• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayda 10 Kilo Verme Diyeti ve Deneyimlerimiz

benide dıyet grubunaaa alın kızlar ben bozmam nolur nolur nolur bırı dıyet grubuna alabılırmı benii

ozgurdu nasil gidiyor diyetin ara verdin mi?ne yapiyorsun

Canim sagol 2 gun ara verebildim sadece.Cunku bunye az yemeye alismis aynen boyle devam etmek istiyorum .Sanirim hayatima biraz hareket getirirsem daha rahat istedigim kiloya gelicem ama acele etmiycem buna karar verdim. Cok guzel bir duzen oturttum suan.Et yada tavuk yiyeceksem oglen , aksamda sebze yiyorum.Bol suyumu iciyorum yani bu aslinda saglikli beslenme oluyor.Ben onu kazandim artik nezaman zayiflarim bilmiyorum.Suana kadar verdigim kilolardan acayip mutluyum.Hedef kiloma ulasir ulasmaz burayada yazicam.
Sen neler yapiyorsun kac kiloydun, kac oldun. Zayiflama grubun nasil gidiyor.
Ben kimse yazmayinca yazmiyorum buraya ama mutlaka yazilanlari okuyorum.kaydirigubbakcemile5

ben bu hafta pek su içemedim.ama biraz fazla yediğim, özellikle bi dilim tatlı yediğim birgün çok rahatsızlandım.bünyem az yemeye alıştı sanırım bundan sonra daha dikkatli olucam inşallah...yarın kilomu bildiririm..

aslinda öyle azicik yesen mide rahatsiz oluyor ki zaten senin 1.5 kilo öyle bekleyerek verebilirsin zaten dedigin gibi düzenli besleniyorsun ki diyetin bitincede buna uyacaksin..benimde iyi sükür simdi büyü bozulmasin pazartesi kilo bildirimi yapana kadar demiyorum...
ya canim ben birsy soracam sana bi topikte hani su tüyler icin yay vardi ya sanirim ondan almissin bende türkiyeden siparis ettim nasi kullanimi kolay mi tüyler sert cikmiyor degil mi ?

aslinda öyle azicik yesen mide rahatsiz oluyor ki zaten senin 1.5 kilo öyle bekleyerek verebilirsin zaten dedigin gibi düzenli besleniyorsun ki diyetin bitincede buna uyacaksin..benimde iyi sükür simdi büyü bozulmasin pazartesi kilo bildirimi yapana kadar demiyorum...
ya canim ben birsy soracam sana bi topikte hani su tüyler icin yay vardi ya sanirim ondan almissin bende türkiyeden siparis ettim nasi kullanimi kolay mi tüyler sert cikmiyor degil mi ?

Canim ya keske almasaydin ilk zamanlar ise yarar gibi oldu ama inan o hirsla iple almayi ogrendim.Yani cok ugrastiriyor ama tuylerin sariysa bayagi aliyor.ben cimbizla cok sertlestirdigim icin sonralari bende ise yaramadi.Istersen kargo pahaliya gelmez dersen ben sana alip gonderebilirim.

Canim ya keske almasaydin ilk zamanlar ise yarar gibi oldu ama inan o hirsla iple almayi ogrendim.Yani cok ugrastiriyor ama tuylerin sariysa bayagi aliyor.ben cimbizla cok sertlestirdigim icin sonralari bende ise yaramadi.Istersen kargo pahaliya gelmez dersen ben sana alip gonderebilirim.
canim benim cok tesekkür ederim ben ablamdan istedim postaya verdi..ben iple alabiliyorum yeni yeni ögrendim bende kolay olur diye istemedim.eger sertlesirse isimiz var demektir bakayim biraz kullanayimda olmazsa ipe devam en iyisi lazer ama cok pahali olmazsa en son care o olur yoksa nereye kadar alacaz ya

kilo bildirimi cuma günü değilmiydi kimse yazmamış bi ses verin arkadaşlarbenneyaptımki terkedildim sanırım :çok üzgünüm:

Gunaydin kizlar dun gece anneme gittim ve zayiflamamla ilgili yorumunu yazmak istedim.
'' Bu nee boyle cocuk gibi kalmissin. Kocan askerdeyken yuzun ay parcasi gibiydi cok guzeldin.'' Guzel derken 70 kusur kiloydum yani kilolu halimi seviyormus.Bu arada annemde 90 kilo civari delikafadulden

Gunaydin kizlar dun gece anneme gittim ve zayiflamamla ilgili yorumunu yazmak istedim.
'' Bu nee boyle cocuk gibi kalmissin. Kocan askerdeyken yuzun ay parcasi gibiydi cok guzeldin.'' Guzel derken 70 kusur kiloydum yani kilolu halimi seviyormus.Bu arada annemde 90 kilo civari delikafadulden
sanirim kilo sadece yüze yakisiyor tabi öyle abarti bi yüz olmadiysa benim yanaklarim dolgundur versemde alsamda böyle elmacik kemikleri belirgin seviyorum aslinda ama tabiki annen ele avuca gelmis halini seviyor ama bence en iyisi tabiki zayiflik yani ideal kilo ilerki yaslarda sorun cikar birde benim gibi boydan yoksun bisyseniz yandiniz:1rolleyes:

masallah canim benmde bu diyetle 7 kilo verdim bende suanda 74 kiloyum insallah daha verecez zaman sadece biraz zaman

selam kızlar bu dıyet olayı benımde hosuma gıttı benım sevdıgım yıyecekler uzerıne kurulmus. ve alternatıflerı de var hangı ogunu yemek ıstersen gıbı. bugun sabah ıtıbarıyle basladım hayırlısı ıle. sabah ıkı grıssını ıle yarım dılım ekmek domates ve sadece peynır sekersız cay ıctım. ogleyede koca tabak salata azıcık yaglı bol eksılı, bır tabak corba bır dılım ekmek yedım. ben ekmeksız yasayamam ya ondan..aksam ne yesem dıye dusunuyorum sımdı bırazdan bır kase yogurt yıyecegım.. herkese kolay gelsın bayanlar. devam edebılırsem kı ınsallah ederım gelısmelerı bıldırırım buradan.

arkdslar merhaba ya bu dıyette aksam sebze yemegı yerıne oglenkı kofte hakkımızı yıyemezmıyız? yanı ogun degısıklıgı yapabilir miyiz acaba? ornegın ogleyın sebze yemegı ve aksam 3 kofte gıbı mesela??

Back
X