• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

cekhu güle güle kullan cnm..ne mutlu atlattınız darısı başımıza..
ben 2 yıl önce kent hastanesinde cemil beyle görüşmüştüm kısmet bugüneymiş..
bi de fotolarınızı görebilsem kesin kararımı vericem:))belki de ufuk beyle hiç görüşme yapmam..çünkü fazla fikir aldıkça hepsinden ayrı bi ses çıkıo ve kafam daha çok karışıo..keşke ben de tasarımlarımı size görterebilsem fikir verirdiniz..biraz daha şöle olsun böle olsun die...

albüm yapabilirsin canım..ama tasarım kısmına takılma çok..çünkü cemil bey bana iki tasarım yapmıştı,ben karar verememiştim kararı ona bıraktım..şimdi burnum sis olmasına rağmen her iki tasarımdan da çok daha güzel bir sonuc çıktı :))))
bizim fotograflarımıza ancak bizi arkadas listene eklersen görebilirsin..
Ufuk bey in hastalarını da ekle listene onların burunlarına da bak..

cekhu onay vermeniz gerekiyo sanırım...sizi görmek için sabırsızlanıorum..:))badeyi de çok merak ediorum..

cekhu ne zaman ameliyat oldun yaa hic haberim yok :31:
gecmis oldun canim ben de bakayim burnusuna :79:

bade burnun gerçekten muhteşem olmuş..eski halini inanılmaz merak ettim doğrusu...keşke onu da eklesen de görebilsek..
hakikatten ayakta alkışlıyorum cemil beyi..sanırım ona doğru yol alıyorum..benden sonra da kızkardeşim olacak zaten beni beklyo:))
cekhu seni de çok merak ediyorum:))

moper35 sende resim yok sanırım değil mi cnm??ben mi göremedim acaba...:44::44:

cnm yrndan sonra koyucam inş bantlarım çıksın daha bi tane bile çekmedim yrndan sonra makine düşmez elimden:21:

cekhu onay vermeniz gerekiyo sanırım...sizi görmek için sabırsızlanıorum..:))badeyi de çok merak ediorum..

ekledım canım lısteme bakabılırsın artık :)

cekhu ne zaman ameliyat oldun yaa hic haberim yok :31:
gecmis oldun canim ben de bakayim burnusuna :79:

ay vallahı canım kafa gıttı beım yaa kusura bakma :( haber vermeyı unuttum sana :(
:)))) bu sıtede kahrımı ceken nadide insanlardan biri de sensin :)))))) cok tesekkur ederım canım sana :))))

cekhu cemil beyi bugün ayakta alkışlamaktan bi haller oldum wallahi..:))badeden sonra seninkini de binlerce defa tebrik ediyorum..gerçekten çok ii iş çıkarmış..darısı başıma inş...

cekhu cemil beyi bugün ayakta alkışlamaktan bi haller oldum wallahi..:))badeden sonra seninkini de binlerce defa tebrik ediyorum..gerçekten çok ii iş çıkarmış..darısı başıma inş...

darısı başımıza inş

arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım nolur bana yardım edin pişman olmaktan korkuyorum

arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım nolur bana yardım edin pişman olmaktan korkuyorum

bebişim en doğru yerdesin :) tabıkı cemil tugay, tabıkı ct farkı, bir sürü hokka burun cemil tugayı işaret ediyor:)

:)))))) çok teşekkür ederim ya :)))))
Allah im hayatımda ilk defa burnum için iltifat alıyorum ya :)))) rüya gibi :))) saka gibi yani :))) bu günleri gördüğüme inanamıyorum resmen :))))) çok teşekkür ederim :))) hele hele bade ile aynı kefeye koyulmak :)))))))) gercekten rüya gibi :)))) doktorum sagolsun :))))

ameliyattan pişman olur muyum diye sormuş yeni bir arkadasımız :)))) gördüğün gibi :))) ha pişman oluyorsun; daha önce neden olmadım diye ama :))))) tabii gercekten burnundan memnun degilsen..bi kere halk arasında kemiklesmis bazı ifadeler var ya; yüz ifaden değişiyor,sen sen ol
olmaktan çıkıyorsun falan filan..tamamen palavra :)) bunlar bence kıskananlarin cekemeyenlerin uydurdukları seyler..tabii doktorun isini iyi yapıyorsa!yapmıyorsa bu söylenenler maaaldaef gercek olabiliyor..zaten bu yüzden doktor çok önemli..
keske su ameliyatı daha önce olsaydım..
neyse geç olsun güç olmasın:)olmadı da çok şükür :)

peki sen burun estetiği oldun mu?yani olduysan herhangi bir pişmanlığın var mı?bu arada cevap verdiğin için çok saol okadar kararsızım ki birinin yardımına çok ihtiyacım var

bebişim en doğru yerdesin :) tabıkı cemil tugay, tabıkı ct farkı, bir sürü hokka burun cemil tugayı işaret ediyor:)

paki sen yaptırdın mı?yani eğer yaptırdıysan pişman oldun mu ?bu arada cvp yazdığın için çok saol ben okadar kararsızım ki birilerinin yardımına çok ihtiyacım var

paki sen yaptırdın mı?yani eğer yaptırdıysan pişman oldun mu ?bu arada cvp yazdığın için çok saol ben okadar kararsızım ki birilerinin yardımına çok ihtiyacım var

yok cnm daha olmadı tasarım yapıldı sadece 28 ocakta kısmetse.

cemil beye ameliyat olanlar cekhu,bade82, aybendor,moper35 gayette mutlular

besi_su neyden pişman olacağını anlamadım ben?eğer burnundan memnun degilsen,beğenmiyorsan ve bu sende takıntı halini aldıysa(bendemi gibi) neden pişman olasın ki?
çevremde bana bu ameliyat için; hiç gerek yok,sacmaliyorsun,senin burnun çok karakteristik(bu da en büyük yalan:)),burcu esmersoy a benziyorsun yaptırma....diyen o kadar çok insan vardı ki..ama insanlara takıntıyı anlatmak imkansız bir sey..fotograf cektirmekten nefret ediyordum ben..çektirdiğim zaman da ilk baktığım sey burnumdu..profilden duramiyordum..beğenmiyordum iste kendimi :))) ama şimdi :))))))) ya bak suan yüzümde bantlar olmasına rağmen,goz altlarım sarı olmasına rağmen ben alsancak ta geziniyorum!beni hiç bir kuvvet aslında bu tiple hele hele alsancak a çıkaramaz:) ama ben burnumu görsünler diye bu tipte bile olsa sokaktayim:))) suan ki haliyle bile gurur duyuyorum :))) pişman olmak söyle dursun :))))) niye pişman olayım ki zaten?memnun olmadığım sey ortadan kalktı :))) şimdi eski burnuma baktığımda,daha 2 hafta oldu ameliyatım,ay diyorum ben böyle nasıl gezdim!:)))

besi_su neyden pişman olacağını anlamadım ben?eğer burnundan memnun degilsen,beğenmiyorsan ve bu sende takıntı halini aldıysa(bendemi gibi) neden pişman olasın ki?
çevremde bana bu ameliyat için; hiç gerek yok,sacmaliyorsun,senin burnun çok karakteristik(bu da en büyük yalan:)),burcu esmersoy a benziyorsun yaptırma....diyen o kadar çok insan vardı ki..ama insanlara takıntıyı anlatmak imkansız bir sey..fotograf cektirmekten nefret ediyordum ben..çektirdiğim zaman da ilk baktığım sey burnumdu..profilden duramiyordum..beğenmiyordum iste kendimi :))) ama şimdi :))))))) ya bak suan yüzümde bantlar olmasına rağmen,goz altlarım sarı olmasına rağmen ben alsancak ta geziniyorum!beni hiç bir kuvvet aslında bu tiple hele hele alsancak a çıkaramaz:) ama ben burnumu görsünler diye bu tipte bile olsa sokaktayim:))) suan ki haliyle bile gurur duyuyorum :))) pişman olmak söyle dursun :))))) niye pişman olayım ki zaten?memnun olmadığım sey ortadan kalktı :))) şimdi eski burnuma baktığımda,daha 2 hafta oldu ameliyatım,ay diyorum ben böyle nasıl gezdim!:)))
peki ameliyatını kime oldun cnm

peki ameliyat olduktan sonra ailenin arkadaşlarının tepkisi tam olarak ne oldu yadırgadılar ya da kınadılar mı ben bu tarz bi tepki almaktan da korkuyorum

of ya kızlar dersim vardı gelipte göremedim sizi. ama komşu kızıyla tanışmışsınız.

peki ameliyatını kime oldun cnm

peki ameliyat olduktan sonra ailenin arkadaşlarının tepkisi tam olarak ne oldu yadırgadılar ya da kınadılar mı ben bu tarz bi tepki almaktan da korkuyorum

cemıl bey e oldum canım :)
yanı şöyle soylıyım, benım nefes problemım de vardı ben bıraz daha bunu bahane ettım..ama bu amelıyat ıcın zaten paramı hazırlamıstım,26 yasındayım cok fazla herseyımı aıleme sorarak yapmam..bunda da oyle oldu..kımseye danısmadım acıkcası..ben bu amelıyatı olmak ıstıyorum dedım aıleme ve param hazır olucam dedım..ızın almadım yanı..
cevremde bu amelıyatı olmayı ne kadar cok ıstedıgımı bılıyordu zaten bu yuzden de kımse yadırgamadı..ha tabıı aıle buyuklerım ozellıkle laf soyledı ama onları dınlemedım..
amelıyat sonrası da bır kere bıle naz yapmadım ah uh demedım :) bugun babam soyledı onu da..amelıyattan sonra hıc sesın cıkmadı dedı..eee dedım sıze laf verırmıyım hıc :) kendın ettın kendın buldun demelerıne fırsat vermedım yanı :) doktorum da sagolsun yuzumu kara cıkarmadı yanı..cok kalkık olmus ya da sıman degısmıs dıyenler oldu ama takmıyorum :) umursamıyorum :)
cevremın ne dedıgı umrumda degıl yanı..benım ne ıstedıgım onemlı..benım ıcın..bu yuzden de hıc problem yasamadım...
bu tabııkıde sana ve aılene baglı ıste..ve bunu ne kadar ıstedıgınle alakalı..

of ya kızlar dersim vardı gelipte göremedim sizi. ama komşu kızıyla tanışmışsınız.

evet canım tanıstık bugun :) amelıyat gununu almıs :) hayırlısı olsun :)))))))

ya açıkçası her burun estetiği yaptıran nedense hep sağlık için diyor herkeste biliyor yalan olduğunu saklamanın alemi yok ben valla söylüyorum olucam diye napayım yanı babamın parası çok estetik yaptrdım diyicem hatta kendını bilmezlere:)

Back