aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

cok iyiymis canim
cok sagol cvp icin
cekhucum sanada cok gecmis olsun
foto eklemeyi ihmal etme emii
ben cok merak ediyorum senin burnunu

tamam canım eklıyecegım :))))

cekhu bu sefer benim önce muayenem saat 3de

vaaaayyy senden once davrandım dıyosuuuunnnnn
oleeyy kesın gorcem o zaman ben senın burnunu

bende geliyim sizi görmeye madem cuma=)

aaa gelsene yaaa kanlı canlı gorelım senı yaa ılerıdekı halımızı gorelım

o gun dersim var ya yoksa cuma gunu gelirdm sizleri görmeye sizleri çok merak ediyorum

bız sana gelırız kızım artık gecmıs olsuna

bizi de çağırır yine arada kontrole gibime geliyor..çağırmazsa da ben mopher i kaptığım gibi cemil bey in kapısına gelirim incicim :))))
di mi kız mopher?:))))
foto ekledim bu arada :)))
gözleri kapatmaya çalıştım biraz komik oldu resimler o yüzden ama iste idare edin artık :)))

estetikliler ekurisi yapalım biz:)))
ben mopher inci bade tebessüm aybandor......(ay aklıma ilk gelenler:)) bade yi ele bası yapalım :)))))) yeni burunlarimizi kutlayalım..ben reyhana sipariş veriyorum; hokka burun seklinde bir pasta..ok?
:))))))))))))))))))))

cekhu çok tatlısın :) kesinlikle tanışmalıyız. bu arada bnm adım selda ama 28 ocaktan sonraki adım kaydırak selda:) ayarlayalım mutlaka tanışalım bu arada hastaneye gıderken yanınızda ne götürdünüz. kent hastanesi tanıtımlrında görmüştüm pijama veriyorlrmş değil mi terlik falnda

evet var canım ama sen yinede pijama al derim ben..hemde kalın bir seyler..ama kafandan rahat geçecek bir seyler almaya çalış :)
ben polar alt ve bi ince(fotolarda üzerimde mavi olan) uzun kollu bir sey ve polar sabahlik aldım..terlikte aldım..
ameliyattan çıktığında çok usuyorsun..isinabilmen için bir seyler al..o açıkta duran elimi bile örtmüştü annem :) ameliyathane soğuk oluyor ya o yüzden çok usuyorsun..onların verdigi pijamalar hem beden olarak çok uygun degil:) hemde ince :)
zaten ameliyata gecelik gibi bir seyle gidiyorsun,onlar veriyor onu..

arkadaşlar ameliyattan sonra tahlil oluyor mu onlar ne kadara mal oluyor

yok cnm tahlil ameliyatdan önce oluyor..ondada ayrı bir ücret vermiyorsun...sadece doktora verdiğin para...ayrıca kimseye 5 kuruş vermiyosun...

yok cnm tahlil ameliyatdan önce oluyor..ondada ayrı bir ücret vermiyorsun...sadece doktora verdiğin para...ayrıca kimseye 5 kuruş vermiyosun...

çok teşekkür ederim. bişi daha geldi aklıma muayne parasını ameliyat ücretınden düşülüyor muydu

çok teşekkür ederim. bişi daha geldi aklıma muayne parasını ameliyat ücretınden düşülüyor muydu

yok canım sende naptın :) o kadar da degıl :))))))
o muayene ucretını zaten bır kere verıyorsun bır daha hıc para vermıyorsun kı cemıl bey e..
bu amelıyat parası ayrı....

yok canım sende naptın :) o kadar da degıl :))))))
o muayene ucretını zaten bır kere verıyorsun bır daha hıc para vermıyorsun kı cemıl bey e..
bu amelıyat parası ayrı....

ay bn sanki öle bişi hatrlıyorum gibi bn ödeme yaparken cemil bey söyleyın sonra düşerler demiş gibi hatrlıyorum aman zaten önmli değil artık o kaddarı:)

bana oyle bır bılgı vermedı..ama zaten cokta muhım degıl bence..zaten o muayene ucretı ılk basta danısmanlık ucretı gıbı verdıgın ıcın cokta muhım degıl..bı de o parayı verdıkten sonra ıstersen amelıyat olma..kac kere gıdersen gıt yıne de para almyor cemıl bey..ben bı kac kere gıtmıstım cunku ve amelıyata kesın karar bıle vermemıstım..hıc para almamıstı benden..ılk basta aldıgından baska..

yok cnm ya muayene parası ayrı...cnm inanki doktorun o ilgisine hastanedeki ilgiye sonra ortaya çıkan sonuca bu ücret az bile..birçok dr çok fahiş fiyatlar söyledi..ben ameliyatdan önce en az 5 dr gezdim 5 binden 6ya kadar uçtular bide hastane olmadan aynı gün eve yolluyorlardı...hatta ameliyatdan sonra ailem bile dedi 3 bin lira helali hoş olsun diye:)

aynen :) banada 6000tl fıyat vermıstı bırı ve dedıgın gıbı hastanede kalmıyorsun bıle..kı bence bır gece hastane gereklı..orada bakıldıgın gıbı evde bakılamazsın cunku..
aynen helali hos olsun..
en kısa zamanda senden de foto beklıyoruz ona gore

koyucam cnm şu bantlar bi çıksın...bende burdan çok faydalandım ameliyat öncesi sonrası..en azından fikir olur karar aşamasında...

ya tabıkı arkadaşlar ben 100 lira derdinde değilim
sanki aklıma öle bişi kalmış. çok uygun yaptığının farkındayım. herşeyi bırakın kent hastanesinde ameliyat olmak kalmak ne demek ya duyan şok geçiriyor emin misn 3bine dahil mi diyorlar

:hem makul bi paraya ameliyat hem izmirin en iiyi hastanesinde bir gece kalmak artı mükemmel sonuç beni unuttunuz hani teşekkür

badecim seni unutmak ne mümkün hep aklımdasın sen ya:) hep idolümsün!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…