- 9 Ekim 2015
- 2.637
- 6.511
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok bunaltmıyor, aksine çok üşüyen bir kızdır, o yüzden kazak örüp giydirmek zorunda kaldım, kışın soğuk diye yere dahi basmak istemiyor, sürekli kucakta. Narin bir yapısı var.Çok güzell bi köpek. Ama merak ediyorum evin içinde o üstündeki kazak onu bunaltmıyormu.
Bazı cinsler öyleymiş. Demek senin kokoşda çok üşüyen cinsten. O yüzden dışarda duramazlarmış.Yok bunaltmıyor, aksine çok üşüyen bir kızdır, o yüzden kazak örüp giydirmek zorunda kaldım, kışın soğuk diye yere dahi basmak istemiyor, sürekli kucakta. Narin bir yapısı var.
Evet, dışarda kalırsa yaşayamaz zaten, o kadar kedi köpek besledim, kış geldiğinde bu kız kadar üşüyenini görmedim, mecburen bir sürü kazak ördüm, eskiden gülerdim kıyafet mi giydirilir diye lakin üşüyünce giydiriliyormuş, resmen titriyorBazı cinsler öyleymiş. Demek senin kokoşda çok üşüyen cinsten. O yüzden dışarda duramazlarmış.
Maalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
![]()
Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
Bunlar çok şeker:)Maalesef öyle Axeliabenim kızımda Prensesler gibi, biz sevgimizle şımartırken bazılarına da eziyet ediliyor ve bunu sevgi adı altında yapıyorlar
![]()
Gel de böyle bir güzelliğe eziyet et, onun ayağındaki çamurlarına kurban olsunlar
Eki Görüntüle 1703564
Eki Görüntüle 1703565
marilynEki Görüntüle 1704645
benim kızım bizden tümör yüzünden ayrıldı, artık tüm vücudunu sarmıştı, son günlerinde tuvaletini tutamaz olmuştu, yüremiyordu bile. yatağına işerdi. metrelerce naylon almıştık ve o pisledikçe biz temizlerdik. yaraları vardı ve kanardı, bazen irin akardı, örtülerimiz batardı.
ama biz kuzumun gözünün içine bakardık, belki iyileşir de tekrar oyunlar oynarız diye.
ama olmadı, biz de daha fazla acı çekmesin diye uyutmak zorunda kaldık. ağlaya ağlaya bebeğimi deniz manzaralı, havadar bir yere defnettik.
5 yıl oldu ve ben hala keşke fazladan bir günüm olsaydı onunla diye düşünüyorum. keşke yaşasaydı da ayakları ıslak, çamurlu diye arabanın döşemelerini kirletseydi ya da heyecanlanıp halıya işeseydi.
bir insanı ya da bir canlıyı sevmek ve onlarla bir "statüye" sahip olduğunu düşünmek farklı kavramlar.