• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydoğan Vatandaş kitapları

MissEbruli

Nirvana
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
892
735
648
Ankara
kızlar aydoğan vatandaşın bi çok kitabını okudum,çok enteresan konularda yazıyo ve anlatımı da çok akıcı...mesela armagedeon,apokalipse en sevdiğim kitapları.
başka okuyan,bilen var mı aydoğan vatandaşı kk da merak ettim??

bende okudum aydoğan vatandaş
hatta bi ara onun kitaplarından sonra benzer kitaplar alıp konunun uzmanı olmaya çalışmıştım:)
okuduğum kitapları;
apokalipse
kod adı kılıçbalığı
armagedon

ewt bende de aynı isteği uyandırmıştı,yakın geçmiş tarih ve siyasi konularında falan baya araştırma yapmamı sağladı..kod adı kılıçbalığını okumadım ama..nasıl sen beğendin mi? konusu ne?

ewt bende de aynı isteği uyandırmıştı,yakın geçmiş tarih ve siyasi konularında falan baya araştırma yapmamı sağladı..kod adı kılıçbalığını okumadım ama..nasıl sen beğendin mi? konusu ne?

okuyalı 4-5 yıl oldu.şimdi sen sorunca konusu neydi diye düşündüm bi an
11 eylül saldırısı,altında yatan nedenler,11 eylülden sonra abdnin tutumu fln onlardan bahsediyodu.ama beğenmiştim.
aydoğan vatandaş iyi bi yazar bence..

haarp var bende ama henüz okumadım, çok methini duyduğum için almıştım ama sıra gelmedi..

okumadım ama apokrifal'i almak aklımda yanlış hatırlamıyorsam kendisini tanımadan önce armagedon'u okudum

Back