aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

valla kizlar aslen izmirliyim ama rotterdam da yasiyorum. emre ilhan'i dusunurken sayenizde cemil bey i de dusunmeye basladim. ne yapsam yahu? emre ilhan in yaptigi burunlar da cok guzel ama Izmir de kalacak yerim var, bildigim yer. beni goren arkadaslar lutfen arkadas olarak ekleyebilir mi? foto gordukce icim rahatlayip cemil bey'e guvenebilirim belki

ohh iiinci bişey kalmamış..çok haklısın ben de son gün artık çok sıkılmıştım..burun iice şiştiği için çok sıkıştırıyo alçı..

valla fificim ben ekleyimdicem ama resimlerim yok zaten koymuştum ama çok ilgilenmediğimiçin gitmiş resimler..zaten benimiddialı bi estetik değil yapısında düzeltme oldu..ama tabii şekli de değişti çok memnunum..cemil tugay gerçekten muhteşem bi cerrah..
ama badenin falan resimlerisürekliduruyo..inci de biraz iileşsin sana yardımcı olur..

masum35in ftoları var bakabılırsn onu ekle. aybendor. tebessüm79

ya sana bişi diyiym fifi sen cemil beyle 5 dk konuşsan unutrsn aklındaki her ismi
cemil tugay=güven=samimiyet=insan

arkadaşlar size bişi söyleyim bende emre ilhana nternet sitesnden fotomu göndermiştm saolsn bana yorum yaptı şunlat düzeltilebılır gibisnden. daha sonra arkadş ona fotosunu attı aynı yorumları onun içinde yaptı ama o arkadaşla ikimin burnu o kadar farklı ki benm mesela geniş bir burnum var onun ise daha yuksek bir burnu vardı. ama onuda aynı şekılde burun sırtı geniş demiş ikimiznde açısı 93müş. . ee böle ikimizede aynı yorum olnca biraz guven sarsıldı. ee baktım burda cemil tugay var sonrası işte böle

bana da 93 derece dendi :)

çarşamba günü ameliyata giriyorumm..az önce cemoş un yanındaydım, gel kimse yok dedi çarşambaya gün verdi:) charlize teron burnu istiyorum dedim..yaparız dedi:)

arkadşlar bugün bir mucizeyi bizzat yaşadım. doktoruma gttık. atel çıktı. bir bant kaldı. sannırım o an benm için yeniden doğmak gibi birşeydi. elimde ayna kalakaldım. ona olan gönül borcumu anlatacak kelimeler yok. bana yaşattığı mutluluk tarifsiz burnumun şu şişko hali bile çok süper. allah cemil beyin ailesine sağlıklı uzun ömür versin.

bana yaşattığı o an aklıma geldikçe gözyaşlarıma hakim olamıyorum.

bana dediki şimdi sen ve etrafındakiler hep burnuna bakar ama bu burnunun tam hali değil , dokuların kalın olduğundan diğerlerine göre dahada fazla şiştin dedi bunların hepsi daha inecek dedi. şu halde bile yandan muhteşem ama tabi önden baya bir şişko. hele burun deliklerim sanki birine kızmışımda öle sinirle nefes alıyormuşum gibi. ama biliyorum hepsi inecek

incii86 bu harika..operasyonu çok kısa bi süre önce geçirmene rağmen bu kadar mutlu olmana çokkkk sevindimmmmm..kaç günlük yavrumuz?

incii86 bu harika..operasyonu çok kısa bi süre önce geçirmene rağmen bu kadar mutlu olmana çokkkk sevindimmmmm..kaç günlük yavrumuz?

hayırlısı olsun inş

incii86 bu kadar kısa bir sürede böyle bir görünüm paha biçilemez. fotoları koymuşsun zor bir operasyon olmasına rağmen ay gibi çıkmışsın ameliyattan.harika.
ps:1 soru tamponu ertesi gün sabahtan çıkarıyormu yaaaaaaaaaaa

şekerim çok teşekkür ederim. bn 14 şubatta ameliyat oldum. ameliyatta 11e doğru grdm 1 de çıktım. ertesi gun 9dan sonra tamponlarım alındı ve hiç acımadı.
dün atel çıkarken bır tek acıdı. dikişlerımın bazıları alındı bazılarıda ctesi alıncak. onuda hiç anlamadan olay bitti

bana da 93 derece dendi :)

acikcasi ben de inanmiyorum herkesin fotosunu tek tek kendisinin degerlendirdigini. bana gelen ilk e-mailde cok genel bir e-maildi. "fotolari inceledim, size yardimci olabilir" gibisinden. ama diger taraftan da herkesin fotosunu inceleyip yorum yapsa ameliyat yapmaya vakti kalmaz. of, ne zormus bu isler.
bade'nin fotolarini cok merak ediyorum, ekledim de ama nedense goremiyorum. bade duy sesimi!!!!

hah gordum en sonunda bade'nin resimlerini. eee supermis...

inci nurnun çok gsl görünüyo şimddiden yaa..güle güle kullan..
fifi gördün mü bak badeyi de..simetrisi muhteşem dr umuzun..zerre yamukluk yok..maşallah...

inci nurnun çok gsl görünüyo şimddiden yaa..güle güle kullan..
fifi gördün mü bak badeyi de..simetrisi muhteşem dr umuzun..zerre yamukluk yok..maşallah...

evet evet gordum. cok guzel olmus. ama ameliyat oncesini de merak ettim dogrusu. nasildi acaba? bu arada cemil bey ile tanisma yolunda ilk adimi atip, e-mail attim kendisine. bakalim donecek mi? bekleyelim ve gorelim.:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…