Normalde şekerim yok ama baktırcam, inanın ayaklarımın içi alev alıyor resmenDiyabet gibi bir rahatsızlığınız olabilir sekerinize baktırın muhakkak
Az önce anneme gösterdim ,ayaklarımın altı ateş gibi yanıyor delirtecek beni dedim .sizi çok iyi anlıyorumİyi geceler herkese.. Bi kaç gündür ayaklarının altında yanma var ve bu durum beni çok etkilemeye basladı. Ayaklarımın tabanı resmen yanıyor uyku uyuyamıyorum bu sebepten dolayı. Hastaneye gitcem ama kardeşim ameliyat oldu ona bakıyorum evden cıkamıyorum, Annemgil gelsin ilk işim hastaneye gitmek, bu durumda olan var mı acaba neden olabilir ?
Korktum yaAynen katılıyorum, benimde yanıyordu testlerde diyabet ve insülin direnci çıktı
B 12 felan düşük bende acaba ondan olabilir mi daha yeni yeni oluştu, hastaneye gidemiyordu. Kardeşimin ayaklarına platin takıldı ona bakıyorum ama deliriyorum ayaklarının altına buz koyuyorum soğuk yer arıyorum resmenAz önce anneme gösterdim ,ayaklarımın altı ateş gibi yanıyor delirtecek beni dedim .sizi çok iyi anlıyorum
Şekerden vs olabilir diyorlar ama şekerimi kontrol ediyorum hersey normal ,kan değerlerim de normal .konuyu sıkı takipteyim
Neden dolayı oluyor acaba sizdeBen de susn yanmadan dolayı uyuyamıyorum. Hamilelikte karşılaştığım bir durum bu. Magnezyum kullanıyorum baya azalmıltı suan tekrar başladı
Banyoya gidip soğuk su tutuyorum,geri gelip oturana kadar kuruyor .benim vitamin eksikliğim falan da yok .havalara yormak istiyorum ama çekişecek dert değil ,çok sinir bozuyorB 12 felan düşük bende acaba ondan olabilir mi daha yeni yeni oluştu, hastaneye gidemiyordu. Kardeşimin ayaklarına platin takıldı ona bakıyorum ama deliriyorum ayaklarının altına buz koyuyorum soğuk yer arıyorum resmen
Korkmayın, tehlikeli boyuta gelse başka belirtileride olurdu.. test yaptırın içiniz rahat etsin. Uzman doktora gidemezseniz ilk etapta aile hekimleri de yapıyor testleri sabah aç gidin kan vermeyeKorktum ya
Ay Duan banyodan geldim ayaklarını yıkadım gelmeden kurudu of valla hiç değilBanyoya gidip soğuk su tutuyorum,geri gelip oturana kadar kuruyor .benim vitamin eksikliğim falan da yok .havalara yormak istiyorum ama çekişecek dert değil ,çok sinir bozuyor
Cok teşekkür ederim normalde şekerine çok baktıran biriyim, şekerim yoktu off valla seker en korktugum seyKuvvetle muhtemel şekerden dolayı böyle bir sorun yaşıyorsunuz. Tabiki en iyisi doktora gitmek. Geçmiş olsun
Nörolojik olarak nasıl bi sıkıntı olabilir acabaTokluk şekeri baktırın ,çıkmazsa nöroloji sıkıntı dan olabilir
Bende ek olarak bazen huzursuz bacak tutuyor,sanırım benimkini o etkiliyor ama ona da bir çare yok.duslukla su tutuyorum yakında banyoda yaşayacağımAy Duan banyodan geldim ayaklarını yıkadım gelmeden kurudu of valla hiç değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?