarak. Solunum yollarım pek iyi değil dedi. Biraz nazlandi ama geldi.(Hep en büyük dertler annemde olur.)
Neyse ben her gece 10-11 de uyur erkenden uyanırım normalde.
Annem erkenden vurdu kafayı yattı. (Her zaman sabaha kadar uyumadım der, bugün erkenden yattı.)
Hemşireler geliyor , iğneler oluyorum. Bir serum bitiyor bir serum geliyor. Wcye gidiyorum. Kanamaya bakılıyor.
Annem HORLUYOR.
Yemin ederim 3 kere uyandırdım. Anne dedim 5 dk uyuyayım gözünü seveyim bak bitkin düştüm. Birazda diğer tarafına yat belki horlamazsin. Ben uyumuyorum ki diyor. Sana dedim solunum yolu sorunum var diyor.
Eşimi aradım 2.30 gibi
Gel annemi al evine bırak dedim .
Kocamı niye uyandırmışım.
Hasta benim o da uyumasin sen de uyuma, ben uyuyacagım dedim.
Tüm gün sadece ağlamaktan bile yorgun düştüm ...
Kanamalıyım. Bebeğim 2 güne doğabilir. Ciğer geliştirici iğne, saat başı nst ile yaşıyoruz. Benim annem ben acı cekerken nasıl horul horul uyuyabiliyor ?
Beni arkadaşım refakatçi diye çağırsa icerim 1 litre kahve, gözümü kırpmam.
Şimdi ben gece yarısı uyandırıp evine gönderince ayıp mı ettim ?