aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

inci, super gorunuyorsun... bandajin da ciksa da bir de oyle gorsek. bu arada emre ilhan'in paylasimlarinda ne isin var, ne dolasiyon daha oralarda??
cemil bey'e bir tebrik, dun aksam mesaj attim, bugun cevap geldi. sasirdim acikcasi

inci, super gorunuyorsun... bandajin da ciksa da bir de oyle gorsek. bu arada emre ilhan'in paylasimlarinda ne isin var, ne dolasiyon daha oralarda??
cemil bey'e bir tebrik, dun aksam mesaj attim, bugun cevap geldi. sasirdim acikcasi

dostum çok tatlısın :)
bazı insanları uyarıyım diye düşündümm aman neyse boşver en güzel sadece biz olalım:)))

işte cemil bey işini böyle ciddiye alan birisi. ben burdan kaç kişiyi yönlendrdım ve kendısı de hemen o kişilere yardımcı oldu.

neredeyse beni de ikna etmek uzeresiniz! tek derdim sizlerin ameliyatlari henuz yeni, soyle uzerinden 1 yil falan gecmis arkadaslar kimler, bir de onlarin sonuclarini gormek isterdim .

dün ameliyatım bitti..şimdi taburcu oldum . selam ederim.
ps:tampondan nefret ediyorum

burda cemil beye ilk ameliyat olan ve tüm bu yönlendirmeleri yapan benim 5.ayım bitti bugün yarın yeni foto koyucam meraklısına=)hepiniz çok güsel olmuşsunz hanımlar mutlu kalın...

burdan ark teklifi gönderdigim ve kabul eden arkadaslara tesekkür ediyorum...
hepinizinde burnu gercekten muhtesem olmus...
bende burda okudugum yorumlar ve ameliyat sonrasi sonuclari gördükten sonra cemil beye ameliyat olmaya karar verdim... :81:
ama ne yazik ki yurt disinda yasadigim icin ancak yazin izmire gelip ameliyat olabilirim...
simdilik cemil beyin sitesinden mail attim, tasarim yapmasinizi rica ettim, umarim en kisa zamanda cevap alabilirim... :97:
bir de beni düsündüren ameliyat sonrasi kontroller nasil olacak..
calistigim icin her an cikip izmire gelemem, bakalim insallah cemil bey buna bir cözüm yolu getirir...
önceleri bayagi korkularim vardi ama simdi sizin sayesinizde kesinlikle ameliyat olmaya karar verdim...
umarim bende sizin gibi yeni burnusuma en kisa zamanda kavusurum...

hayrlsı olsn inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…