Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

yiyecem dedim ama artı olarak az önce yogurtla acı biber turşusu yedim :)

herkese günaydın bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir

veeeeeeeeeee işte kilo bildirimi 56.0 dedim gibi 2 ileri bir geri ilerleyip duruyorum galiab vucudumun direnç kilosu, ki bneim için 55 -56 ları görmek çok büyük bir şeydi uzun süredir 55-56 lardayım ama inş 54 e iniverecem pazartesi ayça kayanında önerdiği şu kalsiyum diyetinden mi yapsa 2-3 gün vucudumun direncini kırmak için bu sene başı yapıyorumdum haftada 3 gün yapıp normal yemeem gönüp haftada 1 kilo veriyordum 2-3- kilo verdim bu şekilde sonra vucut alıştığı için mi bilmiyorum sonra 2 hafta denmeme rağmen kilo verememiştim bende devam etmemmiştim her ne kadar sayarak yesemde tam uymadığım zamanlar oluyor kaçamaklarki en büüyk kaçamağım daimi yaptığım ilkkez yazıyorum şekerli türk kahvesi hergün aksatmadan içerim gibi kaçamklar illaki oluyor vermem gereken kilo az olduğu içinde inemiyorum galiba neyse moral bulmak için kendime kendime oldukça yorum yaptım sizlerinde yorumunu bekliyorum kalsiyum diyetini ayça kaya bir davet sonrası veya aşırı yediğiniz günün ertesi günü bu şekilde beslenirseniz sıkıntı olmaz diyor belki aşırı yemiyorum ben ama en azından vucut direncini kırmak için yapacağım hatta yarın başlasam diyorum

ayşe kilonu yasmamışsın 100 gr da olsa inmek çok güzel kıskanıyourm seni:) ben bir gün 55.7 çıkıp ertesi gün daha az çıkarım diyorum 56larda çıkıyorum :)100 gr 100 gr insem çok idealolacak

31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat 56.2
07 şubat 55.6
08 şubat 56.0
09 şubat ? yok yok bu günden başlayacağım kalsiyum diyetine sabah zaten aşırı bir şeyler yemedim bu saattten sonra salata ve yogurt öğlen ve akşam menüm şimdi bizim müdürde diyet yapıyor benimde bu konuda çok yorum yaptığımı biliyor pazartesi soracak naptınız hoca hanım diye 54 oldum demeliyim ::):):)

Ayse menün çok iyi .yemegim yok eve gidince yapıcam . Eşim yok akşma kadar ogluşla haff kahvaltı yapabilirim öğlen . Akşmda d gününe gidebilirim ayyyy.

hoca hanımcım benim....kastıkça inmiyor, stres bir duvar olup o kiloyu tutuyor resmen. stres yapma o yüzden. ya bişey sorcam kimi ertesi gün diyeti kimi kalsiyum diyeti diyor bunlar aynı dimi?

biryerdede şöyle okudum şimdi, ''hatırladığım kadarıyla güne süt+musli ile başlatıp herşeyden 1 eksik yediriyiordu...3222 kuralı gibi birşey vardı'''

Ayçanın kendi sitesinde de bak bunlar yazıyor....

Haftada 2 gün uygulanabilir.

KAHVALTI : 1 bardak süt, 4 yemek kaşığı yulaf ezmesi, 1 armut
ÖĞLEN : 1 dilim ekmek, 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 kase yoğurt
ARA ÖĞÜN : 1 fincan sütlü kahve, yarım paket diyet bisküvi, 1 kivi
AKŞAM : 1 Kase çorba , 4 yemek kaşığı ıspanaklı salata, 1 kase yoğurt

Kilosu 60-70 arası ve boyu 160-165cm olan bayanlar bu şekilde yapabilir diye dipnot var altında

seninki bu mu? ayrıca hoca hanım sen bu kadar bile yemiyorsun ki?

Son düzenleme:

ayşem ya maşallah sana, çok uygun menüler yapıyorsun. yani evdeyim,yok bugün canım istemedi,yok efendim geç kalktım, misafir gelecek arayı atlıyım,öğlen çok yedim akşam az olsun..vs...ekstra birşey olmuyor hiç. çok düzenli ve atlamadan yapıyorsun valla. haftasonu falan diyip hiç kaçamakta yapmıyorsun, hep düzenli menüler..41 kere maşallah...allahım allahım...

ben haftasonu olunca hemen aklım kaçamaklara gidiyor. sanki bütün hafta bugünü beklemişim gibi:)))ama tabi kendimi tutmaya çalışarak min.zararla çıkmaya çalışıyorum.yani salsam kendimi haftaiçi verdiğim 200-300 gr hop birgünde alabilirim...yasaklarım gözümün önünde uçuşuyorda Allahtan inatçıyım,zaten bu inatçılığım şu 33 yıllık hayatımda sadece kilo vermemde işe yarıyor:)))

canım seninki benimm spor sonraki günlerde az çıkıp diğer günlerde biraz fazla çıkma durumumla aynı...birgün önce spor yapmıştın ya o sabah az çıktın.dün spor yapmadığın için fazla çıktın. nasıl oluyor bu işe hiç aklım ermiyor ama oluyor.ya hergün spor yapacaksın yada böyle arada inecek çıkacak...

çok teşekkürler canım ya şu kilolardan o kadar sıkıldım ki biran önce gitsinler istiyorum.ama inan artık canım hiç öyle muzur şeyler istemiyor.dün gece misafirlerim vardı.gelenler yabancı değil görümcemlerdi.ama yaklaşık 5 aydır görüşemiyorduk.beni görünce şok oldular.bu kadar zayıfladığımı görünce inanamadılar.55 e inicem diyince inanmadılar önce ama 9 kilo verdiğimi duyunca senden kaçmaz deyip moral verdiler.valla ne kadar inandılar bilemem ama ben kendime çok inanıyorum zaten önemli olanda bu değilmi:)

herkese laf yetiştirdikten sonra sıra kendime geldi

sabah 54.4 gördüm, çok sevindim..ama malum dün akşam spor vardı...yani pazartesi yine 55 lerde olurum,haftasonları şişiyorum da...

ama şöyle bir bakıyorumda aranıza katıldığımda yani
7 ocak...56,3 iken 8 şubatta 54,4 gördüm..yani yaklaşık 1 ayda 1,9 vermişim..belki çok iyi değil ama olsun...bu kiloda bu kadar gidiyor...

kızlar geçen gün bir belgesel seyrettim.hollanda da bir labaratuvar da hiç spor yapmayan bir erkek üzerinde yapılan bir deneydi.hayatı boyunca hiç spor yapmamış bir kişiyi 90 dakika boyunca spor yaptırıyorlar.spor bitince bir makineye bağlayıp kaç gram yağ yaktığına bakıyorlar ve sonuç 19 gr. evet sadece 19 gr. şimdi size çok az geldi değil mi evet en önemlisi bundan sonra geliyor.kişiyi 40 dakika dinlendiriyorlar ve tekrar makineye bağlıyorlar sonuç 49gr.yağ yakmış.ve ardından bilim adamlarının söylediklerine göre 24 saat boyunca vücud yağ yakmaya devam ediyor.yani biz sporu bitirdikten sonrada vücud yağ yakmaya devam ediyor.ben sporu hiç sevmeyen biri olarak artık sporu yapıcam ve hergün arttırıcam.

bugünkü menüm...

uyanınca...1 hurma,2 kayısı
kahvaltı....1 dl ekmek,1 yk lor peyniri, yeşillk
öğle.........1 brd ayran çünkü 13.00 da çıkıyorum. pazar, market koşturmaca beni bekliyor
akşam......balık ızgara,salata,çorba
ara..........1 meyve

bu hafta pazardan ilk defa yerelması alacağım, çok sağlıklıyımış.hem ayça dedi, hemde int. yazıyor.
yarın yine her pazar gibi oruçlu olacağım.umarım yarın akşam fazla kaçırmam...

Dilek: Allah kabul Etsin canım orucunu.menünü beğendim. Bende 1 de çıkıyorum aluşveriş derken eve geç Ogluşu besle uyut ...yavaş gitsin yağdan gitsin

Son düzenleme:
kızlar bu arada dün akşam bir ilk yaşadım.5 senedir içine giremediğim ve sakladığım bir kotum vardı.denedim ve çok rahat oldu.o kadar mutlu oldum ki anlatamam:)

kızlar bu arada dün akşam bir ilk yaşadım.5 senedir içine giremediğim ve sakladığım bir kotum vardı.denedim ve çok rahat oldu.o kadar mutlu oldum ki anlatamam:)

tebrikler canım...işte insanı motive eden ve yasaklara karşı koyduranda bu olsa gerek...

Çok sevindim aysebende bu sabah yazın 53 ken aldığım pantolonumu zor kapattımspor demişken geçen nette okudum.Sabah aç karınla yapılan spor bütün gün yiyip göbüşte toplanAn yağı yakmaya çalışıyormuş ve gece yapılan sporda biriken yağları eritmeye çalışıyormuş

ayşeciğim önce görümcenlerin yorumu şimdide içine girebildiğin kot işte bu insanı bu tarz şeyler çok motive ediyor. tebrik ederim maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…