Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

kızlar günaydınlar...herkes takılmış durumda bende...dünde bugünde aynı geldim, gr bilem oynamamış

bugünkü listem,

sabah....2 yk yulaf ezmeli,2 yk yoğurtlu muslim.........1T+1S
öğle......1 küçük light ton balıklı salata,1 dlm ekmek...1T+1E
ikindi.....yarım armut,1 bardak ayran.......................1M+1S
akşam spor sonrası eve gidince tarçınlı süt ve kivi......1M+1S

Dün akşam:10sarma,et çorbası,salata,2baklava ve 7un helvası :) biraz abarttım

sabah:2yk müsli,2incir,1sb kefir,1çyk keten tohumu,1çyk çörek otu
ara :1elma
öğlen: salata,1yumurta
akşam:yine misafirlikteyim duruma göre idare edeceğim...

Son düzenleme:
kızlar yine bir formda okudum 1 çk toz zencefil 1 çk toz zerdeçal ve 4-5 damla çörek otu yağını bi çay bardağı suda karıştırıp içmek zayıflamda etkili oluyomuş bilgisi olan varmı yada bunu uygulayan ?

Bu arada ben salatalara hiç yağ koymuyorum sebzeyi de sadece kendime pişiriyorsam hiç koymuyorum evdekilerde yiyecekse 1tatlı kaşığı koyuyorum tamamen çıkarttım hayatımdan galiba

Merhaba, Ayça Kaya bugün ki programda yağı tamamıyla çıkarmayın ölçülü olarak kullanın dedi. Mide ve bağırsaklar için gerekliymiş. Okuyunca yazmak istedim...

izleyemiyorum((

izleyebilenler dediklerini buradan bizimle paylaşsın lütfen...

Ben de izlemeye aslında dinlemeye çalıştım. İşyerinde kulaklıkla :) Sucuk yapımı gösterdi. 250 gr kadar az yağlı kıymaya az tuz, 7/8 diş sarımsak, pul biber (isteye bağlı çokluğu), karabiber ve kimyon katarak sağlıklı sucuk yapımını anlattı. Sağlıklı kahvaltı ve kahvaltının önemini vurguladı. Mantar,biber,yumurtalı omlet tarifi verdi ( bu tarifi sık acıkanlar için doygunluk hissini uzun tutan bir kahvaltıdır dedi.) Bir de 2 ayda 20 kilo veren bir hastasını davet etti. :)

Birde unutmuşum yazmayı. Kahvaltıda her gün kayısı kıvamı yumurta yenmesini önerdi. Çocuklarınıza da yedirin dedi. Haşlama olması tercihtir dedi. Kolesterolü olanlar için de haftada 3 kez yeterli dedi.

canım sağolasın ya. bizim işyerinde tv var ama alıcı probleminden dolayı birtek trt kanalları çekiyor:)) belki sonra kimse olmadığında videosunu izlerim...

Merhaba, Ayça Kaya bugün ki programda yağı tamamıyla çıkarmayın ölçülü olarak kullanın dedi. Mide ve bağırsaklar için gerekliymiş. Okuyunca yazmak istedim...

valla bende şurada 2-3 güne kadar yağ hiç kullanmazdım, zeytin, kuruyemişte pek yemezdim, sırf yağ almıyım diye. annecime ayça kaya gibi mutfak reformu yaptırdım, yemekleri az yağla veya bana özel yağsız bile pişiriyordu. zaten sürekli bir kabızlık problemim vardı ama bu ara iyice arttı. geçen gün iyi fikir programında ayça kayayı arayan 2 kişi kabızlık şikayetiyle gidip kanser olduklarını öğrenmişler, rektum ve kolon....yıllardır varolan korkum iyice artttı, dedim ya zaten problemliyim..birde forumda yelser ile konuşmam....yağsız günlerime son noktayı koydurdu...mesela 2 gündür sabah uyanınca 1 çk zeytinyağını su içine koyup içiyorum, bir süredir yulaf ezmeli musli yiyorum vs...

yani diyeceğim o ki yağı hayatınıza geri alın...

zencefil ve zerdaçal çok çok faydalı ama hani sizleri tiksindirmekde istemem ama iğrenç, hatta ben onu dahada güzelleştirmek için yoğurtla karıştırıp yemiştim....amannnn ondan gidicek kilo gitmeyiversin onu bidaha yemek mi

evet kullanan herkes iğrenç olduğunu söylüyor ama ne bileyim çaresiz kaldım artık napsamda duraklamadan kurtulsam diyorum çözüm arıyorum kendimce.

2 ayda 20 kilo mu? yanlış yazmadın dimi? nasıl vermiş...tabiki söylemedi dimi, herzamnaki gibi...face'deki sitesinde de zayıflayanlrın resimlerinin altına herkes nasıl vermiş diyor ama cevap vermiyolar...en azından formüllerini söyleseler...

20 kilo evet canım kadın resmen başka biri olmuş. Açıkca tarif verılmıo dikkatlı yeme spor deniliyor.. Ayça Kaya nın ücreti konusunda duyduğum benim araştırmadım 450.tl imiş. Çok fazla keşke daha az olsa da böyle kıymetli bilgilerini herkese ulaştırsa...

canım ben ayça kayayı takip etmeye geçen sene başladım, o sıralarda merakımdan aramıştım ekim,kasım gibi sanıyorum, ramazandan sonraydı onu iyi biliyorum...muayene 400, 4 haftalık 1 aylık zayıflam paketi 2700 demişti.

şimdi o zamna göre popülerliği daha da arttı. tabi fiyatıda:))) geçen günlerde 15 gün falan oluyor, yine aradım muyene 450 dedi,paket ücreti sordum bu sefer söylemedi oda 3000 TL olmuştur sanırım :)))

1 kişiden aylık 3000 TL...siz düşünün artık, akılalmaz bir rakam...hem 3000 lira vereceğim, hemde beni aç bırak zayıflat diyeceğim...
allah bana akıl vermiş, irade vermiş...
heee bilgi veriyor ama oonu tv veya internetten de takip edebilirisn...heryerde var...

Evet kesinlikle haklısın... Sayfasında zayıflayanları görünce ah keşke diyorum ama kitabı bile uygularsak başarılı olabiliriz...

bnde izledim 2 ayda değil 4 ayda vermiş acayip gaza geldim :)

Kızlar ben öyle öyle on kilo filan vermedim ki neden durdu anlamadım alt tarafı 2 kilocuk vardim daha hatta iki bile değil
Ilk hafta 1.5 vermiştim bu hafta 300 gr filan yani
Bugün 2. Haftam bitti bakalım bu hafta nolcak 2 kilo verdim alt tarafı onu da bünyemi şaşırtıp geri mi alayım)
Yok yok ben devam edeyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…