aybendor Burun Estetiği Ameliyatı

cemil beyden sonra reyhana gidip pasta yediniz mi bensiz bensiz

kizlarrrrr size sorularim varrrrP
cemil bey ameliyatin hemen ertesi gunumu cikariyor tamponlari?
bide atel falan kacinci gunde cikiyor?
bide ameliyat kent hastanesinde oluyor ya kontrollere nereye gidiyoruz
ya bende sanirim cemil bey diyicemmmmmm
ama cok heyecan basti ve sabirsizlik
sizi gorunce cok ozeniyorummmm

cekhu nasılsın??günler gsl geçio sanırım:))
ben adet beklediğim için ameliyat haftaya olcak inş..ama kızkardeşim abla bari senden önce beni alsın dedi...pazartesi beraber gidiyoruz cemil beye ...kime niyet kime kısmet:)))

bu arada tasarımı koydum profilime..fikirlere açığım...

tamponlar ameliyatın ertesi gün çıkarılıyor hastanede...sonra taburcu oluyosun zaten...
atel ameliyatdan bir hafta sonra çıkarılıyor..onun yerine bir bant takılıyor...oda 5 gün kalıyor..
ameliyat kent hastanesinde kontroller muayenehanede yapılıyor...oda alsancakta reyhan pastanesinin orda...

Son düzenleme:

gayet güzel geçiyor canım :)))) dün görücüye çıktım :)))) arkadaşlarımla buluştum yani :))) hepsi çok beğendi :) bügünde bütün aile toplandık :) onlar da çok beğendi ) zaten icine sinmişti şimdi daha da sindi :) bi annem alışamadı :) ama o da beğeniyor zaten olumlu seyler duydukca daha da güzel oluyor tabii :)
ooooo sizde cifte ameliyat var ha :) hadi hayırlısı :) gecmis olsun şimdiden hem sana hem kardeşine :)

kızlar bende fikir olsun diye bir resim koydum biraz kestim ama artık olsun fikir olur en azından eskiyle yeni

kızlar bende fikir olsun diye bir resim koydum biraz kestim ama artık olsun fikir olur en azından eskiyle yeni

canım cuma gunü de çok beğenmiştim zaten :))) harika bir burnun oldu :) eski halini ilk defa görüyorum tabiiki.ya yüzüne bu kadar mi yakışır ya..estetik gibi durmuyor hiç çok doğal :))) yani estetik ama degil :)))) anladın sen onu di mi :))))))))))

anladım cekhumm çok saol:))seninkide müthiş oldu:))artık yeni kişilerin güzel burun resimlerini görürüz inş:))incii tebessüm

canimm cokkk sagol cevaplar icin:)))
tmponlarin hemen ertesi gun cikmasi cok iyiymis
bir aksilik cikmaz ise bende nisan ayinda olucam!
simdiden randevu alsammi acaba:)
cok heyecanliyim cokkkk
bu arada mopercim burnun cok guzel olmus
gule gule kullannn vee darisi basima insallahh

cekhucum sakin resimlerini kaldirma emiiii
ben onlari gunde bir kac kere ziyaret ediyorum
cokk cici olmussunnn cokk sende...

cekhucum sakin resimlerini kaldirma emiiii
ben onlari gunde bir kac kere ziyaret ediyorum
cokk cici olmussunnn cokk sende...

:)))) merak etme canım kaldırmaya niyetim yok :) yenilerini eklemeyi düşünüyorum en kısa zamanda hatta )))
bende gidip gelip bade nin resimlerine bakardım :) yandan ve onden görüntüsünü telefonuma yüklemiştim hatta o derece :)))

canım ben bir de Ebru Durmuş ile görüş derim bende yaptrmak istiyorum senınkınde daha kemerlı benım burnum. görüşmede ücretsiz istersen bi görüş derim. :)

canım ben bir de Ebru Durmuş ile görüş derim bende yaptrmak istiyorum senınkınde daha kemerlı benım burnum. görüşmede ücretsiz istersen bi görüş derim. :)

fikirlerim nelermiş ve nasıl değişmiş. ilgin için saol ama bn 28 ocakta ameliyat olucam inş:)

kızlar ya bu ara kafamda sürekli 'ya burnum duserse' diye düşünüyorum daha iki güne kadar güdüsünde yoktu ve çok rahattim..yüzümü yikarken,makyaj yaparken falan..ama şimdi o kadar çok korkuyorum ki bu mümkün mu ya?ne yaparsam düşer?nelere dikkat etmeliyim?bilen var mi?of cemil bey bana rahat olabilirsin dedi ve düşme konusu da hiç bir sey söylemedi bile..bana burnuna dokunabilirsin,yüzünü yikayabilirsin dedi..ama korkuyorum ya beni rahatladın lütfen

cekhu bendede var aynı korku..ya düşerse diyorum...annemde kızıyor niye olumsuz düşünüyorsun olumlu ol biraz diye...ama alışkın değilim herhalde bişey olur diye korkuyorum...cemil beye defalarca sordum düşermi böyle kalırmı diye düşmez daha da güzelleşicek dedi ama işte elimde değil...neyse biz olumlu düşünelim

sen sordun mu düşer mi diye?ben unuttum sormadım,hatta bu haftaici özellikle randevu alıp gitmeyi düşündüm bunun için..
bana da hiç bahsetmedi düşebilir bak şunlara şunlara dikkat et falan demedi..hiç bahsi geçmedi yani..oyle bir endişesi olsaydı söylerdi herhalde dikkat edin derdi en azından?
burada okuduğuma gore,1 senesi dolan kisiler hala dokunmuyormuş,yan yatmiyormus falan..bunları okuyunca tedirgin oldum..ben bazen yan da yatıyorum,dokunuyorumda,siliyorum da,egiliyorumda..
hatta cemil bey e gece uyurken elim çarptı bir mac kez dediğimde bile sorun degil takma böyle seyleri kafana dedi..
of ne bileyim ya girdi aklıma bir kere iste

kızlar boşuna kuruntu yapıyorsunuz ama normal bi süreç içindesiniz..başarılı operasyonlar geçirdiğiniz için işin sevinciyle beraber eyvah ya burnuma bişey olursa korkusu gayet normal:))şurası yamuk,burası şiş,görüntüsü bozuk vs. endişeleriniz olmadığından size de bu korku kalıo geriye bi tek..aman kızlar sorununuz bu olsun:))
ne de olsa büyük bi operasyon bu yaa..öncesinde ne korkular ne vesveseler ne heyecanlar geçiriyoruz..ben şahsen böyle günler geçiriyorum şuanda..bu bi travma tabii bi şekilde çıkacak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…