Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

Benimde ayaklarımın altı cok sert ama vajelınde hiç sürmeyi denemedim . Bugün hemen başlıcam .. Pamuk çorap giymek şart mı ?

aslında çok mantıklı vazelinin ayağa iiyi geldiğini duymuştum. benim ayaklarımıda yaz kış altları bembeyaz. açık ayakkabı giyerken çok rahatsız oluyorum. ama bütün gün zaten çorap giyoruz bide yatarken çorap giyersek bu ayaklar ne zaman hava alacak.

bugün işe giderken ayaklarıma vazelin sürüp çorap giydim. mükemmel demesemde 1 günde olabilecek kadar fark oldu. içine aspirin atıp kullanmaya devam edicem. umarım artık yumuşacık topuklara sahip olurum

Merhaba kizlar ne kadar vazeline ne kadar asprin yada salisilik asit tozu koyacagini soranlar olmus eczaneye gidip nasir icin vazelin ve salisilik asit karisimi istiyorum derseniz onlar oranlarini biliyorlar ve hazirliyorlar normalde doktor bunu receteye yaziyor fakat bildigim kadariyla kendinizde isteyebilirsiniz.

Ayrica vazelin disinda buldugunuz en notr(pH'i 7ye en yakin yani icme suyu) suyun icine aspirini atip eriyince nasirin ustune pamukla yedirirsenizde ayni sonucu aliyorsunuz. Olculeri ise 100mglik aspirin - 2cc su

Bu arada bunlari 2 gunde bir uygulamanizda fayda var bence, umarim yardim edebilmisimdir :)

Son düzenleme:
aaa iyi uygunmuş yöntem. Yaz geldi, benim gibi çorapla yatamayan biri için biraz zor olacak ama dayanmaya çalışayım :)

Vazelin aspirin karışımını ayağıma sürdükten sonra buzolabı boşeti geçirip, çorabımı öyle giyiyorum ben, bu sayede çorabın kremi emmesini engelliyorum. Bilginiz olsun.

Ya ben sonuc alamadim... Yanlis yaptigim ne acaba? Ne kadar vazelin surmek gerekiyor ayaga???

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

paylaşım için teşekkürler sanırım asprinin içerisinde ki asetilsilsilik asit ölü deriyi parçalayarak vazelinin daha başarılı olmasını sağlıyor çok mantıklı geldi şu an

Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı
süpersin canım, bu da işe yaradı !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…