- Konu Sahibi BlackSwann
-
bu gün biraz et tüketimim fazla oldu galiba yemeğimi değiştirdim evdekiler şinitsel yaptım bir parçada kendim yedim ama bunun yanına brokoli,karnıbaharve havuç havladım tavuğun yanında evdekilere sebze yedirmeye özen gösteriyorum saedece kendim için sebze haşlamadım yani neyse bu sebzelerin üzerinede dereotlu sarımsaklı yogurt düktüm tavuktan daha lezzetliydi bu artık sık sık yaparım brokoli karnıbahar sık tüketiirm ama dere otlu sarımsaklı yogurtla ayrı bir lezet olmuş deneyin tavsiye ederim neyse yemeğimi 2 gibi yedim saat 6 gibide sütlü kahve ve 3 parça bitter çikolota yedim kapanışını yaptım şekersiz çay ve bir avuç leblebi yiyeceğim
herkese günaydın bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir
31 ocak 56.7
01 şubat 56.4
03 şubat 56.2
04 şubat 55.7
05 şubat 56.0
06 şubat 56.2
07 şubat 55.6
08 şubat 56.0
09 şubat ? yok yok bu günden başlayacağım kalsiyum diyetine sabah zaten aşırı bir şeyler yemedim bu saattten sonra salata ve yogurt öğlen ve akşam menüm şimdi bizim müdürde diyet yapıyor benimde bu konuda çok yorum yaptığımı biliyor pazartesi soracak naptınız hoca hanım diye 54 oldum demeliyim ::):):)
herkese günaydın bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,5 zeytin
ara:1 portakal
öğlen:4 kaşık taze fasulye,1 dilim ekmek,yoğurt
ikindi:1 elma,1 bardak süt
akşam:1 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir
veeeeeeeeeee işte kilo bildirimi 56.0 dedim gibi 2 ileri bir geri ilerleyip duruyorum galiab vucudumun direnç kilosu, ki bneim için 55 -56 ları görmek çok büyük bir şeydi uzun süredir 55-56 lardayım ama inş 54 e iniverecem pazartesi ayça kayanında önerdiği şu kalsiyum diyetinden mi yapsa 2-3 gün vucudumun direncini kırmak için bu sene başı yapıyorumdum haftada 3 gün yapıp normal yemeem gönüp haftada 1 kilo veriyordum 2-3- kilo verdim bu şekilde sonra vucut alıştığı için mi bilmiyorum sonra 2 hafta denmeme rağmen kilo verememiştim bende devam etmemmiştim her ne kadar sayarak yesemde tam uymadığım zamanlar oluyor kaçamaklarki en büüyk kaçamağım daimi yaptığım ilkkez yazıyorum şekerli türk kahvesihergün aksatmadan içerim gibi kaçamklar illaki oluyor vermem gereken kilo az olduğu içinde inemiyorum galiba neyse moral bulmak için kendime kendime oldukça yorum yaptım sizlerinde yorumunu bekliyorum kalsiyum diyetini ayça kaya bir davet sonrası veya aşırı yediğiniz günün ertesi günü bu şekilde beslenirseniz sıkıntı olmaz diyor belki aşırı yemiyorum ben ama en azından vucut direncini kırmak için yapacağım hatta yarın başlasam diyorum
ayşem ya maşallah sana, çok uygun menüler yapıyorsun. yani evdeyim,yok bugün canım istemedi,yok efendim geç kalktım, misafir gelecek arayı atlıyım,öğlen çok yedim akşam az olsun..vs...ekstra birşey olmuyor hiç. çok düzenli ve atlamadan yapıyorsun valla. haftasonu falan diyip hiç kaçamakta yapmıyorsun, hep düzenli menüler..41 kere maşallah...allahım allahım...
ben haftasonu olunca hemen aklım kaçamaklara gidiyor. sanki bütün hafta bugünü beklemişim gibi:)))ama tabi kendimi tutmaya çalışarak min.zararla çıkmaya çalışıyorum.yani salsam kendimi haftaiçi verdiğim 200-300 gr hop birgünde alabilirim...yasaklarım gözümün önünde uçuşuyorda Allahtan inatçıyım,zaten bu inatçılığım şu 33 yıllık hayatımda sadece kilo vermemde işe yarıyor:)))
kızlar bu arada dün akşam bir ilk yaşadım.5 senedir içine giremediğim ve sakladığım bir kotum vardı.denedim ve çok rahat oldu.o kadar mutlu oldum ki anlatamam:)
kızlar bu arada dün akşam bir ilk yaşadım.5 senedir içine giremediğim ve sakladığım bir kotum vardı.denedim ve çok rahat oldu.o kadar mutlu oldum ki anlatamam:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?