Ayaklarımın altı yanıyor

Benimde yanıyor hatta şuan yanıyor .stres yaptığım da yada genellikle yazın yanar kisin olmaz.ama bizde genetik Babanın da yanıyormuş.çok sık olmaz senede 1 veya 2 sebebini bilmiyorum baktım şeker vitamin eksikliği kansızlık diyor ama ....

Agız kuruluğu, çok susamak, çabuk acıkma, sık sık tuvalete çıkma, ayaklarda ateş, sinirlilik, uyuma isteği, bazen de kaşıntı, ellerde ayaklarda agrı, uyuşma vs yapabilir

İniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim var

Benim 7 24 yaniyor ayaklarimin alti karuncalaniyor ayni zamanda.Masaj iyi geliyor vazelin sürüp nemlendiriyorum birde voltaren pomat gibi kremler naneli oldugu icin serinletici etkisi oluyor

Aç gideceksiniz hiçbir yiyip içmeyin önce aç bakarlar gerekli görürlerse tokluk şekerinede bakarlar.
İnşaallah sabah bi aksilik çıkmazsa gideyim direk, aslında bazı eczanelerde de ölçüyordu diye biliyorum

İniaallah vitamin eksikliğidir sebebi, çünkü vitamin eksiklğim var
olabilir ciddi değildir belki ben hatırlıyorum ilkokulda felan da yanardı duvara dayardim hatta kansızlık felan vardı belki ondandı .çok ciddiye almadım.başkada bi hastalıgım çıkmadı.sürekli olsa belki doktora gider sorardım.sürekliyse doktora gıdın

Bu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorum

İnşaallah sabah bi aksilik çıkmazsa gideyim direk, aslında bazı eczanelerde de ölçüyordu diye biliyorum
Önce doktorda ölçtürün damardan alınıp bakılıyor sonuçta orada aile hekiminede gidebilirsiniz

Bu ara sürekli sanki, ondan bundan bana hiç sıra gelmediki, kardeşimn ayağı kırık platin takıldı yürüyemiyor ona bakmaktan kendime bakamıyorum
stresten olabilir o zaman yada çok ayakta kalmaktan..ben bugun çok ataktaydım yoruldum ondan diye düşunuyorum

Canım aynısı Bende de oluyor hatta cevremde de çok duydum bu dönemsel bişey mi acaba diye merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…