arkadaşlar size bişi söyleyim bende emre ilhana nternet sitesnden fotomu göndermiştm saolsn bana yorum yaptı şunlat düzeltilebılır gibisnden. daha sonra arkadş ona fotosunu attı aynı yorumları onun içinde yaptı ama o arkadaşla ikimin burnu o kadar farklı ki benm mesela geniş bir burnum var onun ise daha yuksek bir burnu vardı. ama onuda aynı şekılde burun sırtı geniş demiş ikimiznde açısı 93müş. . ee böle ikimizede aynı yorum olnca biraz guven sarsıldı. ee baktım burda cemil tugay var sonrası işte böle
çarşamba günü ameliyata giriyorumm..az önce cemoş un yanındaydım, gel kimse yok dedi çarşambaya gün verdi:) charlize teron burnu istiyorum dedim..yaparız dedi:)
hayırlısı olsun inş
incii86 bu harika..operasyonu çok kısa bi süre önce geçirmene rağmen bu kadar mutlu olmana çokkkk sevindimmmmm..kaç günlük yavrumuz?
bana da 93 derece dendi :)
acikcasi ben de inanmiyorum herkesin fotosunu tek tek kendisinin degerlendirdigini. bana gelen ilk e-mailde cok genel bir e-maildi. "fotolari inceledim, size yardimci olabilir" gibisinden. ama diger taraftan da herkesin fotosunu inceleyip yorum yapsa ameliyat yapmaya vakti kalmaz. of, ne zormus bu isler.
bade'nin fotolarini cok merak ediyorum, ekledim de ama nedense goremiyorum. bade duy sesimi!!!!
inci nurnun çok gsl görünüyo şimddiden yaa..güle güle kullan..
fifi gördün mü bak badeyi de..simetrisi muhteşem dr umuzun..zerre yamukluk yok..maşallah...
bende 3 martta ameliyat olacağım ama çok korkuyorumya pişman olursam ya kötü olursa ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?