Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Ayferhan'ın nişan elbisesi..........

Nişandan hemen sonra ekleyeceğim resimleri :) sssc canım aslında bende senin gibi düşünüyordum annem falan zaten bindallında kırmızı olacak onun için kınada önce giyineceğin abiyen kırmızı değil başka renk olsun kırmızıyı nişanda giyersin dediler. Bana da mantıklı geldi, nebileyim kısmette nişanımda kırmızı giymek varmış :D daha iyileri kk nün tüm bekar genç kızlarının olsun inşalahhhhhhhhhhhhhhhhh:54:

Çok şıkmış hakikaten.Heyecanla resimlerini bekliyoruz.Allah tamamına erdirsin inş.

$P1020156.jpg Eki Görüntüle 125425 Eki Görüntüle 125426 işte benim nişanımmmmmmmmmmmmmmmmmm :)

bende resimleri bekliyordum beklediğimden bile daha güzelmişsin çok yakışmış tam üstüne göre dikilmiş sanki allah mutlu etsin tamamına erdirsin

elbise üzerinde gerçekten çok güzel durmuş. ilk eklediğin resimden o kadar farklı o kadar güzel ki. çok beğendim:)

elbisene bayıldım şubatta da benim nişanım hala begenemiyorum ama istediğim model..fiyatı ne kadardı acaba ?

canım ilk eklediğin fotoğraftaki kıyafetle bu resimlerini eklediğin kıyafet inanılmaz farklı duruyo... ama sana çok yakışmış mutluluklar cnm:46:

elbisenin ilk resimde de görünce cok begenmistim cok abartılı olmayan asil bir şıklık
ama üzerinde daha da bir harika durmus
elbisenin güzel olmasının yanısıra giyende de biraz marifet
sen cok güzel tasımassın cok güzel olmussun
artık dügün fotograflarını beklicez
eminim cok da güzel bir gelinlik secersin

Selam kızlar beğendiğinize çok sevindim :)) çok daha iyileri sizlerin olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhh :77:

Son düzenleme:
:) ne kadar güzel olmuşsun elbise üzerinde çok farklı durmuş allah nazarlardan korusun:46::46:
Hayırlı olsun bu arada canım:71::71:

hayırlı olsun gerçekten çok yakışmış. kafanızda soru işaretleri kalmasın sakın.

:) ne kadar güzel olmuşsun elbise üzerinde çok farklı durmuş allah nazarlardan korusun:46::46:
Hayırlı olsun bu arada canım:71::71:

Çoookkkk güzel elbisen çok çok yakışmışşşşş maşallaaaahh...

çokçokçok teşekkür ederimmmmmm başta biraz kararsız kaldım ama şimdi iyikide almışım ve giyinmişim diyorum :))):69:

Back