Ayça Kaya 4-3-3-3 Diyeti ile Zayıflayalım...

Maşallah istikrarla hergün yazıyorsunuz :)
Pazartesi ben de katılacağım inşallah..

Şuana kadar

1 dilim peynir (1 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 tatlı kaşığı kadar bal (0.5 meyve)

3 mandalina (1,5 meyve)
1 elma (1 meyve)
Diyet kepekli bisküvi (1 tahıl)

Yoğurtlu havuç salatası (1 süt)

Akşama da ins yine balık salata ve iki dilim ekmekle
-----> 4 tahıl, 2 et, 1 süt, 3 meyve ile günü tamamlamış olucam..

Kendimi tutmasam tabak tabak meyve yiyicem.. Özellikle mandalinadan alamiyorum kendimi.

Ama aksine farkediyorum ki, yemeğin yanına yediğim iki kaşık yoğurt haricinde yoğurt yiyemiyorum. İçine havuç, elma, kereviz rendeleyince biraz daha motive oldum.

Bugün;

menemen (0,5 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)

1 galeta (0,5 tahıl)
2 mandalina (1 meyve)
1 dilim ekmek (1 tahıl)
Yoğurtlu kereviz salatası (1 süt)

1/2 nescafe (0,5 tahıl)

1 küçük muz (1 meyve)
1 çat bardağı taze sıkılmış meyve suyu (1,5 meyve)
tavuk ızgara (1 et)

3 tahıl, 1,5 et, 1 süt, 3,5 meyve

Mrb ne kadar gitti kilo acaba
Nerdesin kaçak?! :)

Yarin sabah tartilicam ama şuan reglim ve tartıda ekside cikacagimdan şüpheliyim. Ancak sonraki hafta gerçek kilomu gorebilirim galiba.

İki haftada 2 kilodan fazla gitti ama bundan sonra yavaşlar sanıyorum.

Benim idealim, yani kendimi iyi hissettiğim kilo 64-65 orda sabit kalabilsem bana yeter. Benim de yaş 31 ve boy 164. Benziyoruz seninle :)

Aaaa süper gitmis valla
Maşallah sana ben diyet yapiyorum ama hem artı çıkıyor bazense sabit biktim valla

Aaaa süper gitmis valla
Maşallah sana ben diyet yapiyorum ama hem artı çıkıyor bazense sabit biktim valla
Ne zamandır diyet yapıyorsun ?
Bazen öyle sıkıyor ya vücut kendini. Kaçamak yapmadan devam edersen inş bi noktada kırılır.

Bugün tartı günü(diyette 21. Gün)

Başlangıç: 69.5
Geçen hafta: 67.3
Bu hafta: 67.2
Giden: 100 gr
Toplam giden: 2.3
Hedef: 64

Regl olduğum için birkaç gundur çok farklı sonuçlar veriyor tartı. İnş az da olsa vermisimdir. Haftaya belli olur.

Ve bugün,

Yumurtalı ıspanak (1 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)

1 küçük muz (1 meyve)
5 Diyet kepekli bisküvi (1 tahıl)
1/2 çay bardağı taze sıkma meyve suyu (0,5 meyve)
6-7 susamlı çubuk kraker
(1 tahıl)

Balık (1 et)
salata
1 dilim ekmek (1 tahıl)

akşamdan sonra yoğurt yiyicem inş

toplam, 4 tahıl, 2 et, 1 süt, 1,5 meyve

Bugünün monusu :

1 yumurta (1 et)
1 dilim ekmek (1 tahıl)
1 tatlı kaşığı bal (0,5 meyve)
2 zeytin (0,5 yağ)

1 elma (1 meyve)
Yoğurt (1 süt)

Pide arası doner (4 tahıl+2 et+1 yağ)
Ayran (1 süt)

------------------------------------------>
5 tahıl, 3 et, 2 süt, 1.5 meyve

Pazartesi monusu;

1dilim ekmek (1 tahıl)
1 dilim peynir (1 et)
3-4 zeytin (1 yağ)

1 dilim ekmek (1 tahıl)
küçük kutu ton balığı (1 et)

5 kepekli diyet bisküvi (1 tahıl)
1 elma+ 3 hurma+ 1 küçük muz (3 meyve)

akşam da ins

1 dilim ekmek
(1 tahıl)
1 kepçe çorba (1 tahıl)
1 tabak z. kabak yemeği
yoğurt
(1 süt)

toplamda, 5 tahıl, 2 et, 1 süt, 3 meyve

Merhabalar uzun zaman önce ayça kaya kitabını alıp okumuştum ve diyeti uygulamıştım zevkli bir diyetti... bugün Yine aklıma geldi tekrar başlasam mı die asında hedefime cok az kaldı 3 aydır duzenli diyet ve spor yapıyorum son bir haftadır biraz şımarmaya başladım ben de tekrar bir toparlanmak istiyorum Temmuz başında 64.500 düm şuam 58.500 üm hedefim 55 olmak müsaade edersen bende günlük menülerimi paylaşmal isterim

Est ya, çok sevinirim.
Uc haftadır kendim çalıp oynuyorum. Sen tecrubelisin belli ki. Bana da tavsiyede bulunursun.

69.5 la başladım ben, bugün 24. Gün. Sabah tartildim; 66.7 idi. Senin başlangıç kilon nerdeyse benim hedefim. Evlenirken 58 kiloydim. Bi kadinin en ince halinin düğün kilosu old düşünürsek bana 50li rakamlar çok ütopik geliyor . Hoş bu topiklerde ne başarı hikayeleri var. Sen daha önce ne kadar sure yaptın 4232yi ve ne kadar kilo verdin?

Şuan spor yapmiyorum ben, gün aşırı yuruyorum ama o da düzenli değil. Sporla olduğundan daha fit gorunuyor insan.

Bir de benim merak ettiğim, bu sistemle istenilen hedefe varikdiktan sonra kilonu korumak için nasıl davranmak lazım? Birimleri bir iki artırıp devam edilse kilo korunur mu yoksa üstüne alınır mi?

İnan hiç hatırlamıyorum ne kadar verdiğimi o kadar çok diyet yaptım ki..... Ayça Kaya'nın da kitabını bir hevesle almıştım ama çok uzun sürmedi serüvenim onunla.... O yüzden hiç hatırlayamıyorum zor gelmişti o zaman saymak bıraktım..., ben en cokk dukanla verdim ama başka bir serüvende bundan 2 sene evvel 68 lere çıkmıştım oğlumun sünnet düğünü için dukan yaptım 58.500 düştüm.... Sonra bıraktım tabiiii tekrar başlangıca dönmek üzereyken 64.500 den başladım tekrar.. Bu sefer de ne dukan ne sayarak zayıflama yapmadı. Çünkü bana birşeyler yasaklı olunca daha çok istiyorum.... Sonra birinin daha kitabını aldım mucize sizsiniz die bir kitap oradaki bayandan bir ilham geldi az yemeyi öğrendim ve düzenli her gün 1 saat yürüyüş yaptım ..... Son 1 haftadır nedense asırı yemebisteyi başladı bende o yüzden sayarak yersem kendimi tutarım die buraya attım kendimi.....velhasıl bir kuş misali o daldan o dala konan kuş gibi bir şeyler yapmaya çalışıyorummmm

Bu akşam vakit bulursam bu sayma da bi de 5333 var benim verecek kilom az oldugu için ve artık yavaş yavaş korumaya başlayacağım için kitabına bir göz atmak istiyorum hangisini yapsam die....

Kitaba bakınca korumaya ilgili nasıl bilgiler var bakıp seninle de paylaşırım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…