Ayaklarim yere basmiyor :))

Canım Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Ne güzel eşin sana değer veriyor. Ben de çok istiyorum araba. Ama iki araba çok masraflı olur diye sesimi çıkarmıyorum şimdilik:)))

hepinize coookkk tsekür ederim arkadasalr dua edinde bugün bakacagim araba olsun :))

canim bende öyle düsünüp sesimi cikarmiyordum ama gördümki düsündügüm gibi degilmis alacagim arabannni senelik vergisi 100 euro sigortasi aylik 39 euro ve ben zaten her ay 71 euro otobüs parasi ödüyürum :)

canım benim şimdiden hayırlı uğurlu olsun
eşin bak ne kadar düşünceliymiş
araba alırken iyi inceleyin aman ha bütün özelliklerine bakın ben araba almaya kaltığımda 1,5 yıl sonra anca alabilmiştim(yok onun çarpığı bunun bilmem nesi v.b) ama sizin orda nasıl bilmem burası gibi değildir inşallah

cok saol canim inceliyoz zaten incelemezmiyiz esim zaten anlar arabalrdan ufak tfek arizalari bile kendi tamir eder burdada netten bakiyoz iste bugün 2 taneye bakiycaz ins olur ya benim cok fazla sabrim yok :)
dedigin gibi bakiyosun güzel araba yanina bi gidiyosun cürümüs :) bide zaten yok kilometresi düsük olcak vergisi düsük olcak fiyati uyun olcak zor yani ama hayirlsi ins ya sansim vardir ins

hasret canım çok sevindim Allah güle güle kullanmak nasip etsin....
darısı başımızaa :Saruboceq:

kaydirigubbakcemile5sizin adınıza çok sevindim.güle güle,kazasız ve belasız kullanmanız için dualarım sizinle.sevgilerimle...:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…