- 28 Eylül 2014
- 1.518
- 1.379
-
- Konu Sahibi kesenmakas
Hele cuma günü...İş günüde hiç çekilmez ki böyle durumlar.
aslında haklısınız,bende hiç sevmem emrivakiyi.eşinizi defalarca uyarmışsınız anlamamış,şimdi böyle bir olaydan sonra artık daha temkinli olur bence,söylediğiniz çokta ayıp değil,söyletinceye kadar uğraşmışlar.(olay habersiz çat kapı eve gelen kuzene hırlamamdır. Vayyy çok uzun yazmışın diyecekler için:)
Eşimin 1 kuzeni burada yaşıyor, şimdi askerde olan bir arkadaşı var daha doğrusu kardeşinin arkadaşı. 1 de Antalya da yaşayan kuzen.
Bahsettiğim gençler bizden 6 - 10 yaş arası küçükler. Abilerini çok seviyorlar, ben de seviyorum çocukları. Bekarlar...
Birgün oluyor eşim msj atıyor kuzen 1 bizde. Birgün işten çıkıp arıyorum askerdeki ufaklık bizde.
Çok sık olmuyor ama delleniyordum. Eve geliyorum 3 tane 4 tane erkek.
Normalde evimde yemek yapan biri değilim hadi o kadar kişiye yemek yap.
Sorun daha çok emrivakiye. Arkadaş geliyorsun bu eve de bu evin bir hanımı var. Bir sor abla müsait misin diye?
bir kaç kez eşime söyledim bana ''çocuklar bizde diye haber verme, sinir oluyorum . Çocuklar gelsin mi de'' diye.
Bu akşam dellendim gene. Akşam toplantıdan çıktım msj gelmiş eşimden ''kuzen 2 geldi oturuyoruz aşkım, yemeğe anneme geçelim"
Nasıl delirdim anlatamam. Cuma günü akşam saat 7:30 da ben işteyim bizimkiler evde. Emrivaki sevmiyorum yazdım ve biraz tartıştık msjla.
nihayetinde 20:30 da eve geldim. Sinirimi tutamadım. Kuzen içerden bağırıyor ''hoşgeldin ablaaaaa seni görmek istedim de sana geldim '' ben de tutamadım kendimi ''hoşgeldin ablam ama bir daha beni görmek istediğinde bana da sor olur mu'' dedim.
Sonra kuzen Özür diledi düşünmediğini söyledi, ben de ''Özür dilerim sana bunu söylediğim için ama benim programım vardı bu akşam için''dedim. Biz Kuzenle gayet derdimizi paylaşırken eşim ''izin mi alacaklar gelmek için saçmalama''dedi.
Sonrasında eşimle kuzenim dışarı çıktı. Durduk yere hırlaşacaktık.
Olayı bu noktaya getirmemeliydim ama bugüne kadar bu konuda eşim hep ''aman nolcak ki sanki''diyip geçti.
Öyle işte ayıp da ettim farkındayım da geri adım atmayayım değil mi?
(olay habersiz çat kapı eve gelen kuzene hırlamamdır. Vayyy çok uzun yazmışın diyecekler için:)
Eşimin 1 kuzeni burada yaşıyor, şimdi askerde olan bir arkadaşı var daha doğrusu kardeşinin arkadaşı. 1 de Antalya da yaşayan kuzen.
Bahsettiğim gençler bizden 6 - 10 yaş arası küçükler. Abilerini çok seviyorlar, ben de seviyorum çocukları. Bekarlar...
Birgün oluyor eşim msj atıyor kuzen 1 bizde. Birgün işten çıkıp arıyorum askerdeki ufaklık bizde.
Çok sık olmuyor ama delleniyordum. Eve geliyorum 3 tane 4 tane erkek.
Normalde evimde yemek yapan biri değilim hadi o kadar kişiye yemek yap.
Sorun daha çok emrivakiye. Arkadaş geliyorsun bu eve de bu evin bir hanımı var. Bir sor abla müsait misin diye?
bir kaç kez eşime söyledim bana ''çocuklar bizde diye haber verme, sinir oluyorum . Çocuklar gelsin mi de'' diye.
Bu akşam dellendim gene. Akşam toplantıdan çıktım msj gelmiş eşimden ''kuzen 2 geldi oturuyoruz aşkım, yemeğe anneme geçelim"
Nasıl delirdim anlatamam. Cuma günü akşam saat 7:30 da ben işteyim bizimkiler evde. Emrivaki sevmiyorum yazdım ve biraz tartıştık msjla.
nihayetinde 20:30 da eve geldim. Sinirimi tutamadım. Kuzen içerden bağırıyor ''hoşgeldin ablaaaaa seni görmek istedim de sana geldim '' ben de tutamadım kendimi ''hoşgeldin ablam ama bir daha beni görmek istediğinde bana da sor olur mu'' dedim.
Sonra kuzen Özür diledi düşünmediğini söyledi, ben de ''Özür dilerim sana bunu söylediğim için ama benim programım vardı bu akşam için''dedim. Biz Kuzenle gayet derdimizi paylaşırken eşim ''izin mi alacaklar gelmek için saçmalama''dedi.
Sonrasında eşimle kuzenim dışarı çıktı. Durduk yere hırlaşacaktık.
Olayı bu noktaya getirmemeliydim ama bugüne kadar bu konuda eşim hep ''aman nolcak ki sanki''diyip geçti.
Öyle işte ayıp da ettim farkındayım da geri adım atmayayım değil mi?
Hani çocuklar varken rahatsız da olmam. Geçer tv başına yatarım. Ben pervasızlığa kızıyorum.
Olan kuzen 2 ye oldu. Yılda 2 kez falan geliyor yaşadığımız şehire:)
Ona denk geldi valla çok ddolmuştumAaaa ona tepki göstermeniz iyi olmamış o zaman keşke sürekli gidip gelene gösterseydiniz ben bunu bilmiyordum
Valla hiç umrumda olmaz öyle de düşünürse. Sen habersiz habersiz gel sonra da alın. Ayrıca uyarılmazsa nasıl yanlışını bilecek ki?Kuzeninize yaptığınız hareketi biri bana yapmış olsa o kişinin evine bir daha uğramam ben .