Yazıklar olsunnnnnn, kadın birdeayakları çamurlu diye arabaya almamışmış bu hayvansever olamaz çamur lekesi dediğin bir iç-dış yıkamayla geçer ama ya vicdan
Bu kadının elinden alsınlar o yavrucağıGerçekten sevecek sahiplenecek birileri alsın.
Maalesef öyle AxeliaBen çocuğumu el bebek gül bebek pamuklarda büyütürken arkadaşları ne çileler çekiyor... Nasıl bir vicdan bu.
Maalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
Maalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
MuneeeeeBu iyice kokoş olmuş yaaa..Tokalar falan.Benim en kokoşluk tacımı seve seve devrederim ki ben buna.Sonuna kadar hakediyor..
Adı neMaalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
KokoşAdı ne
ay bu çok tatlı yaMaalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
Çok güzell bi köpek. Ama merak ediyorum evin içinde o üstündeki kazak onu bunaltmıyormu.Maalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?