Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

günaydın kızlar yine güzel ve yeni bir gün, hepinizinde günü böyle güzel ve sorunsuz geçer inşallah,kısaca listemi vereyim;
sabah:2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:1 portakal
öğlen: köri soslu tavuk,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:5 çilek
akşam:kabak yemeği,1 dilim ekmek,yoğurt

tebrikler çok sevindim insan 100 gr. da verse motive oluyor.aslında vermeyince de bırakmamak lazım mesala ben geçen ay kilo veremedim hatta sinir olmuştum o kadar dikkat ediyorum neden veremiyorum diye,annem belimi ve basenimi ölçtü ve anladık ki sıkılaşmaya başlamıştım kilo vermediğim halde belim 2 kalçam da 2 santim incelmişti.odan sonra rahatlamıştım.yani biraz sabretmek gerekiyor.

gunaydınlar bugun mutluyum 59.8 olmusum 13 gunde 2.5 kilo hedef 57 ye az kaldı bugunku menu sabah salatalık domates biber 1/2peynir10-15 patates kızartması 1/2 ekmek kepekli ara 5 çilek ogle nanali yoğurt tavuk 1 dl ekmek ara yesil cay bir meyve olabilır aksam belli degil bakalım artık

Kizlar bugun ozeL gunumdeyim ve biraz once dayanamadim 1 tane muz 5 - 6 kasik sarelleyi biskuviye surerek yedim.
Kendimi cok suclu hissediyorum. Ortalama kac kalori almisimdir.Aksam ogununde neyi ogunumden cikartmaliyim

canım ne kadar az yiyorsun,maaşallah valla..

canım maaşallah 5 günde 2 kilo,çok çok iyi..hızlı veriyorsun demekki..tebrik ederim seni

ayy ne kadar sevindim herkes baya hızlı kilo veriyor. nehir de öyle sende.13 günde 2.5 kilo bravo sana,senide tebrik ediyorum. sende az yiyorsun.bende az yiyorum ama hiç bu kadar hızlı kilo verdiğim olmamıştır. tebrikler

Kizlar bugun ozeL gunumdeyim ve biraz once dayanamadim 1 tane muz 5 - 6 kasik sarelleyi biskuviye surerek yedim.
Kendimi cok suclu hissediyorum. Ortalama kac kalori almisimdir.Aksam ogununde neyi ogunumden cikartmaliyim

canım kendini suçlu hissetme. biliyorsun kadınlar böyle zamanlarda canavarlaşıyor. senin yaşadığını hemen hemen hepimiz yaşıyoruz.bu arda bende özellikle pötibör bisküvi üstüne saralle sürerek yemeği çok seviyorum, en büyük zevklerimiden biri valla:))
akşam meyve,kuruyemiş yeme birşey olmaz. olmadı yarın yemezsin.o kadar kasma kendini.kastıkça saldırganlığın artıyor.kendimden biliyorum...

uyanınca...çörekotlu yoğurt,3 kayısı
kahvaltı ....2 dlm ekmek,peynir,3 zeytin
ara...........çörekotlu yoğurt
öğle..........pazı kavurması, az lor peyniri,1 dlm ekmek
ara...........elma,5 badem
akşam......pırasa yemeği,salata,yoğurt

umarım akşam bozmam canım çok tatlı şeyler istiyor. bu hafta kilom hiç inmedi.1 hafta güzel verirsem öbür hafta kesin takılıyor

canım benim artık verecek kilon kalmadı ondandır darısı benim başıma inan bana ben 54 kiloyken bir gün 90 kilo olucan deseler hayatta inanmazdım.ama oldum işte ne kadar pişman olsam da hepsi yediklerimden kaynaklanıyordu.ama şimdi daha bilinçliyim tamam arada kaçırdığım oluyor ama ertesi gün telafi ediyorum önceden böyle şeyleri bilmiyordum ve çok yanlış beslendim çok senin en büyük avantajın bekarken bunları bilmen oldu evlendiğinde ve doğum yaptığında ben inanıyorum ki hem fazla kilo almayacaksın hemde aldıklarını da çabucak vereceksin:)

günaydın kızlar evet sonunda korktuğum başıma geldi ve yine kilom takıldı ama asla kaçamak yapmayacağım yoksa bir daha toparlayamam bakalım ne kadar süre de kurtulacağım bu seferki takılmaktan neyse işte bugünkü listem;

sabah:2 dilim ekmek,domates,salatalık,biber,5 zeytin,1 ç.b. süt
ara:1 portakal
öğlen:taze fasulye,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma
akşam:tavuk sote,yoğurt,1 dilim ekmek

kilom ise aynı:80,700 gr.

Günaydın kızlar hava yağmur lu ve çok sıkıcı. Bugün de aynı kilodayim dün akşam sinemada 2 avuç patlamış Mısır yedim yağlı ve tuzlu ondan olsa gerek.bugunku menum
sabah:kiymali melemen peynir1dl ekmekdometes salatalık biber çay
öğle:tavuk haşlama yeşillik yogurt
ara yeşil çay meyve
akşam:bamya mercimek çorbası yogurt umarim menüye sadık kalırım birde leslie ile evde yürüyüş yaparım.
Herkese bol bol kilo vermeler.

bilmiyorum ayşem ya bazen duruyor işte ee haliyle morali bozuluyor insanın,sende biliyorsun. bilinçli olmak tabiki çok güzel, kaçırsan bile dengelemyi biliyorsun. inşaallah birgün doğum yapacağım günlerim olurda...aldığım kiloları burada sizinle paylaşırım:)

kızlar bu akşam malum kınamız daha doğrusu yeğenimin kınası var. zaman ne çabuk geçiyor ya. bugün işten erken çıkacağım. kuaföre gidiceğim. o yüzden bugün ve yarın sanırım dikkat edemeyeceğim, bozmamayada çalışacağım diyorum ama illaki bozulacak... yani işten çıkıp kuaför, sonra ablama gitmem lazım. eee düğün evi ne bulursam onu yiyeceğim. gerçi bişey yemeyi düşünmüyorum kiii göbüşüm çıkmasın:)))işte atıştırmalık bişeyler atarım ağzıma. bakalım hakkımda ne yorumlar gelecek kızlar, valla heyecanlıyım.

canım maaşallah 5 günde 2 kilo,çok çok iyi..hızlı veriyorsun demekki..tebrik ederim seni

Canim benim 2 kilonun cabuk gitmesinin nedeni benim kilom cok fazla ve daha yeni dikkat etmeye baslamam.
Ayrica oglumu sutum az da olsa emzirmeye devam ediyorum.sen de guzel zayiflamissin ayse nin de dedigi gibi verecek kilon kalmamis ondan takiliyorsundur.keske bizde 55 leri gorebilsek.Neyse dilekcim bu aksam kinaniz varmis size iyi eglenceler.

Uzulme aysecim sen de iyi kilo verdin masallah 5gunde 1.8 kg vermissin bazen vucut kendini korumaya aliyor iste boyle zamanlarda sut ve yogurt u artirmak ta fayda var.2-3 gunlugune tabi fazla degil.mesela cacik asurelik bugdayla yapilmis unsuz yogurt corbasi gibi.3 sene once yaz aylarinda bu corbayi cok tuketmistim.cok faydasi olmustu.bende bugun takildim dun biraz fazla kacirdim.bugun 85.2 ciktim maalesef insallah bugun kacirmam

Yine hepberaber başlamışız takılmaya
Bende bugüne 1 kilo verecektim güya ama suya düştü hala aynıyım
Doğum kilolarımı ne güzel vermiştim böyle hemencik ama şimdi veremiyorum az yiyorum daha çok acıkıyorum
Önceden bazen 4222 bazen 53333 yapmıştım hergün yürüyüşle iki ayda 8 kilo vermiştim
Yine 4222 yapayım diyorum na kadar sürede giderse artık acele etmeyeceğim diyorum ama olmuyor uzadıkça sıkılıyorum taktıkça büyüyor kısır döngü

[HTM[/HTML]
Menüm
Sabah 1 dl ekmek 1 yumurta
Öğlen salata
Akşama çorba mantar yemeği salata
Ve yarım kase sütlaç yiyeceğim için süt ve tahıl tüketmedim başka
Arada 2 meyve ve 3 yeşil çay

Kızlar yine hafta sonu geldi ne çabuk geçiyor günler anlamıyorum
Umarım kimse kaçamak yapmıyordurmenüm
Sabah 2 dl ekmek melemen ve peynir
Arada 1 çb süt
Öğlen 4 kaşık müsli
Arada 3 kayısı ve 1 meyve
Akşam 1 dl ekmek patlıcan salata yoğurt
4232
Aralarda bol su 3 yeşil çay ve ıhlamur

Selamlar bugun sabah .1haslanmis yumurta 1/2peynir salatalik domates gun icerisinde 2 yesil cay 1/4 elma ve disardan yedim umarim tartiya fazla yansimaz yuruyusu arttirarak yaptim sabaha hayal kirikligi olmazinsallah verdiklerimide geri almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…