aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

hayatım oyle tasarım ama sakın yanılma okadar sıvrı olmuyor benımkınede aynısını cızmıstı gordun ucu yuvarlak donuyor ben sana dşger formada yazdım onden gorunusu sıvrı olsun hafıf Cemıl bey ucu top burun sever senın yuzun bana ınce geldı sana top uc yakısmaz bence sadece yardımcı olmaya calısıyorum ablamın yuz yapısıda sana benzıyor ben onun amelıyatındada dedım Cemıl beye onden tasarımda hafıf top burun du olmaz dedım ablama sıvrımsı gıder o bıle sıvrı olmadı ama cok guzel durdu belırtmezsen ucu top olur benden soylemesı:)))

canım baktım ama goremedım obur resmı sen bana guven zaten oyle sıvrı olmuyor benım tasarım cızıme bakarsan anlıycaksın benı:)

HLO SİMDİ GORDUM DIGERINIDE:)) Su goturmez Cemil Bey dıyorum baskada bısey demıyorum tasarımlara bakınca:)) birde doktorumu tanıyorum ve ona cok guvenıyorum:)

HLO bence cemil beyin yaptigi tasarim cok güzel...
ayrica tasarimdan daha önemlisi burda o kadar ameliyat olmus arkadasin fotoraflarina bakinca insan daha da emin oluyor cemil beyden...
keske bende beklemek zorunda olmasaydim da hemen ameliyat olabilseydim...

HLO SİMDİ GORDUM DIGERINIDE:)) Su goturmez Cemil Bey dıyorum baskada bısey demıyorum tasarımlara bakınca:)) birde doktorumu tanıyorum ve ona cok guvenıyorum:)

ayy çok heyecanlıyım aybedor yaa pazartesi günü ameliyat gününü alıcam inşallah kalbim durcak:)

çok sağol canım inşallah sende en kısa sürede olursun ameliyatını allah herşeyi gönlümüze göre versin.

ayy çok heyecanlıyım aybedor yaa pazartesi günü ameliyat gününü alıcam inşallah kalbim durcak:)

hiç korkma emi:) bak sadece ılk gun tampon sıkıtı yapıyor nefes alamıyosun burnundan sınır oluyosun agzın kuruyo dıye ertesı gun onu cıkarıyor Cemıl bey hemde nasıl yumusak ellıdır o :)) hıc acıtmıyım dıye ozen gosterır acıtmazda saolsun:) sonra da rahatlıyosun zaten. sonrada denız suyu verıyor sana onu kullandıkca tıkanıklıgında olmuyor hıc. acı falan yok, bende sıfır morluk oldu kemıgımle oynamasına ragmen dusun yanı:))

:)) sen karar verdın cnm sanırım. dogru kısıdesın hıc suphen olmasın Cemıl bey cıdden bu ısın uzmanı.

:)) sen karar verdın cnm sanırım. dogru kısıdesın hıc suphen olmasın Cemıl bey cıdden bu ısın uzmanı.

biliyorum canim bundan cok eminim zaten...
ilk mail yazdigimda hemen cevap yazip ilgilenmeleri cok önemliydi benim icin....
bu yaz gelebilirsem yüzyüze görüsücem, kisa dogru da ameliyat olmak istiyorum...

ne bileyim işte ilk defa ameliyat olcamda ondan ameliyat fikri soğuk geliyo insana ama sizin rahatlatmalarınızla insan rahatlıyo biraz daha sizin övgüleriniz neticesinde Cemil Beye gittim düşünün yani:) düşünceleriniz önemli benim için

seçim cemil tugay ise sıfır endişe ve korku olmalı. bizzat yaşadım:) tecrübe konuşuyor. ya düşünüyorum bu ameliyatla ilgili olumsuz bir şey . cemil bey için bir eleştiri kesınlıkle yok. hayal edemiyeceğim bir burna sahip oldum . hemde hiç sıkıntı çekmeden

HLO, arkadaslik istegi gonderdim, kabul eder misin? cemil bey bana da tasrim yapti, koysam mi acaba? burayi takip ediyor mudur ki Cemil bey?

kızlar ya canım çoook sıkılıyo 5. haftam bitti ama burnumun ucunda bir topcuk var hala inmiyo bir türlü. ben mi çok acele ediyorum halbuki en çok burnumun ucundan rahatsızdım ben. herşey iyi hoş eskisinden çook daha güzel ama ucu çok şiş hala ya geçmezse ya böyle kalırsa.

davet gönderdim size,albümnüzü ben de görebilirmiyim?

bnm 5.ayım bitti hala burun ucm şiş çok acele ediosunuz burun ucu en geç inen yer merak etmeyin...

merhaba,ben de burun ve gögüs büyütme amaliyati olmayi düsünüyorum,almanyada yasiyorum,aslinda tatilimin cogunu izmir de geciriyorum ama sizin yazdiginiz yaziyi okuyana kadar hic izmir ihtimali aklimda yoktu,aslina bakarsaniz dora klinigi düsünüyorum uzun zamandan beri fatih beyin cok metini duyuyoruz...ama simdi kararsiz kaldim ,arkadaslik yolladim size ,eger bana biraz fikir verirseniz sevinirim amaliyatla ilgili..simdiden tessekkürler

hahahahaha=)o sizin için iisini yapar emin olun hatta tamamen ona bırakın ben gık demedim=)sonuç ortada=)

ben de amaliyat olmayi düsünüyorum aslinda aklimda hic izmir yokken sizin yazdiklarinizla izmir de olma fikri kafama yatmaya basladi ,ama cidden herkes sizin burnunuzdan bahsediyor ben de cok merak ettim dogrusu,topluca gidip badenin burnunun aynisini istiyoruz desek indirimd e yapabilirler belki ...saka bi yana ben neden göremiyorum profil resminizi,formda yeni olmamamdan kaynaklimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…