• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımdan Nefret Ediyorum

dikkati ayaklarına değil ayak tırnaklarına çekebilirisn mesela. güzel bir pedikür ve çok şık oje kullarak dikkatini tırnaklarına çekebilirsin. benim gözüm önce tırnaklara takılır. lekeler kapalı ayakkabı giymekten olmuş sanırım. eczeden bununla ilgili ürün alabilirsin. birde ayakkabı modeli önemli. açık ama kusurlarını kapatacak ayağını uzun gösterecek model seçersen sorunun çözülebilir. burnu sivri model ayağı daha uzun gösterir.

aksine benim ellerim küçük güzel tırnak uzatamıyorum imreniyorum güzel ojeli hanımların ellerine napim yapısı ufak ama tersine ayaklarımda güzel hele oje sürünce dahada güzel gözükür yani arkadaslarım çok begenir napalım her güzelin bi kusuru olurmuş derler ya a.s.

ayaklarını sev onlara bakım yap bol bol sıcak suda bekletip topk taşıyla heryerini ov sonra güzel kremler ojeler sür eminim rahatlıycaksın terlik izi bendede oluyor ama hiç takmıyorum kimsede dikkat etmiyor emin ol

Çok büyük ve kabalar.
Parmaklarım kalın ve kaba görünüyor.
Bir de iki baş parmağımda lekeler var fotografını çekip buraya koyucam.
Lekeler geçmiyor sanırım,terlik izi olsa gerek.
Ne yapmam lazım daha zarif,bakımlı ve lekesiz kibar ayaklar için?

ben başlığı görünce atladım konuya başlık çok kötü olmuş ya canım neden seni ayakta tutan kimseye muhtaç bırakmayan ayaklarından nefret ediyorsun ki ya sakat olsaydın ALLAH korusun ozamanda keşke kötü görümde olsalardıda yürüyabilseydim diyecektin
ayak bakımını yaparsın sorunu halledersin diye düşünüyorum yoksa kaba diye şikayet etme bence beterin beteri var tatlım şükret
bu yazdıklarım için de bana kızma emi :1hug:

kesh12 mrb konu yanlış analşıldı galiba başına gelmeyenin hoşuna gelirmiş banim ayaklarımda kaba görünüyorlar yazın çorapla gezmekte çok sıkıldım bibe kese yap demiyorlarmı::mymeka:kirden deiğl kabalıktan bahsediyorsun ama hala kese diyolar kabalar kardeşim zımparamı yaptıralım deeermişimdelikafadulden

ne diyebilirler pardon ama ne saçma bi yorum yapmışsınız burda herkes kendince yardım etmeye çalışmış. pedikür yaptır kese yap masaj yap sıcak su banyosu nemlendirici krem bunların dışında bişey yapılabilir mi ??? hee eğer yapılır diyen varsa onun yeri burası değil gidicek bi estetisyene incelticek ayaklarını. ayrıca bu cevabım konuyu açana değil yorumu yapanın sahibine yanlış anlaşılmasın.

ay ayagım zaten uzun daha nasıl uzun göstericem :D
dogru bakımdan sonra görünümünün degişeceini biliorum

bence insna ayaklarından nefret etmemeli..arkadaşlar güzel önerilerde bulunmuşlar..bunları uygulayınız ve ayaklarınızla barışık olunuz((:

benimde ayaklarım ince uzun ayrıca ayak tırnaklarım cok kalın ve rengi sarımtırak yaa ojesiz dolasamıyorum o yüzden iki baş parmagımdaki tırnaklarım neden bu kdr kalın anlamıyorummm :kızgın:

kızlar benim ayaklarım 36 numara ve kalın geliyor bana (hobit ayağı gibin aynı). tırnaklarım da küçücük. ne kadar bakım yapsam da şekli gözüme güzel gelmiyor. keşke biraz daha uzun olsalarmış..

ya ne olur oyle demeyın:(..
rabbım herkesı ozene bozene yaratmısdır..
ya ayagınız olmasa ıdı hakınıze sukredın ne olur..:(..

ya ne olur oyle demeyın:(..
rabbım herkesı ozene bozene yaratmısdır..
ya ayagınız olmasa ıdı hakınıze sukredın ne olur..:(..

tabi canım haklısın buna da şükretmek gerek ama insan yine de ince uzun güzel ayakları olsun istiyor.

kızlar bişey sorucam benm ayak parmaklarm üstü su topladı botlarımdan oldu sanırsam iki ayağımdada var ve cok kötü duruyor. Ne yapmam gerek bilen varsa yardımcı olabilirmi bana ?

ayagının su toplaması oradaki acıyı agrıyı dindirmek için vüzudun yaptıgı bişeydi sanırım
kendi kendine bikaç gün sonra inicek üstüne yara bandı yapıstırırsan dahaaz acır gecmiş olsun

ayagının su toplaması oradaki acıyı agrıyı dindirmek için vüzudun yaptıgı bişeydi sanırım
kendi kendine bikaç gün sonra inicek üstüne yara bandı yapıstırırsan dahaaz acır gecmiş olsun

teşkkr ederim ama o su toplaması nasıra dnüştü ):

Çok büyük ve kabalar.
Parmaklarım kalın ve kaba görünüyor.
Bir de iki baş parmağımda lekeler var fotografını çekip buraya koyucam.
Lekeler geçmiyor sanırım,terlik izi olsa gerek.
Ne yapmam lazım daha zarif,bakımlı ve lekesiz kibar ayaklar için?

Selam canım şu ayak parmağı üstündeki lekelere çözüm buldun mu?Veyahut bulan var mı?Bende de aynı dert var ne yapacağımı bilmiyorum.

benımde ayaklarım 40 numara ve kemıklı ama dert etmıyorum
herseye ıyı tarafından bakmak lazım ayaklarım varya buna cok sukur
kese yapıp hafıf bı parlak oje surdummuydu tamamdır

bence kotu gorunen ayaklarin tek cozumu usenmeyerek sik bakim yapmaktan geciyor. Duzenli pedikur yaptirmak, saglikli ayakkabilar giymek, duzenli krem kullanmak ve oje surmek. Ve hepsinden onemlisi kendi vucudumuzu sevmek yerimseniben

Back