Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

etimek mı demek istedin.eğer oysa onların 2 dlimi 1 dlm ekmeğe denk.yani onu kullanmak daha mantıklı ama çok sert insanın ağzını parçalıyor.ben hiç yemedim ama değişiklik adına olabilir.ben hep 1 veya 2 dlm ekmek arasına peynir koyup işe getirdiğim için onun neresine peyniri koycam,nesıl yiyeceğimki:)

canım bu çok az geldi bana. neden bu kadar kısıyorsunki...o günler bitince 2-3 gün sonra zaten kilo iner...sıkma kendini bu kadar

bilmem azmıki sabah 2 yumurta kırdım bibere 2 et 1 dilim yaş pasta kaç ekmek yapıyor biliyorum içindeki meyvelerdende meyve hakkımı kullanırım diye düşündüm birde ben akşamları çayla kayısı yiyorum 2 meyve sütve yogurtlada süt hakkımı kullanırım diye düşündüm ama tahıl az olabilir1 dilim yaş pasta kaç tahıl?

Son düzenleme:

yok canım etimeki kasdetmemiştim etiform şu minik paketlerde 6 tane falan oluyorya onu sordum ayşe yazmış bir paket 2.5 dilim ekmekmiş etimek yemek daha mantıklı

en güzelini yapıyorsun vallaayşecim. bende kepeği bırakıyım bende kansızlık var zaten...

yok canım etimeki kasdetmemiştim etiform şu minik paketlerde 6 tane falan oluyorya onu sordum ayşe yazmış bir paket 2.5 dilim ekmekmiş etimek yemek daha mantıklı
Selam kızlar hepinize mutlu haftalar
Geçmişe şöyle bi göz attım bu üstteki yorum dikkatimi çekti
Etiform diyet bisküvi ya da kepekli bisküvi diye geçiyor 4 tanesi=1 dl ekmek 10lu olanlar 2.5dl 6lısı 1.5 dl ediyor

kızlar etimek de ekmekle aynı kalori sadece kızartılınca suyu alınmış oluyor.ikisi de aynı yani

1 dilim pasta 4 tahıl+2 yağ demekmiş (

1 dilim pasta 4 tahıl+2 yağ demekmiş (

böylelikle tahıl hakkımı kullanmış oluyorum yağı yoktu zaten ev yapımı olduğu için özelliklede krem şanti kullanmadım yağlı olmasın diye neyseki bu günü kapttık kocaman bir kase salata ve içine 2 kaşık barbunya kattım tahıl hakkım 5 olmuş olabilir bu gün

ben çok masum diye düşünerek bazen akşam çok hafif ve erken yediğimde geç vakitlerde midem çok kazındığı zaman çayın yanında çok masum olduğunu düşündüğüm bir paket etiformla acılı sos yiyordum bakın ne kadar büyük bir yanlış onu yiyene kadar birtane ekmek yesem daha doyurucu en azından gözüm doyarmış:):) bir daha bu yanlışı yapmam

bu gün acayip sayarak yeme ve spor yapasım geldi çünkü düşündüm herşey çok güzel gr gr giderken ne olduda takıldım diye şöyle baktığım zaman nerden baksanız annemleringelmesi tatile gitmemle 1 aydır kendi düzenimin dışında beslendim ne kadar yediklerimi değerlendirsemde tam bir sayım olmuyordu bakalım bu gün itibaren ne olacak birde şu köşeye kaldırdığım yürüyüş bandını kurdurabilirsem eşime acayip yürüyesim var bence artık vücudum sporda istiyor birde yeşil çaya başladım oda etkiler diye düşünerek artık 53lü rakamları görmek istiyorum

ayça hanımında tam da demek istediği buydu işte,yazdığımız zaman farkında oluyoruz tabi ki bir de arada yazılmayanlar oluyor,bir de bu gizli tuz olayı işte bu masum sandığımız bisküviler,kraker'ler ama hiç birisi masum değil içlerinde yağı da,şekeri de,tuzu da,unu da bunlar gibi daha bir sürü şey de var. ben artık hiç birisini yemiyorum.hatta eve bile sokmuyorum.

evet aslında insan ne yediğini eve ne soktuğunu gözden geçirmeli bende çoğu şeye dikkat ederim hele birde 2 tane çocuk varsa örneğin yemeklerimi artık hep tuzsuz yapıyorum hem çocuklar hem kendimiz için salçanın tuzu yetiyor bize dışardan pek hazır bir şey tüketmeyiz genelde evde yaparım ki onları bile yaparken artık hazır gıdalardan kaçıyorum ötneğin çok güzel yaş pasta yaparım tabiki pasta kreması kremşanti falan ama artık muhallabi ile yapıyorum eve cikolata aldığımız zaman benim oğlan durmadan ekmek çikolata ekmek çikolata artık evede almıyorum anne markette var diyor bende paramız onu almaya yetmiyor diyorum :) eve soktuğumuz yiyecekler çok önemli hele birde çocuk yaşıyorsa evde

sabah 56.2 gelmişitm şu anda 56.6 geliyorum bakalım sabah kaç geleceğim bu gün bahsetmiştim yeşil çay içeceğim uzun süredir içmiyordum diye çaydanmıdır bilmiyorum ama durmadan wc ye gidiyorum bu gün bu arada elinde kitap olan arkadaşlar 1 tane krep kaç tahıla karşılık geliyor?

yarın sabah ev halkına krep 1 tanede bana kaç tahıl bilmiyorum ondan 1 tane yanında kırmızı biber közlemesi ve ıspanaklı yumurta üzerine dere otlu yogurt sosu ile buda 2 et hakkımı ve tahıl hakkım kaç bilmiyorum geriye kalan yogurt hakkımı sebzeli yemekle ve sütlü kahve ile tüketip meyve olarakta 1 elma ve her zamanki giib akşam çayın yanında kuru meyve yiyerek tüketirsem yarını kurtarıyorum inş

küçük bir krep 1 tahıl

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah :2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydanoz,5 zeytin (2 tahıl+1 et+1 yağ)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :2 kepçe çorba,ton balıklı salata (2 tahıl+1 et)
ikindi :1 kivi (1 meyve)
akşam :kereviz salatası,1 dilim ekmek (1 tahıl+1 süt)

5 tahıl+2 et+1 süt+3 meyve+1 yağ
tam olarak 53333 özellikle yapmadım bugün kendimi biraz sıkmam lazım çünkü kaç gündür kilom değişmiyor.

Slm kızlar. Ben başka bi topikteyim. Akşm haberlerde dikkatimi çekti 49 kilo veren bi bayan bu sistemle vermiş. Arada bilmediğim yemeklerin hangi gruba girdiğini sorabilit miyim size?etli türlü yedim 1 kepçe iş yerinde et grubuna mı giriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…