Ayaklara Vazelin ve Aspirin Mucizesi

bende sadece vazelin sürerim. arkadaşlar aranızda sadece vazelin kullanıpta sonradan aspirin katarak deneyen varmı ? arada çok fark oluyormu

cocama ve kendime hemen denicem sağol canım paylaşımın için teşekkürler

yan etkı olmasın aspırın vazelın karısımı bılemıyorum

tavsiye denendi ve sonuç süper kızlar! yumuşacık, pamık gibi ayaklarım oldu artık hihoyyyt

çok teşekkürler paylaşım için opuyorumnanaktan

Ne toz gibi ne iri iri olacak ikisinin arası bişey işte...Bir adet panda stick dondurma alınır dondurması yenir çubuğuyla kabın içinde karşıtırılır....okey mi?:lepi:

benim kayınvalidem ayaklarını yıllardır vazelinle kremler..
asprinde atmaz içine.
pamuklu çorabıda giyer..
her akşam yapar bunu..
yumuşacıktır ayakları..

Evet aynen böcüğün dediği gibi bende yillardir vazelin sürüp
pamuklu çorap giyer yatarim ara ara yumuşacik olurlarkaydirigubbakcemile2
ha bu arada ben böcüğün kayinvalidesi falan değilim yanliş anlaşilma olmasin-tatlicadiarzu-

suna dumankayanın kıtabını almıştım, tam tarıf bir kahve fıncanı vazelıne 5 adet buyukler için aspırın havanda ezılır,1 çay kaşıgı karbonat ıle karıştırılır. her gece sadece topuklara surulur ve pamuklu çorap gıyılır.uyunur. parmak aralarına surmek dogru degıl ayakta terleme ve mantar yapabılır. hatırlattıgın için telekkur ederım konu sahıbı arkadaşım. unutmuştum yenıden yapmaya başlayım ayaklarım denız guneş derken kabuk kabuk soyuldu yıne. paylaşım ıçın sagol.

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar hepinizin yorumlarını okudum ve dünngece denedim vazelin ve aspirini hatta yanlış anlamışım 1 tane aspirin koydum. o bile biraz işe yaradı fakat benim topuklarımda çatlaklar var ve görüntüleri çok çirkin çatlaklar için tavsiyeniz varmı? bu tarif çatlaklarada ii gelirmi?bende terlik sıkıntı yaptığı için maaaleseffff hep yalınayakkkklava:

bu aspirin nelere kadir ya her taşın altından bir aspirin çıkıyorzemuszemus

Bir kutu vazelinin içine 1 kutu aspirin ezilip karıştırılır ayaklara sürülür pamuklu çorap giyilir sabah ayaklarınızın yumuşaklığına şaşırılır kafamçokkarıştı

pambıklı çorap giyersem bayılırım esyn'm ben ya zemuszemus
benim ayaklar yumuş yumuş zatede üzeri iz dolu mafoldumben
onu napcam araştıram ben

bakın ne buldum..
Vazelin ve bebek yağı harika nemlendiricilerdir.

Cevap gene hayır. Bu ürünler tuzak gibidir. Eğer cildiniz kurumaya meğilliyse, denize/havuza girmeden önce vazelin sürebilirsiniz, bu anlamda iyi bir bariyer görevi görür. Vazelin sizi sert rüzgarlardan ve soğuktan da korur ama kesinlikle nemlendiricinin üzerine sürülmelidir. Bebek yağı, bebeklerin nemli cildine sürülüp, bu nemi sabitlemek için üretilmiştir. Vazelin ya da bebek yağını nemlendirici yerine kullanırsanız, cildi bloke eder. Bunun sonucunda da cilt kendi lipitlerini ve nemini üretemez hale gelir

önerin için teşekkürler.mutlaka denicem canım

ay bende deneyeyim topuklarım kurumaya ve çatlamaya başladı son zamanlarda...

kızlar dün eczaneden vazelin ve 20 gr salisilik asit tozu(aspirin tozu)aldım.karışımı yaptım ve duştan sonra sürüp çorapla yattım.sabaha kadar muhteşem olmuş ayaklarım.biraz çatlak var ama onlar bile incelmiş.her gün yaparım umarım bıkmadan.
tavsiyen için tekrar teşekkürler esyn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…