cekhu güle güle kullan cnm..ne mutlu atlattınız darısı başımıza..
ben 2 yıl önce kent hastanesinde cemil beyle görüşmüştüm kısmet bugüneymiş..
bi de fotolarınızı görebilsem kesin kararımı vericem:))belki de ufuk beyle hiç görüşme yapmam..çünkü fazla fikir aldıkça hepsinden ayrı bi ses çıkıo ve kafam daha çok karışıo..keşke ben de tasarımlarımı size görterebilsem fikir verirdiniz..biraz daha şöle olsun böle olsun die...
cekhu onay vermeniz gerekiyo sanırım...sizi görmek için sabırsızlanıorum..:))badeyi de çok merak ediorum..
cekhu ne zaman ameliyat oldun yaa hic haberim yok
gecmis oldun canim ben de bakayim burnusuna :79:
cekhu cemil beyi bugün ayakta alkışlamaktan bi haller oldum wallahi..:))badeden sonra seninkini de binlerce defa tebrik ediyorum..gerçekten çok ii iş çıkarmış..darısı başıma inş...
arkadaşlar ben sitenize yeni üye oldum burun estetiği ameliyatı olmak istiyorum ama çok kararsızım nolur bana yardım edin pişman olmaktan korkuyorum
bebişim en doğru yerdesin :) tabıkı cemil tugay, tabıkı ct farkı, bir sürü hokka burun cemil tugayı işaret ediyor:)
paki sen yaptırdın mı?yani eğer yaptırdıysan pişman oldun mu ?bu arada cvp yazdığın için çok saol ben okadar kararsızım ki birilerinin yardımına çok ihtiyacım var
peki ameliyatını kime oldun cnmbesi_su neyden pişman olacağını anlamadım ben?eğer burnundan memnun degilsen,beğenmiyorsan ve bu sende takıntı halini aldıysa(bendemi gibi) neden pişman olasın ki?
çevremde bana bu ameliyat için; hiç gerek yok,sacmaliyorsun,senin burnun çok karakteristik(bu da en büyük yalan:)),burcu esmersoy a benziyorsun yaptırma....diyen o kadar çok insan vardı ki..ama insanlara takıntıyı anlatmak imkansız bir sey..fotograf cektirmekten nefret ediyordum ben..çektirdiğim zaman da ilk baktığım sey burnumdu..profilden duramiyordum..beğenmiyordum iste kendimi :))) ama şimdi :))))))) ya bak suan yüzümde bantlar olmasına rağmen,goz altlarım sarı olmasına rağmen ben alsancak ta geziniyorum!beni hiç bir kuvvet aslında bu tiple hele hele alsancak a çıkaramaz:) ama ben burnumu görsünler diye bu tipte bile olsa sokaktayim:))) suan ki haliyle bile gurur duyuyorum :))) pişman olmak söyle dursun :))))) niye pişman olayım ki zaten?memnun olmadığım sey ortadan kalktı :))) şimdi eski burnuma baktığımda,daha 2 hafta oldu ameliyatım,ay diyorum ben böyle nasıl gezdim!:)))
besi_su neyden pişman olacağını anlamadım ben?eğer burnundan memnun degilsen,beğenmiyorsan ve bu sende takıntı halini aldıysa(bendemi gibi) neden pişman olasın ki?
çevremde bana bu ameliyat için; hiç gerek yok,sacmaliyorsun,senin burnun çok karakteristik(bu da en büyük yalan:)),burcu esmersoy a benziyorsun yaptırma....diyen o kadar çok insan vardı ki..ama insanlara takıntıyı anlatmak imkansız bir sey..fotograf cektirmekten nefret ediyordum ben..çektirdiğim zaman da ilk baktığım sey burnumdu..profilden duramiyordum..beğenmiyordum iste kendimi :))) ama şimdi :))))))) ya bak suan yüzümde bantlar olmasına rağmen,goz altlarım sarı olmasına rağmen ben alsancak ta geziniyorum!beni hiç bir kuvvet aslında bu tiple hele hele alsancak a çıkaramaz:) ama ben burnumu görsünler diye bu tipte bile olsa sokaktayim:))) suan ki haliyle bile gurur duyuyorum :))) pişman olmak söyle dursun :))))) niye pişman olayım ki zaten?memnun olmadığım sey ortadan kalktı :))) şimdi eski burnuma baktığımda,daha 2 hafta oldu ameliyatım,ay diyorum ben böyle nasıl gezdim!:)))
peki ameliyatını kime oldun cnm
peki ameliyat olduktan sonra ailenin arkadaşlarının tepkisi tam olarak ne oldu yadırgadılar ya da kınadılar mı ben bu tarz bi tepki almaktan da korkuyorum
of ya kızlar dersim vardı gelipte göremedim sizi. ama komşu kızıyla tanışmışsınız.
peki ameliyat olduktan sonra ailenin arkadaşlarının tepkisi tam olarak ne oldu yadırgadılar ya da kınadılar mı ben bu tarz bi tepki almaktan da korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?