HLO SİMDİ GORDUM DIGERINIDE:)) Su goturmez Cemil Bey dıyorum baskada bısey demıyorum tasarımlara bakınca:)) birde doktorumu tanıyorum ve ona cok guvenıyorum:)
HLO bence cemil beyin yaptigi tasarim cok güzel...
ayrica tasarimdan daha önemlisi burda o kadar ameliyat olmus arkadasin fotoraflarina bakinca insan daha da emin oluyor cemil beyden...
keske bende beklemek zorunda olmasaydim da hemen ameliyat olabilseydim...
ayy çok heyecanlıyım aybedor yaa pazartesi günü ameliyat gününü alıcam inşallah kalbim durcak:)
çok sağol canım inşallah sende en kısa sürede olursun ameliyatını allah herşeyi gönlümüze göre versin.
HLO bence cemil beyin yaptigi tasarim cok güzel...
ayrica tasarimdan daha önemlisi burda o kadar ameliyat olmus arkadasin fotoraflarina bakinca insan daha da emin oluyor cemil beyden...
keske bende beklemek zorunda olmasaydim da hemen ameliyat olabilseydim...
:)) sen karar verdın cnm sanırım. dogru kısıdesın hıc suphen olmasın Cemıl bey cıdden bu ısın uzmanı.
hiç korkma emi:) bak sadece ılk gun tampon sıkıtı yapıyor nefes alamıyosun burnundan sınır oluyosun agzın kuruyo dıye ertesı gun onu cıkarıyor Cemıl bey hemde nasıl yumusak ellıdır o :)) hıc acıtmıyım dıye ozen gosterır acıtmazda saolsun:) sonra da rahatlıyosun zaten. sonrada denız suyu verıyor sana onu kullandıkca tıkanıklıgında olmuyor hıc. acı falan yok, bende sıfır morluk oldu kemıgımle oynamasına ragmen dusun yanı:))
selam kızlar 5. ayım bitti 3 yeni foto ekledim buyrun cemil beyin eserine bakın..=)
Badecim ben senden bahsettim ilk gittigimde zaten:) ama adını bilmedigim için Bade sanırım ismi kadınlar klubunden tanıdım reesımlerını gordum cok begendım dedım yanı:)) ama oda cıkaramadı senı sanırım nıck kullanıyo dedım oda sanırım dedı:) sen soyle bodrumdan gelen mimar hanım dersen o bilir beni adımı yazmıyım sımdı burada:)
Ben cok arastırdım ve cok kısıyle gorustum benım gıbıde olan bır cok arkadasın oldugunu dusundugum ıcın buraya yazıyorum arkadaslar:) Bir hafta once hem burun hem gogus estetigi yaptırdım Doktorum OP.Dr. Cemil TUGAY. Cok memnun kaldım burnum 1 haftalık olmasına ragmen cok guzel duruyor goguslerımde aynı sekılde:) İzmirde olupta kime gitsek diye dusunmeyın cok:) Kesinlikle tavsıye ederim super bır doktor
hahahahaha=)o sizin için iisini yapar emin olun hatta tamamen ona bırakın ben gık demedim=)sonuç ortada=)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?