yok canım ya merak etme bişey olmamıştır. balçıkmı ki bu hemen bozulsun. bzoulması için bi hayli sert darbe alman gerek zaten o durumda da hemen farkedersin bi yamukluk ya da sorun olduğunu.. için rahat olsungünaydın kızlar..
ya gece uyurken galiba çarptım ben yinehiç hatırlamıyorum,rüya gördüm gibi hatırlıyorum ama tek hatırladığım gece bir sebepten ötürü burnumun çok acidigi ((( ya rüya gördüm gercek sanıyorum :) ya da dediğim gibi çarptım hatırlamıyorum ((( bir sey olmaz di mi?sabah uyandım hemen elimle yumuşak bi sekilde kemiğimi kontol ettim..aynada inceledim..kan vs gelmiş mi diye baktım..hiç bir sey yok...çok şükür!
ya ben uyurken elimi kolumu da mi bağlasam?:)
eskiden bir kere bile böyle seyler yasamazdim!şimdi korumam lazım ya sanki inat gibi uykuda el kol çarpıyorum!!!!
gecen hafta atel varken de olmuştu bi kere ama onda çok endiselenmemistim atek var diye..ama bu sefer odum koptu
badenin fotosunu ben nasıl görebilirm acaba...
evt cbü=celalbayarcbü celal bayar mı acep:)) yok cnm üni yıllarım çoktannn bitti:))
cekhu güle güle kullan cnm..ne mutlu atlattınız darısı başımıza..
ben 2 yıl önce kent hastanesinde cemil beyle görüşmüştüm kısmet bugüneymiş..
bi de fotolarınızı görebilsem kesin kararımı vericem:))belki de ufuk beyle hiç görüşme yapmam..çünkü fazla fikir aldıkça hepsinden ayrı bi ses çıkıo ve kafam daha çok karışıo..keşke ben de tasarımlarımı size görterebilsem fikir verirdiniz..biraz daha şöle olsun böle olsun die...
cekhu canımmm geçmiş olsun,çok sevindim.Güle güle kullan burnunu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?