ayaklarda ve ellerde şişme

bersu_791

canım oglum:))
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2009
1.331
5
44
36 haftalık hamileyim ve ayaklarımda şişme var ellerımde de var dinlenmeme ragmen ınmıyor bugun alısverıs için bır kac saat dısaru cıktım eve gelır gelmez uzandım 3 saat kadar ama ayaklarım hala şiş sizinde basınıza bu tur olaylar gelıyormu yada nasıl ve ne yaparsam ınerler tavsıyelerınızı beklıyorum

gayet normal..iyi yapmisin tek care ayaklarini uzatip dinlenmek bunun disinda elinden bisiy gelmez...36 haftadaymisin o haftada olusmus cok sanslisin benim eltimin 5.ayinda baslamisti doguma kadar dogum yaklastidinda patliycak gibiydi yazik....bende 33 teyim ayaklarimda bazen benimde oluyor..caresi yok

36 haftalık hamileyim ve ayaklarımda şişme var ellerımde de var dinlenmeme ragmen ınmıyor bugun alısverıs için bır kac saat dısaru cıktım eve gelır gelmez uzandım 3 saat kadar ama ayaklarım hala şiş sizinde basınıza bu tur olaylar gelıyormu yada nasıl ve ne yaparsam ınerler tavsıyelerınızı beklıyorum

benim zapzayıf kuzenimin hamilelikte çok şişmişti elleri ayakları. Tuzdan da oluyomuş sanırım.Yapman gereken ayaklarını uzatıp dinlenmek. Zaten doğumuna az kalmış . :)

24 saatten uzun süren şişlikler normal değüilmiş ama
benimde akşamları şişiyor ama sabah uyandımda normal
eger senin inmiyorsa doktoruna sormakta fayda var ne kadarlıksın buarada

bugun 35.haftaya gırdım ellerım ayaklarım bıde burnum şişti. hadı elımı ayagımı anladım da burnum nıye sıstı kızardı onu anlamadım kaydirigubbakcemile3

O şişlik berbat bir şey. Herkeste olmayabiliyor. Ama ben acayip şişmiştim doğuma yakın. Ayakkabılarım olmuyordu üstüne basarak yürümek zorunda kalıyordum. Doğumdan sonra geçiyor zamanla korkulcak bişey yok yani. Aşırı tuz tüketmemek gerekiyor en önemli sebebi bu. Ben çok tuzlu yerim. Hamileykende hiç engellememiştim kendimi sonrada balon gibi şiştim.

çok fazla tuzlu yememeni öneririm.benimde 5. aylarda başlamıştı .eve geldiğinde ayaklarnı uzat ve dinlen.

Kızlarda burun şişer derler Zeynep

benım oglm olcak ama benımde burnımda şişlık var dedıgınız gıbı:) cok tuzlu yemıyorum ama ellerım ve ayaklarım şiştı tabı cok fazla degıldıır belkı ama bana şiş şiş gorunuyorlar 3 kuzen hamıleyız onlara gore benımkı cok az

X