Söz, Nişan, Kına Elbise Modelleri Ayferhan'ın nişan elbisesi..........

SiyahDeniz

davetsofram.blogspot
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2010
1.044
3
158
40
İstanbul
$Fotoğraf0155.jpg Kızlar bu hafta sonu nişanım varrrrr. Kıyafetimi sizlerle paylaşmak istedim. Telefonumla çektiğim için rengi ve modeli tam görünmüyor olabilir. Bayrak kırmızısı, arkası ip bağlamalı ve hafif kuyruğu var. Çok beğenerek aldım ama sanki bi kaç gündür soğudum elbisemden :( sizin görüşleriniz benim için önemli yorum bekliyorum canlar........

hayırlı olsun şimdiden :)
bende kırmızı giymek istemiştim nişanımda ama istediğim gibi bulamamıştım kısmet olmadı.şimdi kırmızı nişan elbisesi görünce dahada çok beğeniyorum.

nerde olacak nişanınız bence gayet hoş bir elbise
Restaurant tarzı bir yerde olacak. Ya bende ilk başta aldım sonradan keşke kırmızı olmasaydı falan dedim ne bileyim sözümde parlament mavisi giyindim değişik olsun dedim sonradan renk konusunda kafam karıştı.

Restaurant tarzı bir yerde olacak. Ya bende ilk başta aldım sonradan keşke kırmızı olmasaydı falan dedim ne bileyim sözümde parlament mavisi giyindim değişik olsun dedim sonradan renk konusunda kafam karıştı.

yok bence cok guzel eminim sana yakısacaktır :34:

çok şık canım hiç merak etme sık sık bakmaktan gözün alışmıştır artık sıradan geliyodur:) o gün saçların makyajınla tamamlanıncada harika bişey çıkıcaktır ortaya:34: mutluluklar inş. darısı başıma ve diğer bekarlara diyelim.:1:

benim nişan elbisemde kırmızıydı

elbisen çook güzel bence.hergün bakıyorsan ondan gözün alışmıştır hevesin kaçar gibi olur.nişan günü yine aynı heyecanı yaşarsın.

evet üstündede görmek isterizz

Allah tamamını erdirsin bu arada

teşekkür ederim kızlar beğendiğinize sevindim. Dediğiniz gibi hergün görmekten sıkıldım galiba :60: ama 4 gün sonra giyineceğim elbisemi bakalım :) eklerim resimlerimizi:17:

Güle güle mutlulukla giy bende çok beğendim.:31::31: Taşlı olması elbiseye hareketlilik katmış:46:
nişanın ne zaman ?

Son düzenleyen: Moderatör:
kırmızıyı kınada giyeceğim diye ben almak istemedim. bu modelin parlementini aşkın göksuda gördüm çok şık ve modern bir elbise. eminim çok güzel taşıyacaksın. mutluluklar dilerim...

Çok saol alxfa, nişanımız bu pazar olacak. Çok heyecanlıyım çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:31::31: çok güzel heyecanlarr biran önce bende yaşamak istiyorummmm:78::78:
Resimlerini falan ekle üzerinde de görelim elbiseni:) takip edicem elbiseni çok beğendim canım :97::97:

Back