- 8 Nisan 2014
- 2.665
- 3.633
- 408
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #1.201
Tesekkur ederim ayse1 ins birlikte zayiflariz .size 5333 oluyor.
Tesekkur ederim ayse1 ins birlikte zayiflariz .
2011de diyetisyenle 80 den 65 e dustum ilk 8 kilo 2 ayda gitti 7 kilo 5 ay gibi uzun bir surede vrrdim dyt.gitmeden
nasil beslenicegimi ogrenmistim
Tam kilolari vermistim 2.bebisime hamile kaldim oglumun 40. Da 79 kilaya kadar dustum suan 13 aylik oglum stresten dolayi aldim simdi sizlerle birlikte motive olup kilo vrrmek istiyorum birbirimizi motive edelim kurtulalim su fazlaliklardan
İnan bana az olunca hiç gitmiyor hem zor gidiyor hem de dediğin gibi iki nasıl olsa gider diye düşünüyor insan ama nafile
İnşallah sende hemen verirsin insan zayıfladılar ve kıyafatler bollaştıkça mutlu oluyor
Tesekkur ederim ayse1 ins birlikte zayiflariz .
2011de diyetisyenle 80 den 65 e dustum ilk 8 kilo 2 ayda gitti 7 kilo 5 ay gibi uzun bir surede vrrdim dyt.gitmeden
nasil beslenicegimi ogrenmistim
Tam kilolari vermistim 2.bebisime hamile kaldim oglumun 40. Da 79 kilaya kadar dustum suan 13 aylik oglum stresten dolayi aldim simdi sizlerle birlikte motive olup kilo vrrmek istiyorum birbirimizi motive edelim kurtulalim su fazlaliklardan
hayırlı olsun nehir inşallah istediğin kiloya biran önce ulaşırsın benim de uzun aradan sonra işte listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
öğle:1 karnıyarık,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 armut
akşam:2 kepçe çorba,yoğurt
kilo bildirimim ise;
12,04,2014 82,500
Tsk eder canim ins herkes istedigi kiloya azimle biran once ulasirhayırlı olsun nehir inşallah istediğin kiloya biran önce ulaşırsın benim de uzun aradan sonra işte listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,1 bardak süt
ara:1 portakal
öğle:1 karnıyarık,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 armut
akşam:2 kepçe çorba,yoğurt
kilo bildirimim ise;
12,04,2014 82,500
Tsk ederim canim hedefim 1 sene icinde 57-60 arasi olabilmek sizlerle olmak bana moral veriyor.hoş geldin canım.bak o zamn ne güzel kilo vermişsin...şimdi de yapacağına ben inanıyorum sen benden daha fazla inan...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?