• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

HLO, arkadaslik istegi gonderdim, kabul eder misin? cemil bey bana da tasrim yapti, koysam mi acaba? burayi takip ediyor mudur ki Cemil bey?

Takip etmiyormuş canım sordum bende. Yani burda arkadaşlar birbirine çok moral ve cesaret veriyorlar. İstersen koy tabiki fotoğrafını en azından fikirleri duyunca için rahatlar:34:

Takip etmiyormuş canım sordum bende. Yani burda arkadaşlar birbirine çok moral ve cesaret veriyorlar. İstersen koy tabiki fotoğrafını en azından fikirleri duyunca için rahatlar:34:

hlo cok tessekkür ederim beni listene ekledigin icin,fotograflarini gördüm gercekten cok güzel olmus:nazar: ,aslinda özelden mesaj atmak istedim birazda deneyimlerinden faydalanmak icin ama ne yazik ki hala mesaj yazma hakkim yok:50:

kızlar ya canım çoook sıkılıyo 5. haftam bitti ama burnumun ucunda bir topcuk var hala inmiyo bir türlü. ben mi çok acele ediyorum halbuki en çok burnumun ucundan rahatsızdım ben. herşey iyi hoş eskisinden çook daha güzel ama ucu çok şiş hala ya geçmezse ya böyle kalırsa.:25::14:

hangi doktora amaliyat oldunuz acaba?

Ben henüz olmadım canım cuma günü saat 14 00 de ameliyatım. Cemil tugay'a olucam.

hadi bakalım gelmiş geçmiş olsun şimdiden. hayal bile edemiyeceğin kadar güzel bir burnuşa sahip olmanı temenni ediyorum.

kızlar cok mutluyum cemil bey den mailime cevap geldi ,yurt dısında oldugu ıcın yanıtlayamamıs hemen,cok sevındımm :66:

Merhaba

Tüm konularınıza bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

Aybendorun burnu :) begendim bu ismi, ve sana tesekkur etmek istiyorum, bu konuyu actigin icin. Bir cok kisiye yol gösterdin canim, tabii incii ve badeyede bu konuda cok tesekkurlerrr. Yilmadan sorularimizi cevapliyosunuz, iiki varsiniz :16:

badeeeee magdurumu söyledimsenin icin yine de eklemedin beni ya harbiden magdurum,herkesin görebildigi o güzel burnusunu benden neden esirgiyosun bacimm:)))

Kafam çok karıştı bu doktorlar konusunda ya,Fiyatları İst.göre daha uygun birde görebilsem daha rahat edeceğim,resim ekleyeb,lme sansi olan varmı?:(

Back