AHANDA BENİM FİL AYAKLAR((
inanın kimseciklere gülmedim fisfisfis ama bugün itibarıyle bende o şişko el ve ayaklılardanım :sm_confused: nasıl oldu sebeb ne anlamadım açıkcası şimdiye kadar çok az şişlik vardı ama bugün bir kalktımki parmaklarımı bükemiyorum çok acıdılar. uyuşmada oldu. Ayaklarıma baktım onlarda baya şişmiş. Dün kabak çekirdeği yemiştim ondan mı oldu acaba. Bayadır yemiyordum. Neyse eşimde gülüyor sabah sabah. bide bana şişko diyon diye. Ama o benim şişko kocacuumm :asigim:
Havvacım senin ayakların baya şişmiş canım, doktor ne diyor bu duruma, benimde 2 gündür senin ki gibi bir durum ben doktora sormayı unuttum ama
cnm benim kabak çekirdeğine suç atma :))) bizlerinde hep öle şiş hatta en kısa zamanda bende resmini koyacağım :) :) :) yazdanda kaynaklanıyor tuzdanda kilodandaa.. :)
Canım ozaman bence bekleme en azından bi sağlık ocağına git, sen rahat basabiliyormusun ki üstüne, ben basamıyorum bazen cok sızlıyor, bende dediğin gibi bol su içiyorum günde 4 lt oluyordur benimde, ama tuzu bazen kacırıyorum,dayanamıyorum tuzsuz bişey yiyemem hayatta, ama bu bizimki biraz fazla şiş sanki,bende korkuyorum bi sorunmu var diye birde bazen benim ellerimde oluyor birden tam ellerimi kapatamıyorum bile ozaman,
merhaba arkadaslar..
bende aynı şekilde 2-3 haftadır şişim...tuzlu yemiyorum...elimden geldiği kadar su içiyorum ama sizlerinde dediği gibi sıcaklardan dolayı şişlikler artıyor...
gecen cuma doktordaydım, ayaklarıma bacaklarıma elledi...normal oldugunu söyledi...
bide herkez hareket etmenin yuruyus yapmanın normal dogumu kolaylaştıracağını söyluyor ama bu ayaklarla 5-10dkdan fazla ayakta kalamıyorumki...izne çıktıgımdan beri 2-3 haftadır full yatıyorum...siz hareket edebiliyormusunuz.
cnm yaa evet yürüyüş yapmak heleki bu ayaklarla çok zor ama ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çünkü kilo alımım fazlaştı hiç anlam veremiyorum birde hala inatla işe devam ediyorum 37. haftamı bekliyorum yıllık iznimide kullanmadım sabır çekiyorum işte panomda hapisane çizgisi hazırladım hergün bir çizikk :))) :):)):dance:
evet canım bende inatla 37 haftaya kadar çalışmaya inatla devam ediyorum,neyseki sadece 2 günüm kaldı ama inan bu 2 gün geçmek bilmiyor.bu zamana kadar nasıl sabretmişim şaşırıyorum kendime.senin kaç günün daha var izine ayrılmana ayrıca sana birşey sormak istiyorum 37.haftadan sonra çalışılabiliyomu,yoksa böyle bir yasak varmı,beni aydınlatırsan sevinirim canım.a.scnm yaa evet yürüyüş yapmak heleki bu ayaklarla çok zor ama ben elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum çünkü kilo alımım fazlaştı hiç anlam veremiyorum birde hala inatla işe devam ediyorum 37. haftamı bekliyorum yıllık iznimide kullanmadım sabır çekiyorum işte panomda hapisane çizgisi hazırladım hergün bir çizikk :))) :):)):dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?