cemıl bey e oldum canım :)
yanı şöyle soylıyım, benım nefes problemım de vardı ben bıraz daha bunu bahane ettım..ama bu amelıyat ıcın zaten paramı hazırlamıstım,26 yasındayım cok fazla herseyımı aıleme sorarak yapmam..bunda da oyle oldu..kımseye danısmadım acıkcası..ben bu amelıyatı olmak ıstıyorum dedım aıleme ve param hazır olucam dedım..ızın almadım yanı..
cevremde bu amelıyatı olmayı ne kadar cok ıstedıgımı bılıyordu zaten bu yuzden de kımse yadırgamadı..ha tabıı aıle buyuklerım ozellıkle laf soyledı ama onları dınlemedım..
amelıyat sonrası da bır kere bıle naz yapmadım ah uh demedım :) bugun babam soyledı onu da..amelıyattan sonra hıc sesın cıkmadı dedı..eee dedım sıze laf verırmıyım hıc :) kendın ettın kendın buldun demelerıne fırsat vermedım yanı :) doktorum da sagolsun yuzumu kara cıkarmadı yanı..cok kalkık olmus ya da sıman degısmıs dıyenler oldu ama takmıyorum :) umursamıyorum :)
cevremın ne dedıgı umrumda degıl yanı..benım ne ıstedıgım onemlı..benım ıcın..bu yuzden de hıc problem yasamadım...
bu tabııkıde sana ve aılene baglı ıste..ve bunu ne kadar ıstedıgınle alakalı..
evet canım tanıstık bugun :) amelıyat gununu almıs :) hayırlısı olsun :)))))))
cemil beyden sonra reyhana gidip pasta yediniz mi bensiz bensiz
kizlarrrrr size sorularim varrrrP
cemil bey ameliyatin hemen ertesi gunumu cikariyor tamponlari?
bide atel falan kacinci gunde cikiyor?
bide ameliyat kent hastanesinde oluyor ya kontrollere nereye gidiyoruz
ya bende sanirim cemil bey diyicemmmmmm
ama cok heyecan basti ve sabirsizlik
sizi gorunce cok ozeniyorummmm
cekhu nasılsın??günler gsl geçio sanırım:))
ben adet beklediğim için ameliyat haftaya olcak inş..ama kızkardeşim abla bari senden önce beni alsın dedi...pazartesi beraber gidiyoruz cemil beye ...kime niyet kime kısmet:)))
bu arada tasarımı koydum profilime..fikirlere açığım...
kızlar bende fikir olsun diye bir resim koydum biraz kestim ama artık olsun fikir olur en azından eskiyle yeni
canım cuma gunü de çok beğenmiştim zaten :))) harika bir burnun oldu :) eski halini ilk defa görüyorum tabiiki.ya yüzüne bu kadar mi yakışır ya..estetik gibi durmuyor hiç çok doğal :))) yani estetik ama degil :)))) anladın sen onu di mi :))))))))))
tamponlar ameliyatın ertesi gün çıkarılıyor hastanede...sonra taburcu oluyosun zaten...
atel ameliyatdan bir hafta sonra çıkarılıyor..onun yerine bir bant takılıyor...oda 5 gün kalıyor..
ameliyat kent hastanesinde kontroller muayenehanede yapılıyor...oda alsancakta reyhan pastanesinin orda...
cekhucum sakin resimlerini kaldirma emiiii
ben onlari gunde bir kac kere ziyaret ediyorum
cokk cici olmussunnn cokk sende...
arkadaşlar aslında tasarım ve cemil bey içime acayip sindi. çok sevdim cemil beyi. fikirlerimiz de uyuştu. ama işte acaba başka doktorla görüşsem mi diyorum. biliyorsunuz öngörüşme içinde para alıyorlar. gereksiz yere en az 100 lira vermek istemiyorum.
ben birde parasz diye fahri molaya gttım. hayatımda bu kadar patavatsız doktor görmedim.senin burnundan çok güzel bi burun olmaz olsada domuz burnu gibi olur boşver sen yaptırma dedi. öle olunca acaba cemil bey çok mu abarttı dedim. yanı aklımda bu yuzden bi 3. doktor meselesi var. ama birde para meselesi varşimdi bı başka doktor olarak kime gidebilirim diyorum. bi diyorum ne gerek var. altın kızlar sizce ne yapmalıyım.
tonton cemil beyin bir cümlesi beni çok etkiledi '' ben insan hayatının öneminin farkındayım''
ve sitesinde de aristo'nun bir sözü var '' güzellik herhangi bir referans mektubundan daha etkilidir''
yeni foto ekledim=)
bu forumda cemil beye ilk ameliyat olan kişiyim aynı operasyonları geçirdim sonuç muhteşem.......
canım ben bir de Ebru Durmuş ile görüş derim bende yaptrmak istiyorum senınkınde daha kemerlı benım burnum. görüşmede ücretsiz istersen bi görüş derim. :)
anladım cekhumm çok saol:))seninkide müthiş oldu:))artık yeni kişilerin güzel burun resimlerini görürüz inş:))incii tebessüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?