Aydin///09

iyiyiz cansum sen nasılsınnn bakma sen bu dishe mannağınaa kompleksli agresif pisişik birr aydınlıdır buu ben zaten bunun aslından şüphe ediyommm

iyi aksamlar bende iyiyim sagol gözekcim bizim memleketten cikmaz senin anlattigin gibi ya

iyiyiz cansum sen nasılsınnn bakma sen bu dishe mannağınaa kompleksli agresif pisişik birr aydınlıdır buu ben zaten bunun aslından şüphe ediyommm

kendımı annatdın dana:mymeka:
sız buna bakmayın benı cekemıyr:dilcikar:Çok üzgünüm çoook

slm aydın nazilli de 7 sene yaşadım orda okudum 80- 81 dönemi mezunuyum kız sanat orta okulu ve burda arkadaşlar varsa o dönemden çok memnun olurum okul arkadaşlarımı çok çok merak ediyorum ve ayrıca nazilliyi çok ama çok seviyorum o tarafın halkı samimi sevecen geliyor bana :enbuyukkk:

bende Nazilli liyim..şu an istanbul da oturuyorum..hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler..malumm ist da değil aydınlı nazillili egeli bulmak bile zorr

merhabalar ıyı aksamlar,benım annem aydınlı ama bende kendımı hep egelı olarak gordum,egelı ınsanı kadar sıcak sevecen ve ıcten baska bı memleket yok gıbı gelıyo:)

merhabalar ıyı aksamlar,benım annem aydınlı ama bende kendımı hep egelı olarak gordum,egelı ınsanı kadar sıcak sevecen ve ıcten baska bı memleket yok gıbı gelıyo:)

slm aydın nazilli de 7 sene yaşadım orda okudum 80- 81 dönemi mezunuyum kız sanat orta okulu ve burda arkadaşlar varsa o dönemden çok memnun olurum okul arkadaşlarımı çok çok merak ediyorum ve ayrıca nazilliyi çok ama çok seviyorum o tarafın halkı samimi sevecen geliyor bana :enbuyukkk:

bende Nazilli liyim..şu an istanbul da oturuyorum..hemşehrilerime kucak dolusu sevgiler..malumm ist da değil aydınlı nazillili egeli bulmak bile zorr

nazillim gibi memleketmi varyaaa doğma uşaklıyımm ama nazillide büyüdümm çok seviyorum orayıı gerçekten egenin insanları başka oluyorrr

slm aydın nazıllı hanımlar
nazıllıde 7 yıl kaldım çokta yakınım ama gelınıp gıdılmıyor orayı çok sevıyorum .......şimdi denızlı deyım
orada yaşadıgım çocukluk yıllarımı unutamıyorum ....sevgıyle kalın a.s.

gunaydınlar,en son gectimiz yaz aydin'daydim aman allahim ben hayatimda ole sicak gormedim,inanilmaz biseydi geceleri resmen uyuyamiyorduk,ama onunda degisik bi guzelligi vardi cunku 8 sene sonra ilk gidisimdi aydina:)

Back