Aydin///09

günaydin bayanlar sabah kahveleriniz benden olsun gününüz aydin olsun arkadaslar.a.s.a.s.

güvercin haklsin simdi yagmur cok yagsin ki yaza su sikintisi cekmeyelim ama sanirim bu sene iyi yagdi yagmur gecen seneye göre .bugün burasida güzele benziyor ama sonu ne olur bilemem.buranin havasina güven olmuyor

selamm hemşolarımm ben 2 gün memlekett havasıı soludum geldimmm nazillimee gittikkk c. tesiii dün döndükk bugünde temizliğee başladımmm ara sıraa girerimmm artıkkk işlerr bitene kadarr nazillimm süperrdii yinee öptümm hepinizii yazaa buluşmak dileğiyleee

selam aydınlılar bende bir aydınlıyım efeler diyarına bayılıyorum memleketime aşığım ama bir astsubayla evli olduğum için o diyar senin bu diyar benim geziyorum eşimle güzelçamlıda tanıştık orası benim için vazgeçilmez bir yer milliparkın her köşesini bilirim hele hele zeus mağarasında yüzmek yaaaaaaaaaa çok özledim haziranın başında memleketime gidiyorum yaşasınnnnnnnnnnn

Hoşgeldinn Canimm
şuan Nerdesinizz Bendee Eşim Polis Olduğundann Manisada Oturuyorummm Yazaa Kismetsee Ordayimmm Nazillidenim Benn

merhaba gözek,su an gümüshanedeyim.ama bu sene tayinciyiz.batıya geliyoruz insallah ama hazıran1 de aydındayım.

selam bayanlar gözekcim nazilliye gitmissin ne güzel ya neyse benimde az kaldi nazillimiz(ege bölgesi )her zaman süperdir canim yada bize mi öyle geliyor .buruk kalp aramiza hosgeldin

iyi aksamlar hanimlar. nasilsiniza.s..
izine az kaldikca zaman hic gecmiyor burda. bi gelse o gün. ama daha coooooooook var. tam 2 aysenağlamasenağlama

iyi akşamlar derya.. aydın biyere kaçmıyo valla. ben sıkı sıkı tutuyorum..sen gelene kadar bırakmam:roflol::roflol: sayılı gün çabuk geçermiş. umarım senin günler de çabuk geçer..:1hug:

merhabalar ben Irlanda'dan adaliyim simdi gazibegendiden gecerken adayi seyretmek vardi of memleketim off cok ozledim

selamlar nasilsiniz ,hepinize hayirli cumalar ve iyi hafta sonlari dilerim arkadaslar ,kimsee yokmu?

Gözek merhaba. Ben Nazilli de oturuyorum. Sen buraları özlediğinde bana sor ben anlatırım. yerimseniben

selam bayanlar annelr gününüz kutlu olsun....Ebru hosgeldin aramiza nazillidemi oturuyorsun 23 mayista nazillide olacagim.

aydınım bekle beni son bir haftam kaldı geliyorum o yeşilliklerini denizini insanlarını yol kenarlarındaki benzinliklerini bile özledim yaw

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…