Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

yelser kahvaltılarımız benziyor hatta aynı sayılır canım, sende de kabızlık var sanırım. çözüm oluyor mu peki. bu durum bende felakette o yüzden ilgimi çektin. herkese iyi gelen kayısılar, incirler,kefirler bende banamısın demiyor valla(iyi fikirlerin varsa alayım canım...

Kabızlık bende öyle boyutlara ulaştı ki anal fissür oldum,hatta onun için o bölgeme botox bile yaptırdım :) acıdan kurtulmak için :)sakın ihmal etme çektiğim acılar yüzünden şimdi öyle korkuyorum ki herşeyi kesiyorum ama bunlara devam mecburen listemide ona göre ayarlamaya çalışacağım... Kayısıyı yeyince okadar değil ama akşam kaynar suya 3tane kayısı koyup sabah onları yiyorum ve suyunu içiyorum bu bana çok çok fayda etti... Ayrıca kefirin içine 1çay kaşığı keten tohumunu koyup öyle içiyorum, mutlaka günde 1meyva (sabah ki kayısı ile iki meyva oluyor) ama özellikle posalı olanlarından yiyorum ve bir tavsiyemde gece yatmadan önce 1yemek kaşığı zeytin yağı içiyorum içine bir iki damla limon sıkarsan kötü gelmiyor tadı... Bir çok şey denedim en iyisi bunlardı , bu diyeti yapma sebebim bol yeşillik ve sebzeyi önermesi bunları gün içinde 1öğün mutlaka tüketirsen sıkıntın kalmıyor... ( arada şalgam iç bağırsak bakterilerini yerine getiriyor, arada yoğurdun suyu tuzlu ama bağırsak bakterilerini yerine getirmek için birebir...),(müsli) yulaf ezmesi bana çok geliyor onuda eklemeden geçmeyeyim...

Son düzenleme:

canım çok geçmiş olsun, ayıptır ben haftada 1 çıkıyorum ki yediğim genelde hep sulu şeylerdir. bunların içinde denemediğim bir salgam var, birde zeytinyağı. bu baya kötü, yani onu yediklerime koysam olmazmı.mesela sabahki muslime 1 çk koyuyorum arada,birde ben salatalarımı hiç yağsız yerim, yemeklerde de anneme mutfak devrimi yaptırdım, çok az yağlı pişiyor, hatta bazen yağsız...
geçen hafta iyi fikir programındaki konu kabızlıktı. 1-2 kişi arayıp kabızlık şikayetiyle kolonoskopi yaptırdıklarını ve biri rektum biri kolon kanseriyle karşılaştıklarını söylediler, çok tırstım valla... yıılardır şu korkuma yaptıramadım ama yaptırmam lazım aslında.
neyse bunları da bir deneyeyim. belki işe yarar...

Selam kızlar bugünkü menüm
Sabah 1 yumurta beyzaI peynir 2 ekmek yeşillik
Öğlen sebze yarım kase yoğurt 1 ekmek
Akşam sebze salata yarım yoğurt
3211 oluyor
Bide birşey soracağım yumurtanın sadece beyazı ile peynir yiyince 1 mi saymalıyım 2 mi

Kilo bildirimi
20.02....56.7
21.02....56.8
22.02.....56.5
23.02.....56.9
24.02.....56.7
Bu artan günler kaçırdığım günler 5 gün de 2 gün kaçırmışım
Bu iki gün az yiyeceğim ki 56 olayım öyle olursa haftada 1 kilo vermiş olacağım çünkü

Canım yemeklere koydum zeytinyağını içmek gibi olmadı maalesef, kayısı normal yedim ama sıcak suya koyup sabah suyunu ve kayısı yemek daha etkili oldu bana. Haftada bir çıkmak neredeyse benim gibiymişsin, yapma mutlaka doktora git çok tehlikeliymiş yaşamayan bilemez çektiğim acıyı, açmamak için direnen ben biri bakıp çare bulsun diye gitmediğim doktor kalmadı anla yani...
turşu, yoğurtsuyu, kefir, birde prebiyotik kapsüller varmış faydalı bakteriler için ben bir onu denemedim düzelince, ama onu da yapmaya hazırdım. Birde psyllium husk solgarın kapsülleri lif desteği onu araştır düzelince bunu da almaktan vazgeçtim ama daha yolun başındayım botox'un etkisi geçince asıl o zaman ne olduğu ortaya çıkacak...

kızlarr ben çok kötü bişey yaptım ince bir dilim pasta yedim ama kendi yaptığım pastadan :18::18:

yarına telafi etmeye çalışcam artık ne kadar edebilirisem birde benim kg gram oynamamış + - 100 gr sabit,bu duraklama ne zaman geçicek yaa offf

Ay o vicdan azaplarını çok iyi bilirim maalesef
Neyse yarın azıcık yersin bir şey olmaz

Dün
Sabah :kepekli sandiviç(1 dl peynir,1 çeri ,1 biber)
Öğle:5 köfte,1 dl ekmek,1 ayran
Ara:1elma,nescafe
Akşm:köfteli bezelyenin 1 köftesinden,1 bardak ayran ,karışık salata

Spor: 30 dk yürüyüş
50 alt karın hareketi
20 sag yan
20 sol yan

Dün misafirlikte olduğum için biraz kaçırmak zorunda kaldım bana göre pek birşey yoktu abartmadan azıcık yedim... Artık sabah kahvaltımı yazmayacağım çünkü hep aynı müsli,süt,keten tohumu,çörek otu,kefir,kayısı öğlen 1tatlı kaşığı yağ ile pişmiş bulgursuz,pirinçsiz pırasa ve bol salata,akşam bir yakınımızın 7si var oraya uğrarız muhtemelen evde yiyemem oradada geçmeyecek şekilde idare edeceğim...

Kızlar korkarım bende takıldım kaldım gr oynamamış dünden beri bide normalden az yedim dün
Ve yarın 2. Haftam bitiyor en azından bu hafta yarım kilo vermiş olsam keşke bugün de az yiyeceğim bakalım nolcak yarına
Sabah 1 yumurta 2 ekmek
Öğlen sebze az yoğurt
Akşam sebze a yoğurt salata ve 1 meyve inşallah uyarım buna bugün
Yeşil çay içmiyordum bayadır bugün 3 fincan da ondan içeyim
Yürüyüşe de çıkamıyorum çocuğu bırakacak bir yer yok sadece hafta sonu çıkabiliyorum maalesef

Bu arada ben salatalara hiç yağ koymuyorum sebzeyi de sadece kendime pişiriyorsam hiç koymuyorum evdekilerde yiyecekse 1tatlı kaşığı koyuyorum tamamen çıkarttım hayatımdan galiba

hay lanet gelsin o takılmalara ben 15 gündür tatkık durumdayım gr oynamıyo asacam kendimi sonunda,bu arada yağı tamamen çıkarma hayatından kabız olursun sonra zeytinyağını kullan onunda faydası var sonuçta birde ne kadar az yersek metabolizma okadar az çalışıyormuş kıtlık moduna alıyormuş kendini bugun araştırırken okudum her yerde aynısı yazıyo,aslında biz daha çok verelim diye miktarı azalttığımızda yanlış yapıormuşuz metbolik yavaşlıyormuş,yani bugun edindiğim bilgiler bunlar paylaşmak istedim.

selam kızlar işte geldim yine buradayım.yazamasam da hiç bırakmadım diyetimi ama kilom yine aynı yani bu sefer fena takıldım.görüyorum ki herkes aynı durumda neyse biraz daha sabredersek inanıyorum ki olacak:)bugünkü menüm;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin,maydanoz
ara:sütlü kahve
öğlen:4 kaşık barbunya,bol maydanoz
ikindi:5 badem
akşam:2 kepçe yoğurt çorbası

5 tahıl + 2 et + 2 süt +2 yağ

kilom hala; 80

Doğru söylüyorsun kabızlık da başladı demek ondanmış

Ne yapmak lazım acaba bu takılmalara ben bi bakayım bugün işe yarar birşeyler varsa yazayım

Kızlar kilo vermenin durduğu zaman ne yapılmalı diye birkaç bir şey okudum genellikle normalde yaptığın spordan içtiğin sudan biraz fazlası olmalı yazıyor ve 2-3 günlüğüne beslenme şeklinin değişmesi gerekirmiş

Ben 2-3 gün et ağırlıklı besleneyim bakayım yarıyor mu işe

ben denedim onu ama bi işe yaramadı inş sende yarar,birde sporumu çok ağırlaştırmıştım biraz fazla yemiştim bi kaç gün maksat bünye şaşırsın sonra normale döndüm ama o da bişeye yaramadı yani sporu artırmak çözüm değil yada bi kaç gün fazla yemek,bi yerde okumuştum duraklamdan çıkmak için 1-2 almayı göze alın yazıyordu insan nasıl göze alırki bu durumu metabolik kendine gelsin diye anlamadım ben işi 15 gündür yapmadığım kalmadı ama hiç bi işe yaramadı,1 hafta bazen aylarca sürebiliyormuş moralinizi bozmak gibi olmasında durum böyleymiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…