Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

olursun canım olursun. bu adımsayar nedir yahu, faydalımı, nerede satılır bu?

canım adım sayar belimize takıp ne kadar adım atttığımızı sayıyor ben adımsayarımı taktığım günler daha çok hareket etmiş oluyorum aslında uzmanlar günde 10000 adım atın diyor ama ben bu günlerde adımsayarı kullandığım günler tabiiki durmadan adım attığım için belim ağrıyor ondanmı başka bir nedendenmi bilmiyorum ben internetten almıştım artık hastenelerde diyetisyenler bile adımsayar veriyorlarmış öyle duymuştum

31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat 56.2
07 şubat 55.6
08 şubat 56.0
09 şubat ?
10 şubat?
11 şubat 55.2
12 şubat 54.9

canımmm tebrik ederim seni bak 54 lü rakamları ne zamn görecem diyordun...kısmet bugüneymiş:) buarada geçmiş olsun. meyve hakkını hep c vitamininden kullanda bağışıklığın artsın...

Yedimde ne oldu sanki. Hedefine ulaşınca yada ödül gününde yiyebilirdim ayy çok kızıyorum kendime😡

haftasonu benimde olmuştu da sen nefsimizi kontrol etmeyi öğreniceğiz,insanız demiştin ya canım benim...şimdi sende aynı şey ben söylemiyim bide:))sende biliyorsun....kendimizi fanusa alıp herşeyden herkesten kaçamayızki, illaki olacak bunlar. doğrusu, bu kaçamaklarda kontrolü sağlayabilmek.az miktarlarla veya benzeri daha masum seçenekler ile kendimizi tatmin etmek...

hadi bakim şeker niyet ettim yeniden diyete de...:))))

en kısa zamnda bende alacağım. bugünden itibaren araştırmaya eczanelerden başlıyorum:)))

Dilek: canım destegin için saolniyet ettim o zaman

Selalmaz:ne güzel 54 gördün canım . Sen zayıfsın ama benim boy kısa 52-54olmam lazım

Dilek: canım destegin için saolniyet ettim o zaman

Selalmaz:ne güzel 54 gördün canım . Sen zayıfsın ama benim boy kısa 52-54olmam lazım

canım benimde boyum kısa :) 155 falan aslında bende memnunum şu anda ama bazı kıyafetlerim var onların içine girmeye çalışıyorum hangi akla hizmet o kadar kıyafete daracık almışım :) kıyafetler ziyan olmasın diye kilo veriyorum :)

dün neler yemişim paylaşamadım dün nete akşam girememiştim sabah yumurta et hakkı gitti 1 ekmek öğlen çorba ve salata 1 tahılda ordan öğlen birde yeşil elma yogurt akşamda 4 kaşık nohut 1 tahıl akşamda süt ve kuru meyve etti 3 tahıl 2 et 3 süt ve 2 meyve olmuş

nihayet patronlar gitti de bir nefes aldım, ohhh be öğle yemeğimi şöyle keyifle yedim. öğle tatilimiz yok da(( alelacele ağzımıza tıkıyorduk...
11 şubat...54.8
12 şubat...54.5 bu akşamda spor var, muhtemelen yarın daha az çıkarım:))

bugünkü menüm...

uyanınca.....1 kare haşlanmış balkabağı, 1 hurma........1 M
sabah.....1 dlm ekmek,1yk lor, az maydanoz dereotu...1T+1E
öğle.......1 dlm ekmek,kıymalı karnabahar yemeği,1 brd ayran....1T+1E+1S
ara........1 kivi,1 çb ayran...1M+1S
akşam spor sonrası eve gidince sütlü nescafe...1S

2232 oluyor. Tahılım az olmuş ama belki de ikindide kividen vazgeçip 1 tahıl yerine 2 yk yulaf ezmesi yerim.o saatteki ruh halime göre karar verrim:))

Selalmaz : menün güzelmiş canım

Dilek : nie öğle zamanı yok😡töbe töbe. Menün çok güzel sma akşama 1 tahılı yiyebilirsin canım

Bugün

Sabah:1dl çavdar,1 salata,2çatal kahvaltı sosu,1dl peynir 1T 1E

Ara:3gün kurusu 1M

Öğle : nohut,2yk pilav,turşu ,1kase yogurt. 2T 1S

Ara:Türk kahvesi
Ara:1muz,1kase yogurt 1M 1S

Akşam:1tabak karnıbAhar,1bardak ayran 1S

3132 oldu sanırım?

selam kızlar sabah 9:30 da dışarı bir çıktım daha yeni geldim.hava çok güzel eşimde bugün evde kızlarıda aldık sahile gittik.biraz yorulduk ama olsun kızlar sevinsinde neyse bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir
öğlen:3 köfte,2 dilim ekmek,ayran
ikindi:1 elma,2 ceviz
akşam:1 kepçe çorba,salata,yoğurt
gece:1 bardak süt

5 tahıl +2 et+3 süt+2 meyve

kilo bildirimim ise;
11,02,2014 80,6
12,02,2014 80,5 gr.

canım 4 yk kurubaklagil=1T+0.5 E oluyor sanırım ona göre düşün...he bu arada seninde menün güzelmiş

AYÇA HNM bakın ne diyor...

YÜRÜYEREK KALÇA SIKILAŞTIRMA

Birçok insan rutin hayat içerisinde daha çok yürüyüş yapmayı, yürüyüşle zayıflamayı ve zinde kalmayı tercih ediyor. Kan dolaşımı, toksin atımı, yağ yakımı gibi birçok etkiye sahip olan yürüyüşle zamanla kalçalarınızı da sıkılaştırabileceğinizi de biliyor muydunuz ?
İlk beş-on dakika dan sonra tempolu yürüyüşler sırasında her attığınız adımda kalçalarınızı kasmayı ve serbest bırakmayı deneyin.. Bir süre sonra alışkanlık haline gelecektir. Ve siz istemsiz bir şekilde bu hareketi tekrarlayacaksınızdır. Bu kalça egzersiziyle zamanla kalçalarınızın daha toplu olduğunu keşfedeceksiniz. Üstelik bu egzersiz zahmette gerektirmiyor.

Yalnızca yürüyüşe çıkarken değil, markete giderken, arabaya binmek yerine yürümeyi tercih ettiğiniz durumlarda bu egzersizden faydalanabilirsiniz. Adım attığınız bacağınız geriye giderken kalçalar kasılacak. İşte bu kadar basit..

Çok zor hayır demek aysecim ama H sonu arkadaşlar waffle keyfi yapıcaz

valla ben kendimi kızımın doğum gününe saklıyorum.martın 22 sine kadar 75 olsam çok iyi olacak uğraşıyorum ama bakalım:)

06.02 :58.9
07.02 :58.1
08.02 :?
09.02 :58.2
10.02 :57.8
11.02 :58.1
12.02 :58.5
13.02 :58.4

57 tekrar görmem için aç yatmam lazım

Ayse : canım bende 22 şinde nişan var hedef koydum aynı tarih :))benim de ogluşun 9 Mart :)

herkese günaydın diyete başlayalı bugün tam 100 gün oldu.hayatımda ilk defa bu kadar uzun diyet yaptım.mükafatını da aldım.ilk başladığımda tam 90 kiloydum hatta küsüratı da vardı da ben saymadım neyse şuan tam 80,500 gramım. şuan o kadar mutluyum ki eski sağlıklı günlerime geri döndüm.eski kıyafetlerim bile oluyor artık ama ben ilk evlendiğim ki kilom olan 55 e inmek istiyorum hatta inicem. hatta bu zamandan sonra veremezsin diyenlere inat vericem. ya aslında inat da değil de bazı insanlar karşısındakinin kırılıp üzüleceğini düşünmeden bazen saçma sapan konuşuyorlar.destek olmaktan çok köstek oluyorlar insanı en çok kıran şeyde bu kişilerin çok yakınımızda olmaları,oysaki bakın biz hiç birbirimizi tanımadan bilgisayar başında birbirimize destek olup birde tavsiyelerde bulunuyoruz.neden herkes bu kadar sağ duyulu olamıyorlar bu kadar zor bir şey mi ki bu neyse bugün lafı fazla uzattım işte bugünkü listem;

sabah:1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık nohut,salata,yoğurt
ikindi:2 ceviz,3 badem,1 mandalina
akşam:1 dilim ekmek,1 küçük kutu ton balığı salata
gece:1 bardak süt

4 tahıl+1 et+3 süt+3 meyve+2 yağ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…