- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 458
nezaman 11 sayfa oldu:1shok:
uyuyom benmirmirmirmir
buda benden kalpli kalpli
ablacım hosgeldın...
oğlun nasıl ıyı mı
aklıma gelmısken sorayım dedım...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uyuyom benmirmirmirmir
ben ılk kez saldıraya ugradım
ondan bu saskınlıgım :))
cabuk verıp dıyorsun da canım sağlıklı olmuyor ıste...
gunlerdır sıkıntımdan dolayı 5 gunde kac kılo verdım...
ama keske daha sağlıklı olsaydı
sağlık herseyden onemlı canım
esıla ne oldu canım
anlatmak ıstermısın...
ne demek buyrun...
geyıksız olmuyormus cıdden
yapıstım pc ye...
Evlı arkadaslar sızın eslerınız evde yok mu
yoksa uyuttunuz mu adamları
uyuyom benmirmirmirmir
aynen bende,ilk gördügümde cok etkilenmistim eski bir magdur olarak
tamam o zaman 60 a düşeyim, sonra sağlıklı rejim yaparım. ortada anlaşalım kaydirigubbakcemile2
eşim yanımda, koltukta uyuyakaldı kaldıramıyorum tamam az sonra diyo, bende takılıyorum işte.
esım benım calısıyor bu hafta boyle oldu ,işten cıktı bı 5 dk sonra burada olur ,o yanımdayken de farketmez hiç :)
o da cok ısterse kendı laptobundan takılır :)
sabahları gec kalkıyoruz ondan raahatım :)
tamam canım
yardıma ıhtıyacın olursa menulerde falan haber et gelırım hemen
bu arada Allah evınızden huzuru eksık etmesın...
aynen bende,ilk gördügümde cok etkilenmistim eski bir magdur olarak
ablacım hosgeldın...
oğlun nasıl ıyı mı
aklıma gelmısken sorayım dedım...
amin bitanem Rabbim sana da nasip etsin.
zaten senin o topiği incelemeye alıcam yarın, konuşuruz yine.
ben bunu bi oturuşta tek başıma bitirebilirim :1shok::1shok:
oglum iyi canim allaha sükür
biara hastaneden ciktiktan sonra depresyona girecek gibi oldu evden hic disari cikmiyordu, izin vermedim böyle evde oturamassin dedim. babasina dedim acil tr ye izine götür, gittiler geldiler bisesi kalmadi simdi eve gelmiyo:hulya: haftada bir ata biniyor ugrasip duruyoz iste. yalniz biras sinirli bise denmiyosempatiksalakcinni
oglum iyi canim allaha sükür
biara hastaneden ciktiktan sonra depresyona girecek gibi oldu evden hic disari cikmiyordu, izin vermedim böyle evde oturamassin dedim. babasina dedim acil tr ye izine götür, gittiler geldiler bisesi kalmadi simdi eve gelmiyo:hulya: haftada bir ata biniyor ugrasip duruyoz iste. yalniz biras sinirli bise denmiyosempatiksalakcinni
evet çok anlamlı bencede. peki okulu mu bıraktın?
Hadı ya, cok uzuldum...
Üniversıte mağdurumusun...
hepinize iyi geceler kızlar ben cıkıyım artık belkı sonra yıne gelırım opuyorumnanaktan
hayir canim birakmadim,.lise sonun ikinci dönemine kadar gittim basörtümle ( imam-hatip) son dönem dikdiler polisleri,celik kuvveti ( insanlik sucu isliyoduk ya) kapiya,bende perukla bitirdim okulu.
canim,insanda üniversiteye gidecek heves birakmadilarki, yani bende
denecek neler var da boşver... şu anda imamhatiplerde ve ilahiyatta serbest ama yanlış mı biliyorum?hayir canim birakmadim,.lise sonun ikinci dönemine kadar gittim basörtümle ( imam-hatip) son dönem dikdiler polisleri,celik kuvveti ( insanlik sucu isliyoduk ya) kapiya,bende perukla bitirdim okulu.
canim,insanda üniversiteye gidecek heves birakmadilarki, yani bende
hepinize iyi geceler kızlar ben cıkıyım artık belkı sonra yıne gelırım opuyorumnanaktan