aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

kız bugun amelıyattan sonra optugum ılk kısı sen oldun :)))))))
kımseyı opmedım hastalık fln kapmayayım dıye :))))
ama nasıl olsa sen de ben de suan bu konuda en guvenılır ınsanlar oldugumuz ıcın rahat davrandım

cekhu inanmıyorum oldun demek çok geçmiş olsun sewindim memnuniyetine bak o kadar sordın dordun sana merak etme dedim dediğim kadar warmış dimi walla çok sewindim senn adına hadi geçmiş olsun=)

cekhu inanmıyorum oldun demek çok geçmiş olsun sewindim memnuniyetine bak o kadar sordın dordun sana merak etme dedim dediğim kadar warmış dimi walla çok sewindim senn adına hadi geçmiş olsun=)

sagol canım benım yaa senın sayende oldu hersey :))))))
ama sımdı sorularımla bayıltıcam senı haberın olsun
ılk soru gelıyor :)
ya gulusum falan cok kotu suan :))) avatar bır ben ıkı yanı ne zaman duzelır bu?

hahaha başlıoruz herşey o atel çıkınca günden güne güzelleşecek hiç merak etme..senin soraki soruları şimdiden duyar gibiyim onlarıdacewaplarım=)gösterdinmi bnm resmi cemil beye olmadan=)

hahaha başlıoruz herşey o atel çıkınca günden güne güzelleşecek hiç merak etme..senin soraki soruları şimdiden duyar gibiyim onlarıdacewaplarım=)gösterdinmi bnm resmi cemil beye olmadan=)

yok canım gostermedım cunku bana yaptıgı tasarım senınkını andırıyordu zaten :) sana demıstım ya senınkı benım yuzume gıtmez bıraz daha buyugu ve daha az kavıslısını ıstıyorum dıye..sankı cemıl bey benı duymus gıbı aynen dedıgım tasarımı yapmıstı bana :))))) daha sonra ben bı de duz bır tasarım ıstedım..ıkısınden bırını sec demıstı bana..ama ben bı turlu karar verememıstım :)))) amelıyata gırerken,amelıyat masasında hatta :) sordu bana karar verdın mı dıye..bende veremedım tamamen sıze bırakıyorum dedım ve gümmm bayıldım :)))))) bugun gordum kı; az kavıslı ve kalkık olanı yapmıs :)))))) benım ıcımden de o gecıyordu aslında ama yınede ona bırakmıstım..
leb demeden leblebıyı anlıyor cemıl bey

ay çok sevindim hadi geçmiş olsun darısı başıma inş en kısa zamanda fotoğraf görmek istiyorum.:) ama eminim ki izmirin taş hatunlarından olmşsundr :)

ay çok sevindim hadi geçmiş olsun darısı başıma inş en kısa zamanda fotoğraf görmek istiyorum.:) ama eminim ki izmirin taş hatunlarından olmşsundr :)

:))) sagol canım benım :))))) koyucam en kısa zamanda :)
aaa kızııımmm cemıl bey sayesınde hepımız burunları havada hatunlar olacaz

:))) sagol canım benım :))))) koyucam en kısa zamanda :)
aaa kızııımmm cemıl bey sayesınde hepımız burunları havada hatunlar olacaz

bana arkadaşımın diyorki artık yere burnun düşse almazsın valla aynende öleee
cekhu hastane nasıl ilgi alaka ama eminimki mükemmel çünkü olayın içinde cemil tugay farkı var

hahahaha dogru diyor arkadasın :)))) bana da bugün; haftasonu gazı kadınlara gidelim dediler yok yaa dedim birinin eli kolu çarpacak sonra katil olcam dedim :)))) artık burnuma gore program yapıyorum sekerim :)))))))
ay hastane muhteşem canım..artık ilgiden bikkinlik geliyor :))) sürekli hemşireler gelip kontol ediyor yeter diyesin geliyor :))))) aksam dahil!hemşireler desen gencecik kızlar ve bu sebepten oturude çok güler yüzlü ve accayip kafa kızlar :) sen bir sey isteyemiyorsun..çünkü onlar zaten istediğin şeyi sen söylemeden getirmiş oluyor :))))) yemeklerini çok fazla yiyemedim..tampondan ötürü..zaten diyorum ya tek sıkıntı tampon bence..onun dısında hiç bir sıkıntı yok..
normalde ameliyata girmeden önce sakinlestirici veriyorlar..bana da vereceklerdi ama unuttular,bende hatırlatmadım açıkcası..ve gayet kendimde girdim ameliyata :) ameliyat masasına yattığımda dizlerim titriyordu itiraf ediyorum :) ama güle oynaya girdim yinede ameliyata :) ameliyattan çıktığımda da bizimkiler asansörün önünde bekliyorlardı ve ben el sallaya sallaya geldim odaya :))) annem manyak misin kızım sen ameliyattan çıktın el sallıyorsun dıyordu :))) utanmasan göbek Ata Ata gelicektin dedi :)))) yani için çok rahat olsun :))) hiç ama hiç bir ağrı sizi yok ya..salı gunü çıktım hastaneden eve geldim..tabii gelen giden oldu eve baya..ve beni her gören sok geçirdi..sen niye morarmadin niye şişmedin diye :))) ha tabii sonradan şiştim..ama İnan sistigi gibi inmesini de bildi :))) suan da da evet sisim ama bunu ancak beni çok iyi tanıyanlar fark ediyor..ve inanırmısin buna rağmen çevremdekiler bana kilo vermissin dediler:))) buna çok güldüm :)))
ameliyattan çıktığın an hemşireler sürekli sana buz getiriyorlar..beynin uyusana k adar koy o buzu :))) o buz sayesinde sisliklerin hemen iniyor :))) onu ihmal etme bi tek :)))zaten sen etmeye çalışsanda hemşireler etmiyor ))
yani bebisim; hastane konusunda,ameliyat konusunda,sonrası konusunda..hiç endişelenme..benim kadar pimpirikli biri bile bunu dıyorsa :) İnan :)

şekerim ilgin alakan için çok teşekkürler baya ayrıntılı yazmışsın saol. kalbim küt küt. her tarafta insanların burnuna bakıyorum:) başka işim gücüm yok . kpssyi unuttum ya:)

ya ben aslında sizi bişi diyim cemil beyin bana yaptığı tasarımla ilgili profilden süper ama sankı bana önden düşük gibi geldi birileri daha öle söledi cemil beye söledim hayr dedi sen zaten onu kafana takma dedi. bi diyorum önen bakınca öle fotodan dolayı mı yanıldık diye. acaba cemil beyle bir daha mı gidip görüşsem. aslında biliyorum cemil beyin herşeyi en iyi şekılde düşündüğünü ama kafamda kurmadanda olmuyor işte.

incii düşük olucak diye korkma bence sana yakışanı cemil bey yapar zaten cekhununda benimde gayet kalkık ve hoş oldu:)bence bana yaptıgı burun tasarımından daha hoş oldu...tasarıma çok takılma yani...ama için rahat edene kadar sor cemil bey zaten çok anlayışlı sakin bir dr saolsun benim her abuk sabuk soruma çok sakinlikle cvp verdi

cekhu öyle güzel anlatmışki ameliyatı baştan oldum sanki..hiç bir detayı atlamamış

Son düzenleme:

kaydırak burnuşlular seviyorum sizi!

incicim ben onden nasıl göründüğünü bile bilmiyordum ameliyata girerken..onden görüntüsünü yapmamıştı cemil bey bende istemedim..
ya mopher'cigimin :) dediği gibi tasarıma takılma :) haklisin bende sürekli tasarıma bakıp duruyordum..cebime bile yüklemiştim resimleri cepten bile bakıyordum..ama o tasarımdan çok daha güzelini yapıyor zaten cemil bey :)
ben ameliyattan çıktığımda hangisini yaptınız diye sormuştum,sana en çok yakisani dedi :))) söylemedi :)))) yani ben dün atel çıkarken neyle karşılaşacağımı hiç ama hiç bilmiyordum..tamam kalkık olduğu belliydi ama kemik nasıl?onden nasıl?en ufak bir fikrim yoktu :) bu yüzden ameliyattan bin kat daha heyecaliydim zaten :))))
ben a dan z ye tamamen cemil bey e bıraktım..ve bunun için de çok memnunum :))) hiç pişman değilim :)))
sen de pişman olmayacaksın :))) ve gercek burnunu görünce tasarımı begenmeyeceksin :)))))))

ay sagolun canlarım :)) eğer anlatabildiysem ne mutlu bana :)))

size bir sey diyim mi kızlar :)))
bazen kafamı one eğmek durumunda kalıyorum..ameliyat oldugumu unutuyorum..sonra birden aklıma geliyor ve hemen kafamı kaldırıyorum..burnumun ucu düşerse diye telaş oluyorum :))))) kafayı yedim sanırım :))))

mopher sen beni gördün de ben seni göremedim canım ya bi yere yetişmemiz gerekiyordu ama cuma gunü bantlar tamamen çıkıyor :))) yine arka arkaya olursa randevumuz :))) Super olur :))) 3:30 benim yine..senin kacta?bu sefer bekliycem seni :)))

o gun dersim var ya yoksa cuma gunu gelirdm sizleri görmeye sizleri çok merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…