- 15 Ekim 2014
- 809
- 815
- 133
- Konu Sahibi BlackSwann
-
- #2.981
Maşallah istikrarla hergün yazıyorsunuz :)Bugün yediklerim;
1 küçük dilim ıspanaklı börek (1 tahıl)
1 dilim peynir (1 et)
diyet bisküvi (1 tahıl)
ayran (1 süt)
1/2 nescafe (0,5 tahıl)
3 hurma (1 meyve)
Yoğurtlu kereviz salatası (1 süt)
akşam da,
balık (1 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 elma (1 meyve) yiyicem inş.
toplamda; 3,5 tahıl, 2 et, 2 süt, 2 meyve
İnş. Bekliyorum.Maşallah istikrarla hergün yazıyorsunuz :)
Pazartesi ben de katılacağım inşallah..
Nerdesin kaçak?! :)Mrb ne kadar gitti kilo acaba
Ne zamandır diyet yapıyorsun ?Aaaa süper gitmis valla
Maşallah sana ben diyet yapiyorum ama hem artı çıkıyor bazense sabit biktim valla
Est ya, çok sevinirim.Merhabalar uzun zaman önce ayça kaya kitabını alıp okumuştum ve diyeti uygulamıştım zevkli bir diyetti... bugün Yine aklıma geldi tekrar başlasam mı die asında hedefime cok az kaldı 3 aydır duzenli diyet ve spor yapıyorum son bir haftadır biraz şımarmaya başladım ben de tekrar bir toparlanmak istiyorum Temmuz başında 64.500 düm şuam 58.500 üm hedefim 55 olmak müsaade edersen bende günlük menülerimi paylaşmal isterim
Nerdesin huu?! Bugün salıMaşallah istikrarla hergün yazıyorsunuz :)
Pazartesi ben de katılacağım inşallah..
İnan hiç hatırlamıyorum ne kadar verdiğimi o kadar çok diyet yaptım ki..... Ayça Kaya'nın da kitabını bir hevesle almıştım ama çok uzun sürmedi serüvenim onunla.... O yüzden hiç hatırlayamıyorum zor gelmişti o zaman saymak bıraktım..., ben en cokk dukanla verdim ama başka bir serüvende bundan 2 sene evvel 68 lere çıkmıştım oğlumun sünnet düğünü için dukan yaptım 58.500 düştüm.... Sonra bıraktım tabiiii tekrar başlangıca dönmek üzereyken 64.500 den başladım tekrar.. Bu sefer de ne dukan ne sayarak zayıflama yapmadı. Çünkü bana birşeyler yasaklı olunca daha çok istiyorum.... Sonra birinin daha kitabını aldım mucize sizsiniz die bir kitap oradaki bayandan bir ilham geldi az yemeyi öğrendim ve düzenli her gün 1 saat yürüyüş yaptım ..... Son 1 haftadır nedense asırı yemebisteyi başladı bende o yüzden sayarak yersem kendimi tutarım die buraya attım kendimi.....velhasıl bir kuş misali o daldan o dala konan kuş gibi bir şeyler yapmaya çalışıyorummmmEst ya, çok sevinirim.
Uc haftadır kendim çalıp oynuyorum. Sen tecrubelisin belli ki. Bana da tavsiyede bulunursun.
69.5 la başladım ben, bugün 24. Gün. Sabah tartildim; 66.7 idi. Senin başlangıç kilon nerdeyse benim hedefim. Evlenirken 58 kiloydim. Bi kadinin en ince halinin düğün kilosu old düşünürsek bana 50li rakamlar çok ütopik geliyor .Hoş bu topiklerde ne başarı hikayeleri var. Sen daha önce ne kadar sure yaptın 4232yi ve ne kadar kilo verdin?
Kitaba bakınca korumaya ilgili nasıl bilgiler var bakıp seninle de paylaşırım....Şuan spor yapmiyorum ben, gün aşırı yuruyorum ama o da düzenli değil. Sporla olduğundan daha fit gorunuyor insan.
Bir de benim merak ettiğim, bu sistemle istenilen hedefe varikdiktan sonra kilonu korumak için nasıl davranmak lazım? Birimleri bir iki artırıp devam edilse kilo korunur mu yoksa üstüne alınır mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?