Ayıp ettim ama geri adım atasım yok.

Bugün Gelen kuzene patladım maalesef. O konyada yaşamıyor. Ama abisi (kuzen 1) ve diğer askerdeki arkadaş burdalar ve bazen haftada bir iki kez geliyorlar. Sabrım bunda taştı maalesef

Konunuzu dikkatli bir şekilde okudum ve sizi kesinlikle haksız gördüm sık gelen kuzene kızıp öfkeyi yılda ikikere gelen kuzenden almışsınız yazık valla eşinizde size zaten gereken kolaylığı sağlamış annemde yeriz yemeği demiş,hem gelen kuzenler tabiki eşinizi arar eşinizinde size sorduğunu düşünüp gelir bu kadarda eşinize baskı yapmayın utandığından adamcağız izinmi alacaklar demiştir sizin tavrınızı nasıl baskılayacağını şaşırmıştır

Gayet haklısınız aslında senin de bir hayatın var onlar gibi ve onlara harcamak zorunda değilsin. Ayda bir iki amenna da haftada nedir kendi evinde rahat edemez insan.

Haklısın ama olay yemeğe kolaylık sağlanması değil. Benim fikrimin alınmaması, haberim olmaması. Bu akşam program yapmıştım iptal ettim mesela. Zaten kuzenden özür de diledim. Ama eşime karşı geri adım atmak istemiyorum.

Siz eşiniz konusunda geri adım atmayın zaten belliki öteki kuzenler sizi bıktırmış eşinizin size sorması lazım musait miyiz diye gelenlerin özellikle sizden izin alması gerekmez sonuçta eşiniz daha yakın.Bence bugün gelen kuzenle özel konuşun çok sitresliydim aslında sinirim başkalarınaydı yada açıkça söyle diğer kuzenlere olan tepkimi senden çıkardım kusura bakma de hem ötekilerede iletirse bidaha zırt pırt gelmezler

Valla hiç umrumda olmaz öyle de düşünürse. Sen habersiz habersiz gel sonra da alın. Ayrıca uyarılmazsa nasıl yanlışını bilecek ki?

Sık gelen kuzene laf arasında geldiğinde haber ver hazırlık yapıyım vs . gibi şeyler söyleseniz eşinizden çok sizi aramaya başlar gelmeden önce . Probleminizi tatlı dille sakince konuşarak halledebileceğinizi düşünüyorum ben .

Yooo kesinlikle ayıp etmemişsiniz, gayet kibar bi şekilde söylemişsiniz. Sorun eşinizde, ne o öyle? Ben de hiç sevmem devamlı görüşülüp vakit geçirilmesini ve çok kavga ederiz bu yüzden!! Nefret ediyorum görüşüp konuştuğu herkesten

kuzende abla seni gormek istedim demiş onun karsılıgında birdahakine haber ver demekde kırıcı olmus tamam br konuda haklısınız eve gelip yemek yapan ortalıkla ilgilenen sizsiniz ama kırılmıstır o cumlenizden sonra

Burda esinizin ayibi.gelen cocuklara farkinda olmalarini saglamak icin bir esime sorayim,musaitmi degilmi,veya bir plani varmi diye...yani cocuklarin bir sucu yok.

Yılda kaç kez geldiklerinin önemi yok. Haber vermeleri gerekir. Yaptığınız şey yanlış değil. Ben de sevmem habersiz gelinmesini ve kimseye de habersiz gitmem.

Ben bu konularda cok hassas davraniyorum sanirim kendimi kuzenin yerine koydumda cahillik donemlerim sevdigim insanlari gormk icin gitsem bana boyle dese kirilirdim esine caktirmadan gonlunu al bence ama esin bilmesin

Valla hiç umrumda olmaz öyle de düşünürse. Sen habersiz habersiz gel sonra da alın. Ayrıca uyarılmazsa nasıl yanlışını bilecek ki?

Habersiz habersiz gelmiyorlar, konu sahibinin esi çağırıyor muhtemelen ya da ondan izin aliyorlar

Niye bilmiyorum ama ben buyutulecek birsey gormedim..
En azindan cocuga cemkirecek kadar..
Ha esinizi hirpalarsiniz o ayri ama kuzene o sekil konusmakla bence ayip etmissiniz.

yeminle sinirlerim bozuldu.

ben ki, kayınvalideme haberli gittim diye, "ama ben başkasının evine habersiz gidersem rahatsız olurum" dedim diye kovulmuş gelin adayıyım.

allahım ne diyeyim ya insanlar neden başkasının evine habersiz gidilmeyeceğini çocuklarına öğretmiyor ve bu toplumsal kuralı kabullenemiyor?

bence sonuna kadar haklısınız, geri adım atmayın.

Kac yillik evlisiniz? Cok sinir bozucu valla ben cekemezdim

İyide kuzenim beni evine çağırmışsa, dur bide karına sorayım mı diyeyim şimdi. Bu ne saçmalık.

Eşine sözünü dinletemeyip, kuzenden çıkarmışsın hıncını. Çok ayıp yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…