Ayıp ettim ama geri adım atasım yok.

Gayet de iyi yapmışsın canım, açıkçası geç bile kalmışsın. Geri adım atması gereken sen değil eşin, seni ne hakla bozuyor ki orada? Eğer sen bir şey yapmazsan diğer kuzenlerine de direkt ben söyleyeceğim de, muhtemelen kendisi bir çözüm bulur. (UMARIM). Kuzenlerin yaptığı resmen düşüncesizlik ve üzgünüm ama azıcık da terbiyesizlik. O ne öyle canım insan gelmeden önce bir sorar.

Konunu hatırlıyorum. Ben de kızıyorum. Elbet arayıp eşime soruyorlar ''abi evde misin tamam biz geliyoruz'' evdeysen yandın
Çocuklara kimse bunun yanlış olduğunu göstermemiş yazık ki.

İyide kuzenim beni evine çağırmışsa, dur bide karına sorayım mı diyeyim şimdi. Bu ne saçmalık.

Eşine sözünü dinletemeyip, kuzenden çıkarmışsın hıncını. Çok ayıp yaa
Arayacakları kişiyi bilecekler. Erkek ne anlar evin işi gücü temizliği yemeğinden. O gelin gelin takılırız dan başka birşey demiyor. Çocuklar arasın baba sorsun 'abla geliyoruz müsait misin'' diye istedim.

Konuyu eşinizin halletmesi lazımdı..benim de görümcem bize geleceği zaman eşimi arar çok kızıyorum bana sormalı diye ama adam napsın beni dğil eşimi ara diyemiyor tabi. Ama şunu yapıyor eşime sorayım ben sana dönerim. ( görümceye gık demedim daha bana sırmadan geldin diye)
Senin eşinin de bunu yapması lazım. Kuzene ayıp olmuş bende asla size gitmezdim birdaha.

8 - 10 yaş da olsa erkektir neticede bu kadar sık gelip gitmeleri doğru değil. orası yol geçen hanı değil. mahremi olan bir ev..

eşinizin tutmu ie hiç hoş değil. sana soracak albet kime soracak başka...

Aynen öyle geri adım atmayın haklısınız ve kırıcı bir sekilde de söylememissiniz.Gerekirse o kuzenden bir gün esiniz yokken afedersin ama sinirleniyorum gibi konusmaya devam edip tatlı tatlı bitirirsiniz ama esiniz yokken yapın cunku o abartmıs

eşine karşı tabi ki geri adım atma. ama kuzene bi mesaj at. sizi evde istemiyor değilim tabi ki vakit geçirmek isterim sizinle ama ben kendi ailemin evine giderken bile haber verip giderim, çalıştığım için herşeyi planlı yapıyorum çevremdeki insanlara kendime eşime arkadaşlarıma aileme vakit ayırmak için. bu olanlar senin hatan değil eşimin hatası ve bu yüzden aramızın bozulmasını istemem

yaz

Suçsuz birine patlamışsınız.
Eşinize asla geri adım atmayın, o da size saygısızlık yapmış, sizi hiçe saymış.
Ama patladığınız kuzene eşinize bu konuda kızgın olduğunuzu, o sebeple ona patladığınızı, bu konuda üzgün olduğunuzu arayıp belirtebilirsiniz.

Siz diğer kuzenlere patlasaydınız iyiydi ama gönlünü alırsınız bişey olmaz. Asıl dengeyi sağlaması gereken eşiniz. Tabiki İzin alınmaz ama canım müsait miyiz denmeli en azından ev arkadaşımıyız allah aşkına hayat arkadaşıyız biz

Valla iyi ettim galiba. Çocuklar darılmaz bana. Sonuçta yanlışlarını da söyleyeceğim ablakarıyım. Eşimle de günümüz gayet güzel geçti. Tartışmadık.
Konu bir kez açıldı onda da hala dediğim dedik. O zaman Diğer çocuklara da söyleyeceğim seni aramasınlar beni arasınlar bundan sonra dedim. Oldu ben söyleyemem sen söyle dedi tatlıya bağladık konuyu.

Hem sonuna kadar haklısın hem dibine kadar hatalı

Benimde var benzeri hergun yemek ister annesi de var halbuki ahcimiyim ben ya bide yemek begenmez:-@

Çok çok çok büyük ayıp etmissiniz gerçekten siz de kabul ediyorsunuz zaten. Ben mi çok asiriyim bilmiyorum ama benim eşim böyle bir şey söylese kuzenime boşanmaya kalkarim heralde. Bu kadar aşırı olmayın hayatta lütfen bunlar hoş şeyler değil nolur kişisel alinmayin ama yorumlara da baktım etrafimda böyle insanlar olmadığı için sansliyim biz böyle kaba kaba mutluyuz hepimiz

Aşırılık diyorsunuz da benim yaptığıma böyle bir durumda boşanmaya ağıza almak aşırılık değil mi?
Ben yanlış kişiye söylediğim için üzgünüm sadece. Ayrıca aramızdaki samimiyet bunu kaldırıyor. Eşimin abisi böyle birşey yapmaz Ama o yapmış olsa ona söyleyemezdim.
Eltimle konuştum konuyu o gün eve gelmeden. O da bebek olana kadar çok çektiğini söyledi. Gece geç vakit gidip çok kalmışlar.
Bende de bir kaç kez yatılı kaldılar ki onun önünü tamamen kestim. Aynı şehirdeyiz. En uzak mesafe 25 dak. Altlarında araba... Ama böyle yaşamışlar garip gelmiyor onlara. Benim Ailem gurbette yaşadı. Konya da bir tane akrabası yoktu ailemin. Dolayısıyla hiç mıç mıç habersiz birilerine gidip gelme alışkanlığımız olmadı. Bunu kötü ve kaba bulmaktan ziyade alışık değilim. Dolayısıyla dayatma geliyor bana. Ha fikrim alınsın haberim olsun tepeye çıkarırım. Ben balayı yoluma bu grupla gittim. Beni eleştiren kaç kişi yapar bunu?

Kendi dediğime asırilik dedim sizin dediginize değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…