• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarımdan Nefret Ediyorum

bol bol kese yap ciltten ölü deriyi temizle yağlı nemlendirici kullan kalınlığına yapacak bişi yok bildiğim :teselli:

şu keseyi bi yapsam herşey değişecek ama işte insan üşeniyor
peki o kara leke nasıl geçecek
pislik gibi gözüküyor
aylardır yıkamamış gibi görünüyor
hergün ayaklarımı yıkasamda o karalık gitmiyyorrrrr

sadece yıkamakla çözemezsin değil ordaki deriyi atman lazım o izi yapan hangi ayakkabınsa onu uzun bir süre giyme,giydiğin ayakkabının o kısmı rahat olsun

yok
2-3 sene öncesi açık ayakkabı giyerdim öyle bir merakım vardı ama son 2 senedir hiç açık ayakkabı yada terlik türü şleyler giymiyorum
keselemeyi deniycem tşkler

Önce işinin ehli birisine pedikür yaptır sedefli oje sürdür, sonra sürekli ayaklarına ayak kremi sür,evdeyken ve yatarken ayağına çorap giy, bakımlı ayaklar her zaman güzel görünür...

Canım bende ayaklarımı hiç sevmiyordum 15 gündür 3 günde bir sıcak su banyosu yaptım pedikür ve parlatıcı ile süper oldular inan bende şaşırdım Sıcak suyu kaynattım içine ne bulduysam koydum bi limon biraz tuz biraz lavanta yağı biraz da talk pudrası sonra bol kremleyip pamuklu bi çorap giydim sabah olunca yumuşacık ayaklara sahip oldum. sırnaşık şey

valla dünyada benim ayaklarım kadar çirkin ayak yoktur sanırım yani kocam ayak fetişi olsaydı bırak aldatılmayı şu an evli olmazdık bile o derece yani ama ne yapayım çok büyükler ve kabalar çaresi yok sanırım :(

canım birde parafinli bakım yaptırsan arada..bir güzellik merkezinde faydasını göreceğine eminim..:lepi:

Bana kizmayin ama ayaklari olmayanlarida dusunun:1no2:
kotuyu dusunun sizden guzeli dusunurseniz zorlanirsiniz a.s.

@§!;7444605 .!.:
Bana kizmayin ama ayaklari olmayanlarida dusunun:1no2:
kotuyu dusunun sizden guzeli dusunurseniz zorlanirsiniz a.s.
ona bakarsak olumsuzları ve çaresizleri düşünüyor olsaydın sen şuanda internette vakit geçiriyor olmazdın
onca bilgisayar dokunmamış insan varken...

oda bu gibi bir şey...

ona bakarsak olumsuzları ve çaresizleri düşünüyor olsaydın sen şuanda internette vakit geçiriyor olmazdın
onca bilgisayar dokunmamış insan varken...

oda bu gibi bir şey...

ben bilgisayarda vakit gecirdigim icin sorun yapmiyorumki
ama siz ayaklarimdan nefret ediyorum diyorsunuz
sikayetcisiniz ben size bu durumu iyi yonde gormeniz icin dusuncemi soledim
amacim sizi kirmak degil aksine morel vermekti
ama siz bunu yanlis anladiysaniz bilemicem
cok alinmissiniz herneyse sorun degil iyi niyetimi kotu anladiginiz icin cok tskler ...!

kızlar başka önerisi olan varmı ayaklarım için?

senı çok ıyı anlıyorum benım ayaklarımda kaba ve taraklı parmaklarım dolma gıbı hele baş parmağım çay bardağı kadar mübarekkaydirigubbakcemile3tek çözüm estetık galıba

bOooOoşver yaa giy sandaletlerini gez. Ne demişler Dost başa,düşman ayağa bakarmış zaten salla gitsin sırnaşık şey

Back