• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ayaklarım Çirkin Görünüyor

adige_psase

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2007
20
1
86
İstanbul
Slm arkadaşlar bişey sorcam ya ay benim ayaklarım terlik yada açık ayakkabı giydiğimde çok çirkin gözüküyo (ya tamam kabul biraz büyük 39 numara ama ) ve sanki parmaklarım ayaklarım kirli gibi duruyo bunun için ne yapmam lazım yani :uhm:rahat açık ayakkabı şıkır şıkır terlikler giymek için napcam bennnn bilgisi olan varsa lütfen yardımm

arkadaşlar size biraz öneri verebilirim;ayaklarınzı haftada en fazla 2 kere olacak şekilde ponzalayın(topukları ve baş parmağı altında sertlik olanlar da.sonra da ben avondan çok memnundum ama lapidak da güzel şu an onu kullanıyorum ondan da memnunum AYAK BAKIM KREMİ SÜRÜN VE ÇORAP GİLİN ÖYLECE KALSIN SAATLERCEbu şekilde devam edin ama hiç bırakmadan sonra da her banyoya girişinizde ayaklarınızın üstünü, parmaklarınızı ayaklarınızın her yerini keseleyin bakın bir süre sonra daha beyaz ayaklar ve daha pembe topuklar ortaya çıkacaktır.açık ayakkabı giymeden önce de ayaklarınızı lifleyip öyle giyin

bi deneyin memnun kalırsanız yazın aynı dertten yakınan bi arkadaşıma önermiştim çok memnun kalmıştı

kızlar bendede bole sorun vardı ben bı legene cok sıcak su doldurun yakıyor bıraz ama sabredıceksınız ıcıne lımon suyu ve tuz dokun su soguyuncaya kadar bekleyın daha sonra ayaklarınızı keseyle keseleyın ondan sonra sysk kremlerı vasr ben lapıtak kullanıyorum onu surun tam yedırmeden bıraz kalın bı tabaka halınde ınce corap uzerınede kalın corap gbın sabaha kadar beklesın sabah kalktıgınızda ayaklarınız kesınlıkle pamuk gıbı olucak emın olun canımm

en guzeli vazelin sicak suda ayaklarinizi bekletin ponzalayin ve sonra vazelini kalin birtabaka halinde surup corap giyin sabaha kadar ayaklar yumusacik oluyor oncelikle bunu bir hafta surekli yapin mukemmel oluyor

lapidakı da her banyodan sonra sürüyorum 3 günde 1 oluyo işte bu da,ayağıma çorap giyiyorum.haftada 1 ponzalıyorum işte banyoda.ama benim ayaklarımda sorun çok önceden vardı hallettim işte bu bakımla.fakat çok sorunu olan da kendine göre ayarlasın şekerim ama gerçekten güzel yapıyo

arkadaşlar bende vazelini denedim ama siyalaştırdı benim ayaklarımı avon dan ayak bakım kremi aldım 2 senedir kullanıyorum çoook memnunum sıcaksuyuda tavsiye ediyorum

bende avon lapitak aldım ve kesinlikle memnun değilim. ayaklarımda bi problem yoktu avonu kullandım 3-4 sefer ve ayaklarımı mahfetti. sürekli çatladı ayaklarımın altı. bence iğrenç bi krem. çöpe attım tabiki. ben vazelinin içine iki tane gripin tozunu koyup iyice karıştırıyorum ve geceden ayaklarıma sürüp üstüne pamuklu çorap giyiyorum. gayet memnunum. ablamda bepanten kremin içine 5- 6 damla kayısı yağı koyup karıştırıyor kuru ayaklar ve bacaklar için birebir... sevgiler........

bence bi kuaföre git güzel bi pedikür yapsınlar.. rica et ekstra olarak ayaklarının sadece altını değil üstünüde törpülesinler.. ölü deri gider hem hemde birazcık bakımın zararı olmaz....

benimde ayaklarım felaket durumdaydı hemen yaptıklarımı yazayım size

banyoda ponza taşını kulandım ölü deriler bi güzel çıktılar banyodan sonra ayaklar için nemlendirici (normal nemlendiri de olur) sürdüm ve her akşam uyumadan topuklar için yumuşatıcı sürdüm 1 haftada hallettim herkese öneririm

kızlar benim ayaklarım da tam bi felaket bişeyler lapitak denemiştim çok iyi geliyor da uzun süreli kullanım gerektiriyo daha kısa süreli formül bilen var mı?

Lapitakı nerden alıcaz arkdşlar?
Normal parfümericilerdenmi??
Bence vazelin en iyisii
Ben dudaklarım çatladığında kullanıyorum anında netice yani..o kadar.

lapidak nerdeyse her yerde satılıyo,bence kuaföre gerek yok evde yapılan bakımlar daha iyi sonuç veriyo,dediğim gibi ayak üst rengi koyu olanlar her banyoda kese yapsın ve açık ayakkabı giyerken de kese yapsın üst kısmına.çok hoş oluyo

bende yumurtayı öneririm
ayaklarınızı ponzaladıktan sonra yumurta sürün bağlayın ayaklarınıza poşet üstünede pamuklu çorap dayanabildiğiniz kadar tutun bi kaç saat
inanılmaz güzel oluyor ben yazın hep yapıyorum kışında vazelinle geçiştiriyorum

Bence bi kez ponza değdimi bitti o ayak... manikür ve pedikür gibi.. artık hep ponza ister. ve bi ayagı en guzel gösteren sey french usulu oje.. inanılmaz şık ve temiz görünüyor.

Back