- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.241
Gunaydin kizlar
Bu sabah yine 400 gr daha hafif uyandim.
Diyete baslayali 5 gun oldu ve ben 2kilo verdim bile.
Bugun ku listem
Sabah uyaninca 1elma yedim.
Kahvalti ... 2dilim ekmek 2dilim peynir 3ad zeytin domates yesillik
Arada ...... yesilcay 2yemek kasigi yaban mersini
Oglen ...... 4adet kofte 1dilim ekmek salata yogurt
Ikindi........ siyah kuru uzum ve yesil cay
Aksam..... bakla yemegi 1dilim ekmek salata 2kasik yogurt
Arada....... tarcinli sut
Kızlar cumaya 1 kilo vermekti hedefim hala aynıyım ama
Bu iki gün çok dikkat edeceğim
Sabah 1 ekmek 1 yumurta domates dereotu ve iki tane patates kızartması eşim çok ısrar etti onuda yemesem iyiydi
Öğlen elma
Akşam kabak yemeği yoğurt ve salata
Arada 3 kayısı ve yeşilçay
Gunaydin kizlar
Bu sabah yine 400 gr daha hafif uyandim.
Diyete baslayali 5 gun oldu ve ben 2kilo verdim bile.
Bugun ku listem
Sabah uyaninca 1elma yedim.
Kahvalti ... 2dilim ekmek 2dilim peynir 3ad zeytin domates yesillik
Arada ...... yesilcay 2yemek kasigi yaban mersini
Oglen ...... 4adet kofte 1dilim ekmek salata yogurt
Ikindi........ siyah kuru uzum ve yesil cay
Aksam..... bakla yemegi 1dilim ekmek salata 2kasik yogurt
Arada....... tarcinli sut
gunaydınlar bugun mutluyum 59.8 olmusum 13 gunde 2.5 kilo hedef 57 ye az kaldı bugunku menu sabah salatalık domates biber 1/2peynir10-15 patates kızartması 1/2 ekmek kepekli ara 5 çilek ogle nanali yoğurt tavuk 1 dl ekmek ara yesil cay bir meyve olabilır aksam belli degil bakalım artık
Kizlar bugun ozeL gunumdeyim ve biraz once dayanamadim 1 tane muz 5 - 6 kasik sarelleyi biskuviye surerek yedim.
Kendimi cok suclu hissediyorum. Ortalama kac kalori almisimdir.Aksam ogununde neyi ogunumden cikartmaliyim
uyanınca...çörekotlu yoğurt,3 kayısı
kahvaltı ....2 dlm ekmek,peynir,3 zeytin
ara...........çörekotlu yoğurt
öğle..........pazı kavurması, az lor peyniri,1 dlm ekmek
ara...........elma,5 badem
akşam......pırasa yemeği,salata,yoğurt
umarım akşam bozmam canım çok tatlı şeyler istiyor. bu hafta kilom hiç inmedi.1 hafta güzel verirsem öbür hafta kesin takılıyor
canım benim artık verecek kilon kalmadı ondandır darısı benim başıma inan bana ben 54 kiloyken bir gün 90 kilo olucan deseler hayatta inanmazdım.ama oldum işte ne kadar pişman olsam da hepsi yediklerimden kaynaklanıyordu.ama şimdi daha bilinçliyim tamam arada kaçırdığım oluyor ama ertesi gün telafi ediyorum önceden böyle şeyleri bilmiyordum ve çok yanlış beslendim çoksenin en büyük avantajın bekarken bunları bilmen oldu evlendiğinde ve doğum yaptığında ben inanıyorum ki hem fazla kilo almayacaksın hemde aldıklarını da çabucak vereceksin:)
canım maaşallah 5 günde 2 kilo,çok çok iyi..hızlı veriyorsun demekki..tebrik ederim seni
Uzulme aysecim sen de iyi kilo verdin masallah 5gunde 1.8 kg vermissin bazen vucut kendini korumaya aliyor iste boyle zamanlarda sut ve yogurt u artirmak ta fayda var.2-3 gunlugune tabi fazla degil.mesela cacik asurelik bugdayla yapilmis unsuz yogurt corbasi gibi.3 sene once yaz aylarinda bu corbayi cok tuketmistim.cok faydasi olmustu.bende bugun takildim dun biraz fazla kacirdim.bugun 85.2 ciktim maalesef insallah bugun kacirmamgünaydın kızlar evet sonunda korktuğum başıma geldi ve yine kilom takıldı ama asla kaçamak yapmayacağım yoksa bir daha toparlayamam bakalım ne kadar süre de kurtulacağım bu seferki takılmaktan neyse işte bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,5 zeytin,1 ç.b. süt
ara:1 portakal
öğlen:taze fasulye,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma
akşam:tavuk sote,yoğurt,1 dilim ekmek
kilom ise aynı:80,700 gr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?