• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aydın'da görenleri şok eden paylaşım!

Hayvanseverler bıdıbıdı yapanlar.
Aslında bizler böyle insanlık dışı vaziyetleri daha çok eleştiriyoruz.

Veterinere götürdüğü kedisini ipek battaniyesine yatırmadığı için çılgına dönen kişiler hayvansever değil, başka bir şey onlar.

Kimseye bela okumam ama bu aşağılık kadın hakkediyor bu ne vicdansızlık ya nasıl yüreği el vermiş o küçücük cana bu eziyeti yapmaya:KK62::KK62:

Çok güzell bi köpek. Ama merak ediyorum evin içinde o üstündeki kazak onu bunaltmıyormu.
Yok bunaltmıyor, aksine çok üşüyen bir kızdır, o yüzden kazak örüp giydirmek zorunda kaldım, kışın soğuk diye yere dahi basmak istemiyor, sürekli kucakta. Narin bir yapısı var.

Yok bunaltmıyor, aksine çok üşüyen bir kızdır, o yüzden kazak örüp giydirmek zorunda kaldım, kışın soğuk diye yere dahi basmak istemiyor, sürekli kucakta. Narin bir yapısı var.
Bazı cinsler öyleymiş. Demek senin kokoşda çok üşüyen cinsten. O yüzden dışarda duramazlarmış.

Bazı cinsler öyleymiş. Demek senin kokoşda çok üşüyen cinsten. O yüzden dışarda duramazlarmış.
Evet, dışarda kalırsa yaşayamaz zaten, o kadar kedi köpek besledim, kış geldiğinde bu kız kadar üşüyenini görmedim, mecburen bir sürü kazak ördüm, eskiden gülerdim kıyafet mi giydirilir diye lakin üşüyünce giydiriliyormuş, resmen titriyor:-)

27877_399163427290_7481429_n.webp

benim kızım bizden tümör yüzünden ayrıldı, artık tüm vücudunu sarmıştı, son günlerinde tuvaletini tutamaz olmuştu, yüremiyordu bile. yatağına işerdi. metrelerce naylon almıştık ve o pisledikçe biz temizlerdik. yaraları vardı ve kanardı, bazen irin akardı, örtülerimiz batardı.
ama biz kuzumun gözünün içine bakardık, belki iyileşir de tekrar oyunlar oynarız diye.
ama olmadı, biz de daha fazla acı çekmesin diye uyutmak zorunda kaldık. ağlaya ağlaya bebeğimi deniz manzaralı, havadar bir yere defnettik.
5 yıl oldu ve ben hala keşke fazladan bir günüm olsaydı onunla diye düşünüyorum. keşke yaşasaydı da ayakları ıslak, çamurlu diye arabanın döşemelerini kirletseydi ya da heyecanlanıp halıya işeseydi.
bir insanı ya da bir canlıyı sevmek ve onlarla bir "statüye" sahip olduğunu düşünmek farklı kavramlar.

allahım..
kalbım acıyor boyle haberler gorunce

Çocuğuna da yapabilir miydi bunu, pislik!
O ne de olsa bir hayvan diymi, oyuncak bir nevi, aman canım nolcak! O hayvan yağmurda kendi kendine çıkmadı herhalde dışarı, beyinsiz kadın, evde de balkona kapatıyordur herhalde.
O dilsiz melekler bu dünyadaki haksızlıkları, kötülükleri en az hak eden varlıklar.

Eki Görüntüle 1704645
benim kızım bizden tümör yüzünden ayrıldı, artık tüm vücudunu sarmıştı, son günlerinde tuvaletini tutamaz olmuştu, yüremiyordu bile. yatağına işerdi. metrelerce naylon almıştık ve o pisledikçe biz temizlerdik. yaraları vardı ve kanardı, bazen irin akardı, örtülerimiz batardı.
ama biz kuzumun gözünün içine bakardık, belki iyileşir de tekrar oyunlar oynarız diye.
ama olmadı, biz de daha fazla acı çekmesin diye uyutmak zorunda kaldık. ağlaya ağlaya bebeğimi deniz manzaralı, havadar bir yere defnettik.
5 yıl oldu ve ben hala keşke fazladan bir günüm olsaydı onunla diye düşünüyorum. keşke yaşasaydı da ayakları ıslak, çamurlu diye arabanın döşemelerini kirletseydi ya da heyecanlanıp halıya işeseydi.
bir insanı ya da bir canlıyı sevmek ve onlarla bir "statüye" sahip olduğunu düşünmek farklı kavramlar.
marilyn:( bebeğinin fotosuna bakarak yazdıklarını okumak içimi daha bir acıttı, başın sağolsun, 4 bacaklı 2 bacaklı demeden bir canlıyı sevebilmek öyle büyük bir lütuf ki.
Hayvan denip geçiliyor ama bu yaşıma kadar karşılıksız, menfaatsiz, safça ve yalın sevgiyi başka canlıda göremedim doğrusu.
Onlar seni seviyorum demenin milyonlarca yolunu biliyorlar, burda bir arkadaşında köpeği kızın gibi rahatsız, her tedaviyi denediler ama maalesef yapacak birşey kalmadı, günlerdir kapılarının önünden geçiyorum belki görürüm diye ama geceli gündüzlü yoklar, sanırım kaybettiler ve eve girmek dahi istemiyorlar, bebekliğinden beri onlardaydı çünkü ve hastalığından bahsederken bile sesleri titriyordu:(
Çok üzüldüm:(

Back