cok iyiymis canim
cok sagol cvp icin
cekhucum sanada cok gecmis olsun
foto eklemeyi ihmal etme emii
ben cok merak ediyorum senin burnunu
cekhu bu sefer benim önce muayenem saat 3de
bende geliyim sizi görmeye madem cuma=)
o gun dersim var ya yoksa cuma gunu gelirdm sizleri görmeye sizleri çok merak ediyorum
inanın çok sevinirim. 28 ocak 9buçukta ameliyat :) kontrollerdede görüşebilirz
cekhu çok tatlısın :) kesinlikle tanışmalıyız. bu arada bnm adım selda ama 28 ocaktan sonraki adım kaydırak selda:) ayarlayalım mutlaka tanışalım bu arada hastaneye gıderken yanınızda ne götürdünüz. kent hastanesi tanıtımlrında görmüştüm pijama veriyorlrmş değil mi terlik falndaestetikliler ekurisi yapalım biz:)))
ben mopher inci bade tebessüm aybandor......(ay aklıma ilk gelenler:)) bade yi ele bası yapalım :)))))) yeni burunlarimizi kutlayalım..ben reyhana sipariş veriyorum; hokka burun seklinde bir pasta..ok?
:))))))))))))))))))))
yok cnm tahlil ameliyatdan önce oluyor..ondada ayrı bir ücret vermiyorsun...sadece doktora verdiğin para...ayrıca kimseye 5 kuruş vermiyosun...
çok teşekkür ederim. bişi daha geldi aklıma muayne parasını ameliyat ücretınden düşülüyor muydu
yok canım sende naptın :) o kadar da degıl :))))))
o muayene ucretını zaten bır kere verıyorsun bır daha hıc para vermıyorsun kı cemıl bey e..
bu amelıyat parası ayrı....
yok cnm ya muayene parası ayrı...cnm inanki doktorun o ilgisine hastanedeki ilgiye sonra ortaya çıkan sonuca bu ücret az bile..birçok dr çok fahiş fiyatlar söyledi..ben ameliyatdan önce en az 5 dr gezdim 5 binden 6ya kadar uçtular bide hastane olmadan aynı gün eve yolluyorlardı...hatta ameliyatdan sonra ailem bile dedi 3 bin lira helali hoş olsun diye:)
cekhu hariç o herzamn söler sağolsun..=(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?