aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

bade bende teşekkür ederim doktorun doktorum oldu sayende bu arada maşallahın var gün geçtikçe dahada güzelleşiyosun...

Son düzenleme:
bade ya senı gordukce daha bı gaza gelıyorum yaaa :))))))
aayyy var yaa ıyıkı oldum su amelıyatı yaa...:))))) cok mutluyum coooooooooooooooooooookkkk :))))

günaydın kızlar..
ya gece uyurken galiba çarptım ben yine hiç hatırlamıyorum,rüya gördüm gibi hatırlıyorum ama tek hatırladığım gece bir sebepten ötürü burnumun çok acidigi ((( ya rüya gördüm gercek sanıyorum :) ya da dediğim gibi çarptım hatırlamıyorum ((( bir sey olmaz di mi?sabah uyandım hemen elimle yumuşak bi sekilde kemiğimi kontol ettim..aynada inceledim..kan vs gelmiş mi diye baktım..hiç bir sey yok...çok şükür!
ya ben uyurken elimi kolumu da mi bağlasam?:)
eskiden bir kere bile böyle seyler yasamazdim!şimdi korumam lazım ya sanki inat gibi uykuda el kol çarpıyorum!!!!
gecen hafta atel varken de olmuştu bi kere ama onda çok endiselenmemistim atek var diye..ama bu sefer odum koptu

yok canım ya merak etme bişey olmamıştır. balçıkmı ki bu hemen bozulsun. bzoulması için bi hayli sert darbe alman gerek zaten o durumda da hemen farkedersin bi yamukluk ya da sorun olduğunu.. için rahat olsun

ay ama gece uyku sersemi çok ciddiye almadım herhalde..sabah kalkınca aklıma geldi :) sorun yok gibi duruyor zaten suan :)))) korkarak yatıyorum ya belki de rüya gördüm..çünkü dün forumda bu çarpma olaylarını vs okudum en son..belki de onun etkisinde kaldım..bilmiyorum ki :)) ama suan icim rahat çok şükür :)))))

bi arkadaşımda cuma günü saat 2 buçukta cemil beyle görüşecek

merhaba..ben de sanırım cemil beye ameliyat olacağım...inş herşey gsl olur..kend,ne güveni sonsuz sakin bi dr..

cemil tugay bağımlısı aynı zamande bade82 burun bağımlısı oldum

haftaya cuma gibi dşündük cemil beyle bkalım kesin değil çünkü adet zamanı olabilir..adet zamanı olmaz dedi..
walla ben de heyecanlanmaya başladım..kızlar bi de sizin fotolarınızı görsem içim rahat olacak..çünkü acaba ufuk beyle de bi görüşsem mi diyorum..

bende cemil bey e oldum ameliyatımı ve çok mutluyum çok çok çok memnunum..teşekkür amaçlı güzel bir çikolata yaptırıp gitmeyi bile düşünüyorum açıkcası :) evet ısı bu belki ama isini bu kadar iyi yapan bir insan bulmak zor :) hemde bu paraya :))))
ben cemil bey de karar kıldım ve zerre pişman olmadım eminim sende olmayacaksın..
Ufuk bey in bir hastası şimdi revizyon yaptırmayı düşünüyor..bilgin olsun..iyi araştır canım ve icine sinen doktoru seç..
ben 2 doktorla yüznize görüşmüştüm..Ufuk bey ile de maillasmistim..
ve cemil bey icime sindigi için başka Dr lara gitme gereği görmemiştim..zaten referans olarak bade nin burnu yetti :)
aklında en ufak bir soru işareti varsa eğer Ufuk bey ile de gorus..ne o ameliyata girerken ne de çıktığında acaba su Dr la da gorussemiydim deme..

cekhu güle güle kullan cnm..ne mutlu atlattınız darısı başımıza..
ben 2 yıl önce kent hastanesinde cemil beyle görüşmüştüm kısmet bugüneymiş..
bi de fotolarınızı görebilsem kesin kararımı vericem:))belki de ufuk beyle hiç görüşme yapmam..çünkü fazla fikir aldıkça hepsinden ayrı bi ses çıkıo ve kafam daha çok karışıo..keşke ben de tasarımlarımı size görterebilsem fikir verirdiniz..biraz daha şöle olsun böle olsun die...

tasarımla ilgili albüm yapın yorum yapalm:) ufuk beyle ilgili şunu söyleyim herkes çok düz yaptığını söylüyor ee o kadar ameliyat oluyorz biraz havalı olsn değil mi ama

bende ufuk bilkayı düşünüyordum...ama son yaptığı ameliyatlarda revizyon isteyen hastaları vardı...o nedenle acele etmedim...biraz daha bekliyim dedim...iyikide beklemişim...badeyi gördüm sonrada aybendoru...bide muayeneye gittiğimde bir hastasını canlı canlı gördüm...öyle karar verdim....dr seçimi en zoru ve en önemlisi bence....ameliyat bile bundan daha kolay...

cekhu canımmm geçmiş olsun,çok sevindim.Güle güle kullan burnunu.

bak kac gündür sana msj aticam,haber vericektim ama unuttum hep :))) sagol canım benim sen de az uğraşmadın benimle :))))))) sonunda oldum bitti vallahi :)))) hala inanamıyorum ameliyat olduğuma :))) bir yandan da sanki bu benim burnummus gibi geliyor :))) annemin yorumu beni çok güldürmüştü atel çıktığında; aa bu benim dogurduguma benzemiyor! demişti :))))) şimdi ama o da memnun burnumdan :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…