Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

size 5333 oluyor.
Tesekkur ederim ayse1 ins birlikte zayiflariz .
2011de diyetisyenle 80 den 65 e dustum ilk 8 kilo 2 ayda gitti 7 kilo 5 ay gibi uzun bir surede vrrdim dyt.gitmeden
nasil beslenicegimi ogrenmistim

Tam kilolari vermistim 2.bebisime hamile kaldim oglumun 40. Da 79 kilaya kadar dustum suan 13 aylik oglum stresten dolayi aldim simdi sizlerle birlikte motive olup kilo vrrmek istiyorum birbirimizi motive edelim kurtulalim su fazlaliklardan

zayıflarız canım insan isteyince her şeyi başarıyor.ben diyete başladığımda 92 kiloydum.martın 22 sinde kızımın doğum günü vardı o gün 79 kiloydum.ama o gün ve o günden sonra bir boşladım daha da toparlayamıyorum.şuan da 82,500 kilo oldum.ama artık tekrar başlamaya kararlıyım.ve başaracağım...

Gunaydinlar bugunde gr oynamamis 60.7 dun leslie ile 4 milyaptim gerci aksam disarda yemek yedim onlarda etkilemistir birde süt çuden süt alıp mayaliyorum oda yagli sut oda fazla kalori oluyor aslindapeynirde süzme .ama bugun metabolizma hizlandirici çay yspip icecegim
1elma
1dal tarcin
1tatli k.karabiber
1tatli k.karanfil
1limon 2-3lt suda kaynatilip ö ğ unlerden sonra sicak olarak 1bardak tuketilecak bir hafta boyunca .diyetisyenim onermisti 2 yil once

Gunaydin kizlar bugun ilk gunum haydi bismillah
Kilom 87
Baslama trh:12.04.2014
Ilk hedef trh:05.06.2014
Hedef kilo:79 insallah olur

BUgun sabah: saat 8.00
2dilim ekmek
1Haslama yumurta
Dilim peynir
2Adet zeytin
Ym kas domates sosu yedim
Arada : 5adet cilek 1bardak sutlu turk kahvesi ve 2adet eti form yiyecegim
Oglen ve aksam daha dusunmedim ama sebze salata yogurt 1dilim ekmekle yerim insallah

hayırlı olsun nehir inşallah istediğin kiloya biran önce ulaşırsın benim de uzun aradan sonra işte listem;

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
öğle:1 karnıyarık,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 armut
akşam:2 kepçe çorba,yoğurt

kilo bildirimim ise;
12,04,2014 82,500

aynen katılıyorum az olunca daha zor zaten az yiyorsun daha ne azaltabilirimki diyorsun. birde beklemeye sabrın olmuyor hemen gitsin dedikçe strese giriyosun...

hoş geldin canım.bak o zamn ne güzel kilo vermişsin...şimdi de yapacağına ben inanıyorum sen benden daha fazla inan...

nihayet be...hoş geldin canımcım...

selam kızlar,

sabah tartıda 52.3 gördüm. haftaya düğünümüz varya hedeim 50 olmaktı ama imkansız neyse bizde bununla idare ederiz. ama şunu belirtiyim 15 gün önce bugün elbisemi almaya gitmiştik o sabah 53,5 idim yani 15 günde 1.2 kilo vermişim. bunda büyük etken bu hafta hep şu düğün telaşından dolayı eve geç gittiğim için çoğu akşam yemek yemedim 1-2 lokma ağzıma attım o kadar. o yüzden verdim yani. inansam mı bilmem. bu haftada çoğu zamn öyle olacak ya. sanki gelin olan kız benim, koşturmacadan eriyorum:)) elbisemi terziye verdim geçenlerde, elbise aldığm zamna göre 1 kilo vermişim ya bollaşmış. kadın bunu daraltalım dedi. yanlardan alacak biraz. bide daha fazla zayıflama daraltamam he dedi. bende hahaha...dedim..aman zayıflayayımda varsın elbise hatlarımı belli etmesin nolacak yani dedim...aslında şöyle bedenimi sımsıkı saran bişey olsaydı daha iyi olurdu ama elbise bu modelde değil zaten. zayıflayacağımı düşünseydim böyle alırdım ama neyse kısmet ne zamn giyeceğim meçhul olan gelinliğime olsun:)))

bugünkü menüm,

uyanınca__çörekotlu yoğur,3 mürdüm eriği,1 incir
kahvaltı__2 dlm ekmek, peynir
öğle____çörekotlu yoğurt
ara____koşturmacam var bişey yiyemem sanırım
akşam___1 dlm ekmek,balık, salata,
ara_____meyve

Tsk eder canim ins herkes istedigi kiloya azimle biran once ulasir

Kızlar dün akşam moralim çok bozuktu
Yurtdışına geldim hala dil sorununu çözemedim zayıflayamadım yani hedeflerime ulaşamadım diye çok kızdım kendime ve bugünden itibaren daha sıkı yoğunlaşmaya söz verdim kendime
Hedeflerime ulaşamadıkta mutsuz oluyorum ve haliyle eşime çocuğuma yansıyor
Önümüzdeki cumaya kadar 1 kilosunu vermeye niyet ettimazimle uğraşacağım havalarda güzel artık evde durmam çünkü evde oldukça ve uğraşı olmayınca insan sıkıntıdan habire buzdolabına gidiyor yani ben öyle yapıyorum maalesef

Neyse menüm
Sabah 3dl ekmek ve az yağlı melemen
Öğlen salata ve 1 çb süt
Akşama kıymalı mantar yemeği salata yoğurt
Arada 1 meyve ve 3 fincan yeşil çay
Ve 1 saat yürüyüş
3221

Bugünkü menüm sabah
3 dilim yumurtalı peynirli ekmek ve domates
Öğlen elma
Akşama çok az mantar yoğurt ve salata
3211 oluyor
Bugünkü kilom 55.1
Haftaya cumaya hedef 54 inşallah

Selamlar bugun ev oturmasina gittim orda kendime sahip olmaya calistim 1kek 6-7sarma 1 kasik patates salatasi 1/2ince dilimev yapimi pasta pekte az olmamis yazinca anladim sabahta 10 adet patatesckizartmasi 1/2dilimpeynir 1zeytin 1/2portakal aksamada yogurt yerim 3 mil leslie ile yurudum.sabah 60.5 geldim yarini merakla bekliyorum hedef 57

selam kızlar sabah kahvaltıdan sonra hemen kızlar ve kendin için alışverişe çıktık eşimde evdeydi kızlarıma ve kendime çok güzel kıyafetler aldık.ama çok yoruldum eve kendimizi zor attık.neyse listemi vereyim;

sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 ç,b,süt
öğlen:1 karnıyarık,1 dilim ekmek
ikindi:5 çilek
akşam:zeytinyağlı kabak yemeği,2 dilim ekmek

kilo bildirimim ise;
12,04,2014 82,500
13,04,2014 82,000

Selam kizlar pazartesi sendromumu var bende gr oynamamis takildik yine 8gunde 1.7kg diyerek avunuyorum sabah 1tahil2et ara 1meyve 1yag oglev1tahil sebze yamegi ama azonce kakao orani 60 olan bitter yedim alisveriste cok acikmistim.aksamada kuru fasulye yogurt salata insallah herkes istedigi kiloya kolayca ulasilir

Selam kızlar menüm
Sabah 1 dl ekmek ve omlet
Öğlen tonbalıklı salata
Akşama 2 ince dilim pizza
Arada 1 çb süt ve elma
Pizzayı bilmiyorum kaç sayacağımı 4 tahıl 2 et saysam
5411 olur pizza mahvetti
Kilom
Dün 55.1
Bugün 54.9

Selam kizlar dun misafirim vardi yazamadim o yuzden ama takipteyim defterime de notlarimi aliyorum
Dun biraz tavugun yanina pilavi fazla kacirdim ama ustune hemen biberiyeli yesil cayimi ictim onun disinda hersey iyiydi.

Bugunku listem
Sabah 2 dilim ekmek dom sltalik peynir zeytin
Arada sutlu kahve
Oglen taze fasulye 2 dilim ekmek yogurt dereotu maydanoz
Aksam tavuk salata yogurt 1 dilim ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…