- Konu Sahibi BlackSwann
-
birde üçümüzde ilk defa her halde birlikte buluşuyoruz.iş ve çocuklar olunca ancak tabiki :)
geçenlerde bir arkadaşım kendi evde fırında ekmek yapmış kzı için tam buğday ekmeği tüketsin diye çok güzel görünüyordu aslında bende evde yapmayı düşünüyorum ama daha denemedim aslında en doğrusunu sen tüketiroysunayşe ben uzun süredir keğek ekmek tüketiyorum aslında değiştirip çavdar alsam iyi olacak birde ben bazen form hani şu eti form varya ondan tüketiyorum sizce nasıl geçen birisi kalorisi var deyince şüphede kaldım sizlerde tüketiyormusunuz
canım bu çok az geldi bana. neden bu kadar kısıyorsunki...o günler bitince 2-3 gün sonra zaten kilo iner...sıkma kendini bu kadar
etimek mı demek istedin.eğer oysa onların 2 dlimi 1 dlm ekmeğe denk.yani onu kullanmak daha mantıklı ama çok sert insanın ağzını parçalıyor.ben hiç yemedim ama değişiklik adına olabilir.ben hep 1 veya 2 dlm ekmek arasına peynir koyup işe getirdiğim için onun neresine peyniri koycam,nesıl yiyeceğimki:)
ekmeği ben ekmek makinası aldım tam buğday unuyla kendim yapıyorum evde.bazen dışarıdan alıyorum o zaman yine tam buğday yada çavdar ekmeği alıyorum.kepekli hiç kullanmıyorum çünkü uzun süre kullanıldığında kansızlık yapıyormuş.zaten bende yeterince kansızlık varkararlarıma gelince nisan ayında yakın bir akrabamın düğünü olduğunu öğrendim.martın sonunda da zaten kızımın doğum günü var. o yüzden biraz daha sıkmam gerekiyor kendimi.sabah da yazmıştım malum günlerimde olduğum için bu hafta sadece 0,300gr. vermişim.biraz daha dikkatli olmam lazım en azından nisana kadar 75 olmam lazım.pes etmek yok yola devam:)
Selam kızlar hepinize mutlu haftalaryok canım etimeki kasdetmemiştim etiform şu minik paketlerde 6 tane falan oluyorya onu sordum ayşe yazmış bir paket 2.5 dilim ekmekmiş etimek yemek daha mantıklı
bilmem azmıki sabah 2 yumurta kırdım bibere 2 et 1 dilim yaş pasta kaç ekmek yapıyor biliyorum içindeki meyvelerdende meyve hakkımı kullanırım diye düşündüm birde ben akşamları çayla kayısı yiyorum 2 meyve sütve yogurtlada süt hakkımı kullanırım diye düşündüm ama tahıl az olabilir1 dilim yaş pasta kaç tahıl?
1 dilim pasta 4 tahıl+2 yağ demekmiş(
Selam kızlar hepinize mutlu haftalar
Geçmişe şöyle bi göz attım bu üstteki yorum dikkatimi çekti
Etiform diyet bisküvi ya da kepekli bisküvi diye geçiyor 4 tanesi=1 dl ekmek 10lu olanlar 2.5dl 6lısı 1.5 dl ediyor
ben çok masum diye düşünerek bazen akşam çok hafif ve erken yediğimde geç vakitlerde midem çok kazındığı zaman çayın yanında çok masum olduğunu düşündüğüm bir paket etiformla acılı sos yiyordumbakın ne kadar büyük bir yanlış onu yiyene kadar birtane ekmek yesem daha doyurucu en azından gözüm doyarmış:):) bir daha bu yanlışı yapmam
ayça hanımında tam da demek istediği buydu işte,yazdığımız zaman farkında oluyoruz tabi ki bir de arada yazılmayanlar oluyor,bir de bu gizli tuz olayı işte bu masum sandığımız bisküviler,kraker'ler ama hiç birisi masum değil içlerinde yağı da,şekeri de,tuzu da,unu da bunlar gibi daha bir sürü şey de var. ben artık hiç birisini yemiyorum.hatta eve bile sokmuyorum.
sabah 56.2 gelmişitm şu anda 56.6 geliyorum bakalım sabah kaç geleceğim bu gün bahsetmiştim yeşil çay içeceğim uzun süredir içmiyordum diye çaydanmıdır bilmiyorum ama durmadan wc ye gidiyorum bu gün bu arada elinde kitap olan arkadaşlar 1 tane krep kaç tahıla karşılık geliyor?
küçük bir krep 1 tahıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?