- Konu Sahibi SiyahDeniz
-
Canımbenim bu hafta giyineceğim kısmet olursa resmimi eklerim mutlak. Beğendiğine sevindim :)çook beğendim çok şık bence
üstündede görmek isterimm
Restaurant tarzı bir yerde olacak. Ya bende ilk başta aldım sonradan keşke kırmızı olmasaydı falan dedim ne bileyim sözümde parlament mavisi giyindim değişik olsun dedim sonradan renk konusunda kafam karıştı.nerde olacak nişanınız bence gayet hoş bir elbise
teşekkür ederim aciyok1rocky1aciyokBen beğendim elbiseyi , tabi üzerinde taşıyacak olan sensin..
Restaurant tarzı bir yerde olacak. Ya bende ilk başta aldım sonradan keşke kırmızı olmasaydı falan dedim ne bileyim sözümde parlament mavisi giyindim değişik olsun dedim sonradan renk konusunda kafam karıştı.
Tekşekkür ederim canım daha iyileri senin olsun :)bende beğendim mutlukla taşı inşallah üzerinde canım
Çok saol alxfa, nişanımız bu pazar olacak. Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkGüle güle mutlulukla giy bende çok beğendim.Taşlı olması elbiseye hareketlilik katmış
nişanın ne zaman ?
Çok saol alxfa, nişanımız bu pazar olacak. Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?