Ayaklarımın altı yanıyor

Korkmayın, tehlikeli boyuta gelse başka belirtileride olurdu.. test yaptırın içiniz rahat etsin. Uzman doktora gidemezseniz ilk etapta aile hekimleri de yapıyor testleri sabah aç gidin kan vermeye
Cok teşekkür ederim ilk işim hastaneye gitmek zaten, açıkçası birazda korkuyorum inşaallah bişey cıkmaz

Ay Duan banyodan geldim ayaklarını yıkadım gelmeden kurudu of valla hiç değil
Benimde aynen böyleydi, ayaklarımı buzlukta soğuttuğum ıslak havluya sarıp uyumaya çalışırdım, hala yaz kış ayaklarımı örtemem hep dışarda uyurum. Sizde üşütmeyecek şekilde soğuk su dolu kovada ayaklarınızı dinlendirseniZ.

Size ne dediler peki resmen aynı şeyleri yasıyoruz
Hersey normal dediler .kan değerleri ,şeker vs hersey normal .özellikle huzuruz bacak için düşü eline alıp soğuk su ile bacaklarıma su tutmayı önerdiler ki iyi geliyor ,masaj etkisi yaratıyor ,sakinleşiyor bacaklarım .

Gectimisi sizinki. Aynı şeyler bende de var

Soguksu kan dolaşımını hızlandırıyor çok fayda ediyor bazense kasılıyor bacaklarım

Ya bu kasinti bende de oluyor ama oyle cok siddetli degil. Mesela gunduz vakti hic farkina varmiyorum ama gece topuklarimin altina vuruyor kasinti. Ama Allah'a sukur uykuma engel degil. Annemde de var ayni kasinti. Ikimizde diyabet icin test yaptirmadik. Her zamanda degil ara ara oluyor. Diyabet olsa belirtileri nelerdir acaba? Hep erteledim durdum yarin doktordan randevu alsam iyi olacak.

Agız kuruluğu, halsizlik felan ama bütün hastalıklarda hemen hemen belirtiler aynı sürekli seker ihtiyacı küçük aletleri var aslında evde kendinizde bakabilirsiniz olmazsa bi tane şeker aleti alcaö

benim annemle teyzemde var ikisi de hatta uyuyamaz bu sebepten bazı geceler.teyzem gitmedi doktora ama anneme doktor romatizmal demişti.ikisinde de şeker yok , yaşları gereği gerekli tahliller yapılıyor ordan eminler olmadığına.

Agız kuruluğu, halsizlik felan ama bütün hastalıklarda hemen hemen belirtiler aynı sürekli seker ihtiyacı küçük aletleri var aslında evde kendinizde bakabilirsiniz olmazsa bi tane şeker aleti alcaö

Internette okudum biraz ama sanki pek uymuyor gibi. Yine de belli olmaz. En iyisi test yaptirmak.

Internette okudum biraz ama sanki pek uymuyor gibi. Yine de belli olmaz. En iyisi test yaptirmak.
Ben saglık okuyorum, şekerin en büyük belirtilerinden birisi sürekli olarak ağız kuruluğu, çok su içme , şekerli bir şeyler canı çekme gibi belirtileri var, iki türlü diyabet var birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…