E
Elis
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi Elis
aynı sorun benim eşimde de var.kış günü ayaklarını soğuk suyla yıkar.özellikle geceleri oluyor.
intten araştırabilirsin.bazı hastalıkların belirtisi olabilirmiş ama.eşimin hiçbir rahatsızlığı yok.önemli bir durum değildir inşallah...........
elis mrb, benim de oluodu geçenlerde ayaklarımın altındaydı yanma. Neler oluyo derken kullandığım bir ilacın yan etkisi olduğunu anladım çünkü ilacı bırakınca geçti. Ayrıca kılcal damarlardaki rahatsızlıktan da olablilomuş. Geçmiş olsun:))
canım adet düzensizliğin var mı
evet canim,bende spiral oldugu icin 3 yada 5 ayda bi olurum....
dogru dedin bitanem,gitmenin zamani geldi gercekten dayanilmaz oluyo artik,
sanada gecmis olsun canim,kotu bise cikmadigina sevindim,ilgilendigin icinde tesekkur ederim canim=)a.s.
arkadaşım ayklarda yanma şeker hastalığı ve tiroit hastalıkları açısından önemli bildiğim kadarı ile.ben de de oluyodu.hipotiroidi şüphesi ile endokrine gitmiştim.tetkikler istendi.dr ayaklarında yanma olduğunu bana tetkiklerini gösterirken hatırlat demişti.sonuçta da gerçekten hipotiroidi teşhisi kondu.bende hipotiroidinin belirtilerini internetten okudum,kabızlık,halsizlik,soğuğa karşı duyarlılık,sinirlilik ve kilo verememe vardı.bi de geceleri sıkı sık ayaklarımı duvara filan dayıyodum ya ada yorganın dışına çıkarıyodum.
cok tesekkur ederim canim ilgine,a.s.evet bu sikayetler bendede var,bundan bikac ay once seker testi yaptirmistim,baska bi sebebten dolayi ama,normal cikmisti,bide tiroit yaptiriyim,gerekirse seker gene yaptiririm,bakalim ne cikacak,
sanada cok gecmis olsun canim,tekrardan sagola.s.
arkadaşım ayklarda yanma şeker hastalığı ve tiroit hastalıkları açısından önemli bildiğim kadarı ile.ben de de oluyodu.hipotiroidi şüphesi ile endokrine gitmiştim.tetkikler istendi.dr ayaklarında yanma olduğunu bana tetkiklerini gösterirken hatırlat demişti.sonuçta da gerçekten hipotiroidi teşhisi kondu.bende hipotiroidinin belirtilerini internetten okudum,kabızlık,halsizlik,soğuğa karşı duyarlılık,sinirlilik ve kilo verememe vardı.bi de geceleri sıkı sık ayaklarımı duvara filan dayıyodum ya ada yorganın dışına çıkarıyodum.