• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımdan Nefret Ediyorum

kızlar bnm ayak parmaklarım çok kısa:((( ördek gibi.37 numara giyiyorm ama parmaklarm minick.çorapsız dolaşamıyorm yardım edin bişey söyleyn:(((((((((

Parafinli ayak bakımı yaptır canım,Pedikürür yaptır.
Akşamlarıda ayak kremi kullan vazelinle beraber
çorap giy yat.
haftada 3 defada kese yap ayaklarına ölü hücreleri arındır.
1 ayda farkı sende görürsün.

en güzeli düzenlı pedikür yaptırman olacak
ikinciside ayaklarımdan nefret ediyorum dememelısın
çünkü hiç yürüyemeyen ve ayaklarına sahip olamayan insanlar var
bu sevmemek nefret derecesinde olmamalı:olmaz:

ufff hakikaten buna mı takıldın, benim de sağ bacağımda düşmemden ötürü yumurta gibi bir şişlik var tam 10 yıldır hiç de nefret etmiyorum..
beğenmemek ayrı konu ama nefret boyutuna varıyorsa sorun senin psikolojinde en kısa zamanda kendini olduğun gibi kabul edebilmeyi öğrenmelisin, bak arkadaşlar ne demiş ayakların olduğu ve yürüdüğün için şükret önce..

ya ayak deyince en kötülerin bende olduugunn sanıyodum..ben ayaklarımı kötü hissettiğim zaman hiç açık ayakkabı giymeme evde bile çorab giyerim.bu sefer ayagım tekrar eski haline kavuşur.. bide vücudun tüm yükünü taşıdıklarını düşününce bide topuklu rahatsız ayakkabılarla onları rahatsız edince ayaklarıma çok haksızlık yaptıgımı düşünüyorum...

konuyu nerelere çektiniz ya.
her seferinde ayağı olmayanları düşünüyomusun diye konuşup durmayın,öyle yorumlar yazacaksanız hiç yazmayın.
benim ayaklarım var ve kötüler...
ayakları olmayanlarada nisbet yapacak değilim,şükrediyorum ayaklarım var diye ama sadece yardım istiyorum duygu sömürüsün yapılsın istemiyorum!!!!
sadece ayaklarımın hoş gözükmesi için bir iki tüyo istiyorum sizin konuştuklarınıza bakın.........
çevermdeki arkadaşlarımın ayakları ellerinden bile güzelken ben bu ayaklarla erkek arkadaşlarımın yanında dolaştığımda ayaklara bak diyorlar...
siz benim yerimde olsaydınız nefret etmezmiydiniz ayaklarınızdan?
etmezdim demeyin,gerçekten bu durum içinde olsaydınız ederdiniz.
sosyal çevrem için ayaklarımda büyük önem taşıyor,ne alaka demeyin,alakası bana kalsın..
sizden öneriler bekliyorum

kesh12 mrb konu yanlış analşıldı galiba başına gelmeyenin hoşuna gelirmiş banim ayaklarımda kaba görünüyorlar yazın çorapla gezmekte çok sıkıldım bibe kese yap demiyorlarmı::mymeka:kirden deiğl kabalıktan bahsediyorsun ama hala kese diyolar kabalar kardeşim zımparamı yaptıralım deeermişimdelikafadulden

Canım keseyi kir meselesini düşündükleri için demiyorlar. Ölü deri atılsın, yeni, taze deri daha hoş görünecektir diye tavsiyede bulunuyorlar. Ayrıca kabadan ne kastediyorsun, büyüklüğü ise tabiki ayakların küçülmez. Fakat lekeler, nasır tarzı bişiler varsa tavsiye verir insanlar.

Canım keseyi kir meselesini düşündükleri için demiyorlar. Ölü deri atılsın, yeni, taze deri daha hoş görünecektir diye tavsiyede bulunuyorlar. Ayrıca kabadan ne kastediyorsun, büyüklüğü ise tabiki ayakların küçülmez. Fakat lekeler, nasır tarzı bişiler varsa tavsiye verir insanlar.

yaa kabalıktan kasıt tabiki büyük görünmeleri çok şükür ayağımız var ama inanki insanı üzen bi durum yazın o zarif terlikleri sandaletleri görüpte giymeye cesaret edememek üzüyo insanı kesh12nin aanlatmaya çalıştığı bu bence

ilk sayfada yazmış b,r arkadaş o zaman gayet güzel gidiyor tırnaklarına pedikür yaptırıyor, parafinli ayak banyosu ile bebek cildine kavuşuyor, her akşam vazelin sürüp çorapla yatıyor gayette güzel oluyor, bende onun ayaklarımdan nefret ediyorum moduna gelmesini çok garipseyenlerdenim, bakımlı olan herşey güzeldir, numarası büyükse derisi kalınsa vb. yapacak birşey yok evmek zorunda yada dekolte ayakkabıdan vazgeçer genom yapısını değiştirecek öneriler verebilecek halimiz yok ki....
bence bu kadar takılma eminim o kadar da kötü değildir.

arkadaşlar ben tabi ki şükrediyorum ama ne bilim ya görseniz dalga geçersiniz heralde:( pedikür yaptır demişsiniz inanın kuaföre gidip ayağımı uzatmaya utanıyorum çünkü benim sorunum sizinki gibi büyük küçük kaba... olması deil ki:(

benim ayaklarımda çirkin.. 40 numara ayakkabı bulmakta zorlanıyorum bulsamda istediğim model olmuyor ayağıma mafoldumben

ayy ne abartmışsınız yaa kızın ayak baş parmaklarında lekeler varmış ne taviye edersiniz dioo
millet şükürden bahsediyo sevmeyebilir ayaklarını çirkin görünüyorsa ayak onun ayağı

Nefret edecek ayaklarınız var diye şükretmelisiniz.Ya ayaklarınız olmasaydı !

ya şimdi ona bakarsak
saç önerileri de almayalım,saçımız var diye kemoterapi görmüyoruz diye şükredelim.
cilt bakımı önerileri almayalım
veya bir derdimizi yazmayalım,hep daha kötüsünü düşünerek şükredelim
evet şükredelim her zaman kesinlikle katılıyorum ama burası da bir paylaşım sitesi değil mi?
birbirimizden öneriler,fikirler almamız için açılmış bir site netice itibariyle.

ayak konusuna gelince arkadaşım,benim de ayaklarım pek güzel sayılmaz 39 numara,taraklı:1ninca: yapısını değiştiremesek te bakım her zaman daha güzel gösterir herşeyi:1hug:

ona bakarsak olumsuzları ve çaresizleri düşünüyor olsaydın sen şuanda internette vakit geçiriyor olmazdın
onca bilgisayar dokunmamış insan varken...

Oda bu gibi bir şey...
allahın yarattığı ayaklarına bu kadar çirkin sözler sarfetme canım bence..ayağı olmayanlarıda düşün..senin bu yaptığına isyan denir... Biliiyorum banada kızacaksın ama buda benim fikrim...

arkadaslar benim de ayaklarımlarımla ilgili bir sorunum var. yaz aylarında mesela şuan ayaklarım soyuluyor.derisi kalkıyor hep. görüntü iğrenç anlayacanız. yardımınızı ve önerilerinizi bekliyorum.

ayagınız büyük ve kaba duruosa ki benimkiler de öyle ben ayaklarımdan nefret etmiyorum zaten etmemin de bi anlamı yok hatta bazen ayaklarımın büyük olmasına seviniyorum çünkü daha 16 yaşımda olmama rağmen boyum 1.71 ve bu boyla 37 nolu bi ayakla dengende duramaz saçma sapan yürürdm yani ne kadar ekmek o kadar köfte tabii bazen bnmle de dalga geçiolar özellikle de yaz aylarında :D:D kendinizle barışık olursanız insanlar sizle dalga geçse de siz aldırmıyorsunuz bir de şöyle düşünün o insanlar çok mu güzel herkesin bir kusuru vardır takmayın bu kadar ama yine de bir şeyler yapmak istiyorsanız ben kendimle barışık olmam için muhteşem ayaklara sahip olmalıyım diyorsanız ayagınıza uygun ayakkabıyı bulun yani herkese öz. kaba gorunumlu bir ayaga parmak arası terlik yakışmıyor erkek ayagı gibi duruyor(ne kadar ojeli ve bakımlı olsa da) bu yüzden parmak arası terklik yerine ayagınızı güzel gösterecek farklı terliklere gidin bütün parmaklarınızı dışarda bırakan bir sandalet giymek yerine daa farklı burnu açık ayakkabılara yönelin kimilerine babbet yakışmaz kimilerine topuklu siz kendinize yakışanı bulduğunuz zaman her şey düzelir ben oyle yaptım mutluyum bir de genel bir şey soyliyim son olarak can yücelin her şey sende gizli şiirini okuyun ....

Son düzenleme:
Back